QUOTE(vaida+ @ 2007 08 24, 20:48)
Man berimas praejo po 10 dienu antibiotiku kursu i vena ir medrolio, o taip reikia labai saugotis saules, kai pakyla temperatura, ar kokia bakterija uzpuola iskart vel atsiranda baisus berimas, bet dabar tik pavieniai tokie raudoniai kaip spuogai, kurie negydant pleciasi i raudonus plemus, zodziu baisus vaizdas, o dar ant veido

Man buvo jau trejus metus 37.2 temperatura, daznai gerkle skaudedavo, keliu sanarius pamausdavo, o taip jei ne berimas buciau ir nepajautus nieko...Bet dabar nuo visu vaistu visokiu simptomu atsirado, daznai pykina, plaukai slinkt pradejo ir t.t.
sveikutes. esu naujoke jusu burelyje. tiesa pasakius, vilklige sergu ne as o mano mama. sia savaite jai padareme ANA tyrima, kuris buvo neigiamas. beliko laukti DNR atsakymo. labai del jos isgyvenu, todel mamau jus padesite man praskaidrinti nuotaikele

mamai 59 metai. nemaniau kad liga gali prasideti tokiuose metuose. gal galite man pasakyti ar ANA tyrimo titras 1 :100 tai yra didelis? kiek jums buvo? mama niekuo nesiskundzia, isskyrus dideli kraujjo nusedima-87. bendro kraujo atsakymai geri. ar jums ligos pradzioje buvo didelis nusedimas?aciu uz atsakymus