Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas

Galiu dabar jau pasisakyt iš savo praktikos biggrin.gif
Užvakar buvau Nord/lb. Mums reikia pervertint namą ir gausim tą skirtumą, kiek jo vertė iškilo.
Dėl maržos. Turėjom 1,75, be prašymų pasiūlė lygiai 1, o kai paklausiau ar įmanoma derėtis dėl dar mažesnės, tai sakė pakalbėsim. Vilties suteikė thumbup.gif tikiu kad iškaulysim kokius 0,9.
Atsakyti
QUOTE(LiniuTe @ 2006 01 22, 00:00)
Sveika...mano vyras dirba kredito unijoje, taciau jis dabar miega ir jo paklausinet negaliu  blush2.gif ir kai jo,kas nors,ko nors paklausia tai jis iskart praso, kad paskytu kokia suma nori imti? taigi jei noretum gali parasyti man i AZ ir ryt as tau atsiusiu atsakyma  mirksiukas.gif arba bet kada gali parasyti, atsakymas bus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Sveika, Būtų visai įdomu sužinoti daugiau apie tas paskolas. Gal gali paklausti savo vyro jei nesunku ar galima čia imti paskolą jei darbo užmokestis yra minimumas, koki dokumentai reikalingi ir t.t. gal gali visa tai rašyti į Meilą daivaoli@one.lt Ačiū iš anksto.
Atsakyti
O jie atlyginimus peržiūri, iš naujo perskaičiuoja?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 02 16, 09:34)
O jie atlyginimus peržiūri, iš naujo perskaičiuoja?

Mums tai peržiūrėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 02 01, 09:50)
Gal gali kas patarti: mes ėmėm paskolą tik buto pirkimui. O dabar pagalvojom, kad gal visai reikėtų pinigų ir remontui blush2.gif , ar bankas suteiktų papildomą paskolą? Nors kiek žinau, tada būna didesnės palūkanos. Gal sakau, tą pačią paskolą, ryšium su pabrangusiu butu, būtų galima padidinti? Ar niekas nežino dėl tokio varianto?

visas procesas is naujo:perrevertinimas, paskolos sutarties keitimas, iskaitant ir marzos.tiesiog didini paskola.ir nuo banko tai nepriklauso, uz sumoketas palukanas VMI pinigus grazins
beje, dokus velgi teks pristatinet, jei bankas nesudares tiesiogines ssutarties su sodra, nors dauguma banku turi, tada jau jie patys aiskinasi apie pajamas
Atsakyti
ajėtau, tas Nord/LB. Va, dar metų nėra paskolai, jau 2 kartus padidino palūkanas sad.gif man mėnesinė įmoka padidėjo jau 32 litais sad.gif Baisu...moku moku, o paskola nemažėja o didėja cray.gif paskambinau šiandien į banką, aju sakau eisiu derėtis. Nu tai sakė jei dar Pensijos sutartį padarysiu, tai 1 garantuoja. Dabar mano 1,45. Tai eisiu naglai, prašysiu 0,8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 03 01, 21:07)
ajėtau, tas Nord/LB. Va, dar metų nėra paskolai, jau 2 kartus padidino palūkanas sad.gif man mėnesinė įmoka padidėjo jau 32 litais sad.gif Baisu...moku moku, o paskola nemažėja o didėja cray.gif paskambinau šiandien į banką, aju sakau eisiu derėtis. Nu tai sakė jei dar Pensijos sutartį padarysiu, tai 1 garantuoja. Dabar mano 1,45. Tai eisiu naglai, prašysiu 0,8  ax.gif

Panašiai ir mums. Sakė, palūkanos priklausys nuo to, kiek žmonių atvesit pensijų sutartį pasirašyti. Sutempėm vos ne visus gimines ir pažįstamus į tą banką, ir gavom geras palūkanas g.gif Bet šiaip tai liūdna, kad tokie dalykai vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 03 01, 21:07)
ajėtau, tas Nord/LB. Va, dar metų nėra paskolai, jau 2 kartus padidino palūkanas sad.gif man mėnesinė įmoka padidėjo jau 32 litais sad.gif Baisu...moku moku, o paskola nemažėja o didėja cray.gif paskambinau šiandien į banką, aju sakau eisiu derėtis. Nu tai sakė jei dar Pensijos sutartį padarysiu, tai 1 garantuoja. Dabar mano 1,45. Tai eisiu naglai, prašysiu 0,8  ax.gif

blink.gif mums tai mažina ir mažina. Pradėjom nuo 632, o dabar mokam 593lt. Mums kas 3 mėn. perskaičiuoja palūkanas. Kaip čia tave taip skriaudžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 03 04, 16:10)
blink.gif mums tai mažina ir mažina. Pradėjom nuo 632, o dabar mokam 593lt. Mums kas 3 mėn. perskaičiuoja palūkanas. Kaip čia tave taip skriaudžia  g.gif

Tai gal jūs tuo linijiniu pasirinkote? O kiek dabar jums palūkanų norma? Ta, kintamoji...
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 03 04, 20:12)
Tai gal jūs tuo linijiniu pasirinkote? O kiek dabar jums palūkanų norma? Ta, kintamoji...

ne, mūsų anuitetu. Palūkanų norma šiems 3 mėn. 4,07. Paskola litais. Marža 1,75, dabar derimės, bus apie 0,9 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 03 05, 16:23)
ne, mūsų anuitetu. Palūkanų norma šiems 3 mėn. 4,07. Paskola litais. Marža 1,75, dabar derimės, bus apie 0,9  smile.gif

Mano dabar 4,11 + 1,45. Tai kodėl man kintamoji didesnė? g.gif Nieko aš čia nesuprantu.... O pradėjau paskolą nuo 3,59. Pažiūrėkit kiek per nepilnus metus pašoko blink.gif
Atsakyti
mes pries menesi pasiemem paskola, bet jau dabar galvojam ja didinti, nes matom, kad neuzteks pinigu, kuriuos emem remontui.
skaiciau tema, bet man truksta kai kuriu taskeliu ant i 4u.gif
as kaip ir rasau prasyma (tuo paciu bandysim mazinti marza, nes suma padideja)
prasau turto vertintoju, kad pervertintu buta

ar atgausiu 33 procentus uz shia suma?
kokios dar islaidos gali buti (sutarties keitimo mokestis...?) ax.gif
aciu
Atsakyti