QUOTE(Lapkritė @ 2006 11 27, 12:27)
Dėkui, GAJANA, bet aš vistiek, kadangi esu žalia tai netikiu, kad taip viskas paprasta... Sorry, bet ir vėl užduosiu klausimą apie tą patį... Tai kaip yra su ta būsto paskola: Bankas duoda žmogui tiek, kiek įvertina turto vertintojas, ar tiek, kiek prašo pardavėjas? Pagal tave, tai tiek, kiek įvertina turto vertintojas, bet atsižvelgia ir į tai, kiek prašo pardavėjas, nes 60 tūkst.JAM ir 20 MUMS. Mums irgi taip būtų geriau, bet tokiu atveju, nebreikėtų paskolų remontui imti, nes visi įsivertintų (paparšytų , kad įvertintų) tiek, kad užtektų dar ir remontui ir viskas. O juk ir bankas mato, nes pats perveda, kad pvz., 60 tūkst į vieną sąskaitą, 20 tūkst į kitą.... Ar čia nieko tokio. nebežinau, gal per giliai žiūriu, bet aš kažkaip netikėjau, kad viskas taip paprasta, praktiškai, viskas priklauso nuo turto vertintojo
O aš žinau, kad tų vertintojų galima paparašyti įvertint tiek, kiek nori...

tai kaip suprantu, tu net banke dar nebuvai...as galvojau, kad tau 60 duoda, o tau reikia dar 20 ir tu dar neivertinus buto...vienzo, pirmiausia pasakyk man siuos dalykus: ar buvai banke, ar paskola imi viena, nes jei atlyginimas nesa gali iskarto gauti 80, buto pirkimui ir irengimui, o kad bankas perveda 60 i viena, o 20 i kita, tai normalu, nes tu 60 imi buto pirkimui, o 20 irengimui, cia savaime jau suprantama, kad pinigai eis i skirtingas saskaitas...pagrinde dabar viskas remiasi i atlyginima...