Sorceress as visai nenoriu su tavimi pyktis, bet butent tu man jokios tolerancijos nerodai. Musu skirtingi poziuriai ir skirtingos nuomones apie Kucias, as buvau taip aukleta ir ne kitaip ir nesiruosiu teisinti tu moteru kurios per Kucias pasirenka geriau darytis manikiura ar vartytis lovoje , o ne metuose karta savo seimai paruosti Kuciu vakariene, mano ne toks supratimas apie sita diena. Pas mane is kartos i karta tradicijos perduodamos ir mano yra tokia pozicija. As nekalbu apie zmones kurie dirba ta diena ar gelbsti gyvybes....Tai dar karta irodo kad mes visi skirtingi...
QUOTE(smarty_978 @ 2012 11 23, 16:00)
juk ne maistas svente daro svente - o jausmas.
Tiksliau ir pati turbūt nebūčiau pasakius

Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 23, 16:02)
Sorceress as visai nenoriu su tavimi pyktis, bet butent tu man jokios tolerancijos nerodai.
Kurioj vietoj būtent? Prašau į až raportuot, o ne į temą, beje.
Musu skirtingi poziuriai ir skirtingos nuomones apie Kucias, as buvau taip aukleta ir ne kitaip ir nesiruosiu teisinti tu moteru kurios per Kucias pasirenka geriau darytis manikiura ar vartytis lovoje , o ne metuose karta savo seimai paruosti Kuciu vakariene, mano ne toks supratimas apie sita diena.
Taigi ką tik pati pasakei, kad tu buvai taip auklėta, o gal kokia nors persona nebuvo taip auklėta kaip tu, tai nuo to jie blogesni pasidaro ir juos reikia menkinti?
Pas mane is kartos i karta tradicijos perduodamos ir mano yra tokia pozicija.
Tai valio, laikykis savo pozicijos, bet neburbėk ant kitų, jei jie kitaip į gyvenimą žiūri. Čia aš, beje, ne apie save.
o man viskas i bendra sueina
Sorceress beviltiska mums su tavim diskutuot

Sorceress beviltiska mums su tavim diskutuot

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 23, 16:07)
Tai nediskutuok, kas liepia? Laikykis savo principų, bet turėk pagarbos kitiems, negi taip sunku? Ateinu į Kalėdų temą teigiamų emocijų pasisemt, o čia vos ne visi, kurie ne taip elgiasi kaip tamsta, išdurninami

QUOTE(Sorceress @ 2012 11 23, 17:12)
Tai nediskutuok, kas liepia? Laikykis savo principų, bet turėk pagarbos kitiems, negi taip sunku? Ateinu į Kalėdų temą teigiamų emocijų pasisemt, o čia vos ne visi, kurie ne taip elgiasi kaip tamsta, išdurninami 

nezinau ka tau ir pasakyti lenkiu zemai tau galva ir atsiprasau jai tave labai izeidziau...dabar jau draugausim ar vis dar blogai?

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 23, 16:15)
nezinau ka tau ir pasakyti lenkiu zemai tau galva ir atsiprasau jai tave labai izeidziau...
Manęs neįžeidei, aš silkių Kūčioms neperku, bet visai nesmerkiu tu, kurie taip daro.
dabar jau draugausim ar vis dar blogai? 

Puikiai.
diskusijos
mūsų tai tradicinės ūčios būna, kai visi suvažiuojam į kaimą, mama pridaro maisto, to tikro kūčioms tik skirto, kur valgom vos ne vieną kartą per metus, tas paplotėlio laužimas, linkėjimas vienas kitam, burtų darymas, ėjimas į mišias, o grįžus iš mišių, kai visi mažieji jau miega bėgam sudėti dovanas po eglute, kad išaušus rytui, jas rastų. išlupus pirmąsias dovanas ir jomis pasidžiaugias, rengiamės kalėdinius kostiumus, tada ateina mano tėtis apsirengęs kalėdų seneliu ir dar gaunam visi dovanųir saldainių. ech, kalėdos

mūsų tai tradicinės ūčios būna, kai visi suvažiuojam į kaimą, mama pridaro maisto, to tikro kūčioms tik skirto, kur valgom vos ne vieną kartą per metus, tas paplotėlio laužimas, linkėjimas vienas kitam, burtų darymas, ėjimas į mišias, o grįžus iš mišių, kai visi mažieji jau miega bėgam sudėti dovanas po eglute, kad išaušus rytui, jas rastų. išlupus pirmąsias dovanas ir jomis pasidžiaugias, rengiamės kalėdinius kostiumus, tada ateina mano tėtis apsirengęs kalėdų seneliu ir dar gaunam visi dovanųir saldainių. ech, kalėdos

QUOTE(Sorceress @ 2012 11 23, 17:16)
Manęs neįžeidei, aš silkių Kūčioms neperku, bet visai nesmerkiu tu, kurie taip daro.
Puikiai.
Puikiai.
as taves atsiprasau o tu vistiek apie tas silkes...as ir ju nesmerkiu , ju nedauzau pagaliais ir nekalu prie gedos stulpo tik pasakiau kad man nepriimtina....ar galim pagaliau baigti
http://www.youtube.c...;feature=relmfu koks grazus....
Kasdien per TV rodo pas mus, toks mielas, už širdies griebiantis
Dar pasiilgstu tikrosios Coca Cola reklamos su šviečiančiais sunkvežimiais, kažkaip kiekvienais metais tą reklamą apkarpo, sutrumpina arba pakeičia

na, silke as perku, tik garnyra pati darau
nepiktai as, baikit, merginos, cia tokia grazi tema..kam pyktis
veini taip , kiti taip
tik idomu, jei dirbtumete kokioje reanimacijoje ir grizusi is darbo - po valandos, turetume sestis prie stalo...spetumete 24 patiekalus patiekti?
daugelis zmoniu tokiu tempu gyvena, kad vis speja gyventi, tad tikrai nieko nera blogo, kad perkasi jau pagaminta maista..teisingai issireiske- ne esme maiste..o pabuvime kartu

nepiktai as, baikit, merginos, cia tokia grazi tema..kam pyktis

veini taip , kiti taip
tik idomu, jei dirbtumete kokioje reanimacijoje ir grizusi is darbo - po valandos, turetume sestis prie stalo...spetumete 24 patiekalus patiekti?
daugelis zmoniu tokiu tempu gyvena, kad vis speja gyventi, tad tikrai nieko nera blogo, kad perkasi jau pagaminta maista..teisingai issireiske- ne esme maiste..o pabuvime kartu

QUOTE(Cigale @ 2012 11 22, 23:23)
O receptą išduotumėt?
Cic, nebesiaiškinkit tuščiai. Geriau eikit meduolių kept. Išduosiu jau tą receptą. Vardan visuotinės ramybės

Kaip sakiau, galima ir būtina šiuos išlaikyti apie mėnesį. Nes šviežiai iškepti būna kaip geležiniai.
Taigi, "ILGAI GROJANČIŲ KALĖDINIŲ MEDUOLIŲ RECEPTAS":
(iš 1996m žurnaliuko "Paragaukite")
2 stiklinės (200 ml) miltų
2 kiaušiniai
3/4 stiklinės cukraus
1 šaukštas sviesto
2 šaukštai medaus
1 a.š. kep. miltelių (arba sodos, tada reiks nugesinti)
1 a. šaukštelis prieskonių (cinamono, gvazdikėlių ar pirktinio mišinio)
Papuošimui siūlo smulkintus pakepintus migdolus, kokoso drožles ar spalvotus rutuliukus, bet aš galvoju piešt baltyminiu glajum. Prieš šventes, ne dabar.
Gaminam:
Į persijotus miltus supilti išlydytą karštą medų ir užmaišyti tešlą. Sudėti cukrų, kep miltelius, prieskonius, o kai masė kiek atauš - sviestą ir kiaušinį. Po to kruopščiai išminkyti. Iškočioti ant pabarstytos miltais lantos. Išspausti sausainių formelėmis meduoliukus ir kepti 15 min. 150 laipsnių kaščio orkaitėje. Bet atsargiai - iškepa gana greitai. Man neprireikė 15 min (vieną skardą susideginau