Aš visada sodinu toli vieną veislę nuo kitos..įsipaišo gėlyne, prie bulvių..visur, kur galima tarpuką rasti. Svarbiausia, kad šalia nebūtų giminaičių.
QUOTE(Regila @ 2013 01 24, 18:35)
Aš visada sodinu toli vieną veislę nuo kitos..įsipaišo gėlyne, prie bulvių..visur, kur galima tarpuką rasti. Svarbiausia, kad šalia nebūtų giminaičių.
ir patisonų/aguročių/cukinijų
QUOTE(yerena @ 2013 01 24, 18:28)
Arba atskiriat kelių šimtų m spindulių, arba apvaisinate dirbtinai
supratau

QUOTE(yerena @ 2013 01 24, 19:18)
Taip, vieni savo rūšies ribose, kiti- su visom rūšim. Čia beveik taip, kaip su kraujo grupėmis
Nežinojau, nes pernai visus sodinau kartu

man atrodo,kad tais pačiais metais jiems nieko nenutinka,čia tik tuo atveju jei sėklas naudosi iš savų vaisių
ar maišau,bet kažką tokio atsimenu iš pernai metų

ar maišau,bet kažką tokio atsimenu iš pernai metų

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 24, 20:35)
Taip ir yra, surinktos savo sėklos kitais metais nebūtinai atkartos veislei būdingas savybes.
QUOTE(matuke @ 2013 01 24, 14:20)
Tuoj pas mane prasides moliugu karstine
Aisku pati lindau,nieks neverte
Nugis,idemiai klausom,kur siuos isigijot

Aisku pati lindau,nieks neverte

Nugis,idemiai klausom,kur siuos isigijot

Pirkau aune Sekleleje
Sveikos ,merginos
Moliugai-jega,
Turiu irgi gal 7 rusis sejai
Bet ruosiuosi auginti pirmi metai patisonus-turiu 3 rusis.Sako l.skanus,tinka koncervavimui-gaunasi kaip agurkai.Meginsiu auginti ir marinuoti
Gal kuri auginote,marinavote..

Bet ruosiuosi auginti pirmi metai patisonus-turiu 3 rusis.Sako l.skanus,tinka koncervavimui-gaunasi kaip agurkai.Meginsiu auginti ir marinuoti

QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 24, 23:59)

Prieš keletą metų auginau - man visai nieko, bet šeimynai nelabai patiko

QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 24, 21:59)
Sveikos ,merginos
Moliugai-jega,
Turiu irgi gal 7 rusis sejai
Gal kuri auginote,marinavote..

jo as marinavau, bet tik del to kad neturejau kur ju deti