Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Aš visada sodinu toli vieną veislę nuo kitos..įsipaišo gėlyne, prie bulvių..visur, kur galima tarpuką rasti. Svarbiausia, kad šalia nebūtų giminaičių.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 01 24, 18:35)
Aš visada sodinu toli vieną veislę nuo kitos..įsipaišo gėlyne, prie bulvių..visur, kur galima tarpuką rasti. Svarbiausia, kad šalia nebūtų giminaičių.

ir patisonų/aguročių/cukinijų
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 01 24, 18:28)
Arba atskiriat kelių šimtų m spindulių, arba apvaisinate dirbtinai

supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 01 24, 19:18)
Taip, vieni savo rūšies ribose, kiti- su visom rūšim. Čia beveik taip, kaip su kraujo grupėmis

Nežinojau, nes pernai visus sodinau kartu unsure.gif
Atsakyti
man atrodo,kad tais pačiais metais jiems nieko nenutinka,čia tik tuo atveju jei sėklas naudosi iš savų vaisių g.gif
ar maišau,bet kažką tokio atsimenu iš pernai metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 24, 20:35)

Taip ir yra, surinktos savo sėklos kitais metais nebūtinai atkartos veislei būdingas savybes.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 24, 14:20)
Tuoj pas mane prasides moliugu karstine  doh.gif
Aisku pati lindau,nieks neverte  blush2.gif
Nugis,idemiai klausom,kur siuos isigijot  rolleyes.gif

Pirkau aune Sekleleje
Atsakyti
Sveikos ,merginos 4u.gif Moliugai-jega, thumbup.gif Turiu irgi gal 7 rusis sejai ax.gif
Bet ruosiuosi auginti pirmi metai patisonus-turiu 3 rusis.Sako l.skanus,tinka koncervavimui-gaunasi kaip agurkai.Meginsiu auginti ir marinuoti ax.gif Gal kuri auginote,marinavote..
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 24, 23:59)

Bet ruosiuosi auginti pirmi metai patisonus-turiu 3 rusis.Sako l.skanus,tinka koncervavimui-gaunasi kaip agurkai.Meginsiu auginti ir marinuoti ax.gif Gal kuri auginote,marinavote..

Prieš keletą metų auginau - man visai nieko, bet šeimynai nelabai patiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 24, 21:59)
Sveikos ,merginos 4u.gif Moliugai-jega, thumbup.gif Turiu irgi gal 7 rusis sejai ax.gif

jo as marinavau, bet tik del to kad neturejau kur ju deti biggrin.gif siaip seklas geriau isimti, bandziau maziukus ir su seklom, tai istyzo, o tie kurei jau buvo paauge, seklas isemiau,tai tie thumbup.gif gavosi...skanu...bet kaip vyras sako bet kas marinato skonio biggrin.gif nera skirtumo ka valgai... marinavau pagal saldziatugsti recepta (is konservaciju temos)... siaip kol kas man tas marinatas Nr1 thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti