Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Sveikos 4u.gif As po pietu miego blush2.gif Atsikeliau ir vel nera kas veikt,eisiu su kokiu jogurtu ant lovos prie TV vel padrybsot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 16, 14:47)
Sveikos 4u.gif As po pietu miego  blush2.gif Atsikeliau ir vel nera kas veikt,eisiu su kokiu jogurtu ant lovos prie TV vel padrybsot biggrin.gif

Ech, wub.gif su nostalgija prisimenu tokius laikus.

O dabar visur lėkte, bėgte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 16, 19:36)
Ech, wub.gif  su nostalgija prisimenu tokius laikus.

O dabar visur lėkte, bėgte doh.gif

O as daznai pabliaunu ir viena pati sau ir vyrui i telefona,kad iskritau is gyvenimo,noriu to ritmo,noriu niekur nespeti-kaip senais laikais begte ,begte,is vieno susitikimo i kita ,suprakaitavusi ileki i parduotuve ir ciumpi kokia sukne vietoj persirengi ir i kita susitikima cry.gif cry.gif arba sumastom su vyru susitinkam pusiaukelej jis is Stokholmo as is Silutes Rygoj kokiam viesbutuke -romantika neispasakyta wub.gif
Atsakyti
Pritariu giedrei, noriu ir aš jau ramybės blush2.gif
Sveikos 4u.gif
Kan tik atsibudau, buvau nusmigus pamiegot nes ryte anksti kėliaus, lėkėm į Rietavo turgų, eisiu susiruošiu darban, vaiką išmaudau ir vėl į lova ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 16, 20:10)
O as daznai pabliaunu ir viena pati sau ir vyrui i telefona,kad iskritau is gyvenimo,noriu to ritmo,noriu niekur nespeti-kaip senais laikais begte ,begte,is vieno susitikimo i kita ,suprakaitavusi ileki i parduotuve ir ciumpi kokia sukne vietoj persirengi ir i kita susitikima cry.gif  cry.gif arba sumastom su vyru susitinkam pusiaukelej jis is Stokholmo as is Silutes Rygoj kokiam viesbutuke -romantika neispasakyta  wub.gif

Mėgaukis gyvenimu - tai nerealus laikas, kurį galima skirti sau. wub.gif
O aš dabar juokiuosi, kad mano laikas tik lovoje kai užmiegu biggrin.gif
Janneta - ech kad mums kur neskubant blush2.gif
Nežinau man nuo to lakstymo ------------veeeeeeeee. Aš dar kol savo butą aplekiu, visus darbus, tai man taip norisi ramybės.

Mano mažoji - 120 ūgio, 23 kg. Sakė tikra pirmokė, o mums tik 5 suėjo blush2.gif

O jūs čia apie lovą prakalbot - o mes dar iki dabar gyvenam Norvegijos ritmu blush2.gif
Atsakyti
As tai pastebejau ,kad mokyklose mergaites tookios meskutes ir is stomens ir is lemens biggrin.gif o berniukai tokie vaikiukai buna ,bet seis metais jau ziuriu musu klases berniukai pradejo tysti ,bet visi kudi kaip sliekai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! Jei kam labas irnesakyk.gif
Klausykit, ar kuriai buvo taip, kad kai vyriokai isvaziavo, o jums po kiek laiko smegenele nuo vienatves, trukuko butu susisuke? fool.gif Asaros, pyktis. Tuo paciu apgailestavimas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 17, 08:17)
Labas rytas 4u.gif

Sveika,
Mano tai pirma smulkakaulė kaip vyras mano, o antra stambių kaulų kaip aš.

O mano pirmoji vis moteriškėja, apvalainėja. Tokia moterytė darosi. Kažkaip keista man - +3 metai ir aš tokia ištekėjau blush2.gif Kai į savo dukrą pažiūriu - dabar baisu darosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 17, 09:10)
Labas rytas! Jei kam labas  irnesakyk.gif
Klausykit, ar kuriai buvo taip, kad kai vyriokai isvaziavo, o jums po kiek laiko smegenele nuo vienatves, trukuko butu susisuke? fool.gif Asaros, pyktis. Tuo paciu apgailestavimas ir pan.

Manau visom taip buvo...........Gal klystu, bet man taip buvo. Gal todėl, kad maniškis tą sprendimą priėmė vienas, nederinęs. Mes juodai susipykom, nes aš tos išvažiavimo minties nepalaikiau blush2.gif Bet kadangi iki to jis beveik metus neturėjo darbo, mūsų santykiai tokie įdomūs buvo - tai jis tiesiog susirinko daiktus ir išlėkė. O aš nežinojau kaip viskas bus toliau. Geriausias bajeris, kad mane per 15 minučių apmokė šilumos mazgą prižiūrėt, viso daugiaaukščio vamzdyną ir pasakė ką daryt avarijos atveju, o toliau maždaug sukis moteryte, kaip išeina lotuliukas.gif

Man juodai važiavo stogas nuo fizinio kontakto trūkumo, kad negali apsikabint, pakalbėt, vos kas per skype nepatinka - skype išjungia. Ir nieko padaryt negali. Nes jis prie poliarinio žiedo, o aš čia blush2.gif

Laikykis, ateik čia mamytės tave palaikys, man pirma savaitė buvo baisiausia, po to kažkaip apsipranti su ta mintim, bet viskas ką paminėjai persekiojo iki paskutinės savaitės, kai sužinojau, kad grįžta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 17 rugsėjo 2012 - 08:12
Vat man to fizinio kontakto ziauriai truksta! O dar, kaip durnele, uzsiraukiau, kad savaitgali jis pas drauga vaikystes isvaziavo... Pavydas toks durnas sueme ph34r.gif Vakar grizo, issiliejau ant jo skaipu! Apsiblioviau, o siandien - uztinusi gun_bandana.gif O kaip geda siandien - ziauru fear.gif
Tas sprendimas apie jo isvaziavima buvo abieju apgalvotas ir apsneketas. Dar net daugiau as ji stumiau tam zingsniui, nei jis pats. O dabar - paziurekit kokius cirkus kreciu bis.gif O dar baime kazkokia atsirado, kad jis paliks mane wacko.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes smile.gif...mano mazius su temperatura, jauciu tie dantukai vis kankina sad.gif
man zinokit sunkiausiai buna vakarais, kai vaikai jau užmiega, tada taip tylu, ramu...budavo mes pasisnekam, apsitariam darbus...dabar skaipa pasijungiam, pasnekam, bucinukais persisiunciam ir ate sad.gif...buna ir apsizliumbiu
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

Svarbiausia nepasiduot liudesiui ir blogoms mintims 4u.gif As buvau 3-iam menesi nestuke.gif , kai apsisprende vel islekt po 1-eriu metu pertraukos...pirmas nestuke.gif , o as 1-a verysad.gif verysad.gif verysad.gif visko buvo... o dabar neturiu kada liudet, 2- dukrytes, namukai, dar mokslai profesiniai... nors irgi pratrukstu. turiu kaiminka nebloga, daznai vakare susitinkam, nes vaikai kartu lauke buna, ganom doh.gif reikia veiklos, ir liudesiui po truputi neliks vietos lotuliukas.gif sunkiau musu nestuke.gif , kurios jau nepajegia tos veiklos uzsikraut, tai jos daba ramybes apmastymuos bigsmile.gif , bet neilgai, tuoj netures net dantuku kada issivalyt, tada pratruks tik del to, kad vienom reik suktis tuo beprotisku ritmu, kurio dabar pasiilgsta....

mes ir vakar buvom Rietave, pagaliau sodas pilnas vaismedziu, pusu ir kt, gerybiu bigsmile.gif

isgersiu kava ir begu...iki treciadienio dar bus MB, reikia palepint maistu lotuliukas.gif

beje, 5-ciu lenktyniu statistika lotuliukas.gif - manoji 123 cm, 19 kg thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 17 rugsėjo 2012 - 08:48