Sveikos
As po pietu miego
Atsikeliau ir vel nera kas veikt,eisiu su kokiu jogurtu ant lovos prie TV vel padrybsot
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 16, 14:47)
Sveikos
As po pietu miego
Atsikeliau ir vel nera kas veikt,eisiu su kokiu jogurtu ant lovos prie TV vel padrybsot 
Ech,
O dabar visur lėkte, bėgte
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 16, 19:36)
O as daznai pabliaunu ir viena pati sau ir vyrui i telefona,kad iskritau is gyvenimo,noriu to ritmo,noriu niekur nespeti-kaip senais laikais begte ,begte,is vieno susitikimo i kita ,suprakaitavusi ileki i parduotuve ir ciumpi kokia sukne vietoj persirengi ir i kita susitikima
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 16, 20:10)
O as daznai pabliaunu ir viena pati sau ir vyrui i telefona,kad iskritau is gyvenimo,noriu to ritmo,noriu niekur nespeti-kaip senais laikais begte ,begte,is vieno susitikimo i kita ,suprakaitavusi ileki i parduotuve ir ciumpi kokia sukne vietoj persirengi ir i kita susitikima
arba sumastom su vyru susitinkam pusiaukelej jis is Stokholmo as is Silutes Rygoj kokiam viesbutuke -romantika neispasakyta 
Mėgaukis gyvenimu - tai nerealus laikas, kurį galima skirti sau.
O aš dabar juokiuosi, kad mano laikas tik lovoje kai užmiegu
Janneta - ech kad mums kur neskubant
Nežinau man nuo to lakstymo ------------veeeeeeeee. Aš dar kol savo butą aplekiu, visus darbus, tai man taip norisi ramybės.
Mano mažoji - 120 ūgio, 23 kg. Sakė tikra pirmokė, o mums tik 5 suėjo
O jūs čia apie lovą prakalbot - o mes dar iki dabar gyvenam Norvegijos ritmu
As tai pastebejau ,kad mokyklose mergaites tookios meskutes ir is stomens ir is lemens
o berniukai tokie vaikiukai buna ,bet seis metais jau ziuriu musu klases berniukai pradejo tysti ,bet visi kudi kaip sliekai
Labas rytas
Labas rytas! Jei kam labas
Klausykit, ar kuriai buvo taip, kad kai vyriokai isvaziavo, o jums po kiek laiko smegenele nuo vienatves, trukuko butu susisuke?
Asaros, pyktis. Tuo paciu apgailestavimas ir pan.
Klausykit, ar kuriai buvo taip, kad kai vyriokai isvaziavo, o jums po kiek laiko smegenele nuo vienatves, trukuko butu susisuke?
QUOTE(afi @ 2012 09 17, 08:17)
Sveika,
Mano tai pirma smulkakaulė kaip vyras mano, o antra stambių kaulų kaip aš.
O mano pirmoji vis moteriškėja, apvalainėja. Tokia moterytė darosi. Kažkaip keista man - +3 metai ir aš tokia ištekėjau
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 17, 09:10)
Labas rytas! Jei kam labas
Asaros, pyktis. Tuo paciu apgailestavimas ir pan.
Manau visom taip buvo...........Gal klystu, bet man taip buvo. Gal todėl, kad maniškis tą sprendimą priėmė vienas, nederinęs. Mes juodai susipykom, nes aš tos išvažiavimo minties nepalaikiau
Man juodai važiavo stogas nuo fizinio kontakto trūkumo, kad negali apsikabint, pakalbėt, vos kas per skype nepatinka - skype išjungia. Ir nieko padaryt negali. Nes jis prie poliarinio žiedo, o aš čia
Laikykis, ateik čia mamytės tave palaikys, man pirma savaitė buvo baisiausia, po to kažkaip apsipranti su ta mintim, bet viskas ką paminėjai persekiojo iki paskutinės savaitės, kai sužinojau, kad grįžta.
Vat man to fizinio kontakto ziauriai truksta! O dar, kaip durnele, uzsiraukiau, kad savaitgali jis pas drauga vaikystes isvaziavo... Pavydas toks durnas sueme
Vakar grizo, issiliejau ant jo skaipu! Apsiblioviau, o siandien - uztinusi
O kaip geda siandien - ziauru
Tas sprendimas apie jo isvaziavima buvo abieju apgalvotas ir apsneketas. Dar net daugiau as ji stumiau tam zingsniui, nei jis pats. O dabar - paziurekit kokius cirkus kreciu
O dar baime kazkokia atsirado, kad jis paliks mane
Tas sprendimas apie jo isvaziavima buvo abieju apgalvotas ir apsneketas. Dar net daugiau as ji stumiau tam zingsniui, nei jis pats. O dabar - paziurekit kokius cirkus kreciu
Labas rytas mergytes
...mano mazius su temperatura, jauciu tie dantukai vis kankina 
man zinokit sunkiausiai buna vakarais, kai vaikai jau užmiega, tada taip tylu, ramu...budavo mes pasisnekam, apsitariam darbus...dabar skaipa pasijungiam, pasnekam, bucinukais persisiunciam ir ate
...buna ir apsizliumbiu
man zinokit sunkiausiai buna vakarais, kai vaikai jau užmiega, tada taip tylu, ramu...budavo mes pasisnekam, apsitariam darbus...dabar skaipa pasijungiam, pasnekam, bucinukais persisiunciam ir ate
Labas rytas visoms
Svarbiausia nepasiduot liudesiui ir blogoms mintims
As buvau 3-iam menesi
, kai apsisprende vel islekt po 1-eriu metu pertraukos...pirmas
, o as 1-a
visko buvo... o dabar neturiu kada liudet, 2- dukrytes, namukai, dar mokslai profesiniai... nors irgi pratrukstu. turiu kaiminka nebloga, daznai vakare susitinkam, nes vaikai kartu lauke buna, ganom
reikia veiklos, ir liudesiui po truputi neliks vietos
sunkiau musu
, kurios jau nepajegia tos veiklos uzsikraut, tai jos daba ramybes apmastymuos
, bet neilgai, tuoj netures net dantuku kada issivalyt, tada pratruks tik del to, kad vienom reik suktis tuo beprotisku ritmu, kurio dabar pasiilgsta....
mes ir vakar buvom Rietave, pagaliau sodas pilnas vaismedziu, pusu ir kt, gerybiu
isgersiu kava ir begu...iki treciadienio dar bus MB, reikia palepint maistu
beje, 5-ciu lenktyniu statistika
- manoji 123 cm, 19 kg
Svarbiausia nepasiduot liudesiui ir blogoms mintims
mes ir vakar buvom Rietave, pagaliau sodas pilnas vaismedziu, pusu ir kt, gerybiu
isgersiu kava ir begu...iki treciadienio dar bus MB, reikia palepint maistu
beje, 5-ciu lenktyniu statistika