QUOTE(afi @ 2012 09 17, 08:17)
Labas rytas
Sveika,
Mano tai pirma smulkakaulė kaip vyras mano, o antra stambių kaulų kaip aš.
O mano pirmoji vis moteriškėja, apvalainėja. Tokia moterytė darosi. Kažkaip keista man - +3 metai ir aš tokia ištekėjau

Kai į savo dukrą pažiūriu - dabar baisu darosi
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 17, 09:10)
Labas rytas! Jei kam labas
Klausykit, ar kuriai buvo taip, kad kai vyriokai isvaziavo, o jums po kiek laiko smegenele nuo vienatves, trukuko butu susisuke?

Asaros, pyktis. Tuo paciu apgailestavimas ir pan.
Manau visom taip buvo...........Gal klystu, bet man taip buvo. Gal todėl, kad maniškis tą sprendimą priėmė vienas, nederinęs. Mes juodai susipykom, nes aš tos išvažiavimo minties nepalaikiau

Bet kadangi iki to jis beveik metus neturėjo darbo, mūsų santykiai tokie įdomūs buvo - tai jis tiesiog susirinko daiktus ir išlėkė. O aš nežinojau kaip viskas bus toliau. Geriausias bajeris, kad mane per 15 minučių apmokė šilumos mazgą prižiūrėt, viso daugiaaukščio vamzdyną ir pasakė ką daryt avarijos atveju, o toliau maždaug sukis moteryte, kaip išeina
Man juodai važiavo stogas nuo fizinio kontakto trūkumo, kad negali apsikabint, pakalbėt, vos kas per skype nepatinka - skype išjungia. Ir nieko padaryt negali. Nes jis prie poliarinio žiedo, o aš čia
Laikykis, ateik čia mamytės tave palaikys, man pirma savaitė buvo baisiausia, po to kažkaip apsipranti su ta mintim, bet viskas ką paminėjai persekiojo iki paskutinės savaitės, kai sužinojau, kad grįžta.