Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gurmans @ 2012 10 11, 14:23)
Neisivaizduoju kiek gramu turejo buti,kad kainuotu blokas 4 dolerius.... blink.gif
As perku,tik egiptieciu "Nakhla"(Adel Ahmed El Ibiary & Co) tabaka,isfasavimas po 45 gramus,ir bloko kaina(ne turistams)25 doleriai... ax.gif

nu tie patys smile.gif ir 45 gramai smile.gif l&m blokas kainuoja 12dol smile.gif nors mums neaktualu, nerukom smile.gif
dutty free laukiant lektuvo po visko...nzn kokiais kiekiais galima pirkto, mums uzteko ir poros bloku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 10 11, 15:30)
nu tie patys smile.gif ir 45 gramai smile.gif l&m blokas kainuoja 12dol smile.gif nors mums neaktualu, nerukom smile.gif
dutty free laukiant lektuvo po visko...nzn kokiais kiekiais galima pirkto, mums uzteko ir poros bloku smile.gif

aišku, aš ir masčiau apie porą blokų asmeniui biggrin.gif
Atsakyti
Apsimelavau...po 4 dol kita firma ir mazesnis kiekis. Bet visvien pigiau gaunas, o kokybes nzn, nebandziau smile.gif
O tuos kitus 45 gr ir pirkom Hurgadoj, uz dezute 1 dol ax.gif tai blokas 10 dol smile.gif nors tiesa juos sunkiai atidave, norejo po 2 dol smile.gif bet mes nrpelningi jiems buvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 10 11, 13:39)
Apsimelavau...po 4 dol kita firma ir mazesnis kiekis. Bet visvien pigiau gaunas, o kokybes nzn, nebandziau smile.gif
O tuos kitus 45 gr ir pirkom Hurgadoj, uz dezute 1 dol ax.gif tai blokas 10 dol smile.gif nors tiesa juos sunkiai atidave, norejo po 2 dol smile.gif bet mes nrpelningi jiems buvom smile.gif

Zinokit as pati mazai ka ten perku,nes man isiaiskino,kad sakykim visas tas tabakas,karkade papirusai ir tt ...skirta tik turistams ir yra nekokios kokybes.Jei kazko reikia visuomet paprasau,kad nupirktu vietiniai,jei taip juos galima vadinti.
Ir istikro,pavyzdziui karkade kuria pirkau pati palyginus su ta kuria nupirko vietiniai,skiriasi kaip diena ir naktis,netik isvaizda,bet ir skoniu. blush2.gif Speju,kad ir su tabaku,kazkokios "makles"daromos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 11, 15:00)
Zinokit as pati mazai ka ten perku,nes man isiaiskino,kad sakykim visas tas tabakas,karkade papirusai ir tt ...skirta tik turistams ir yra nekokios kokybes.Jei kazko reikia visuomet paprasau,kad nupirktu vietiniai,jei taip juos galima vadinti.
Ir istikro,pavyzdziui karkade kuria pirkau pati palyginus su ta kuria nupirko vietiniai,skiriasi kaip diena ir naktis,netik isvaizda,bet ir skoniu. blush2.gif Speju,kad ir su tabaku,kazkokios "makles"daromos... 4u.gif

tai visko gali but smile.gif o del karkade, kaip kitaip atrodo? g.gif nes kiek geriau pas vietinius sveciuose, kiek pas save namie, skonis man tas pats smile.gif ai dzin, man tinka ir turistine preke biggrin.gif todel mes ten derimes visad iki centu, o uz centus ner ko noret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 10 11, 14:09)
tai visko gali but smile.gif o del karkade, kaip kitaip atrodo?  g.gif  nes kiek geriau pas vietinius sveciuose, kiek pas save namie, skonis man tas pats  smile.gif  ai dzin, man tinka ir turistine preke  biggrin.gif todel mes ten derimes visad iki centu, o uz centus ner ko noret  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Del karkade,tai ziedai tokie "arklinai",ir laaabai ryskios-sodrios spalvos,o uzplikius tas ziedas(mes i puodeli dedam du)dar padideja,bet praranda spalva.Pats skonis intensyvesnis,bet rugstumo maziau jauciasi. ax.gif
Atsakyti
sveiki
gal kas turi atsiliepimu apie ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA Hurgadoje?
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2012 10 12, 18:10)
sveiki

Labas, aš buvau BEACH ALBATROS GARDEN smile.gif, jie sujungti, teritorija bendra smile.gif, o gal pasiūlymą gerą turite į šį viešbutuką smile.gif, kas domina klauskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2012 10 15, 10:51)
Labas, aš buvau BEACH ALBATROS GARDEN smile.gif, jie sujungti, teritorija bendra smile.gif, o gal pasiūlymą gerą turite į šį viešbutuką smile.gif, kas domina klauskite  4u.gif

mes sestadieni su draugais ten skrendam 4u.gif (ir su 4 vaikais smile.gif ) tai tikiuosi patiks. truputi nesuprantu del tos bendros teritorijos: kaip sake musu agente maitintis mes turesim savo viesbuty o visom kitom paslaugom galim naudotis bet kur? g.gif ar vyksta vakarais kokios diskotekos vaikams ir pasirodymai suaugusiems? ar imanoma rasti laisvu gultu prie juros?
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2012 10 15, 11:22)
mes sestadieni su draugais ten skrendam 4u.gif  (ir su  4 vaikais smile.gif ) tai tikiuosi patiks. truputi nesuprantu del tos bendros teritorijos: kaip sake musu agente maitintis mes turesim savo viesbuty o visom kitom paslaugom galim naudotis bet kur? g.gif  ar vyksta vakarais kokios diskotekos vaikams ir pasirodymai suaugusiems? ar imanoma rasti laisvu gultu prie juros?

Jokių problemų su gultais neturėjome, maudytis eidavome į šalia esantį laukinį pliažą, vaikams šildomas baseiniukas su visais kalneliukais super, renginiai vyksta visą dieną, animatoriai labai patiko, pramokau net pilvo šokį biggrin.gif , prie jūros anomatorių nėra, turiu paminėti, kad didieji kalneliai neblogi , tik mažai kas čiuožia, nes vanduo ledinis schmoll.gif , vakarais baruose gyva muzika , diskotekos, amfiteatre kiekvieną vakarą nauja programa, tik sekmadienis laisvadienis, iki jūros veža autobusiukas, bet mes eidavome pestute, nes labai gražu pasivaikščioti biggrin.gif , atostogavome kompanija su 5 vaikučiais , mielai grįžčiau į šį viešbutuką, beje mes vakarais sedėdavome jūsų viešbučio bare (prie baseinų), labai jauku smile.gif, vaikus egiptiečiai labai myli, tai man net namuose, kol užsimiršo reikėjo taisyti kokteilius su išpiešta širdute biggrin.gif , o jei nepaslaptis kiek mokėjote ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butgitana: 15 spalio 2012 - 10:33
QUOTE(butgitana @ 2012 10 15, 11:32)
Jokių problemų su gultais neturėjome, maudytis eidavome į šalia esantį laukinį pliažą, vaikams šildomas baseiniukas su visais kalneliukais super, renginiai vyksta visą dieną, animatoriai labai patiko, pramokau net pilvo šokį  biggrin.gif , prie jūros anomatorių nėra, turiu paminėti, kad didieji kalneliai neblogi , tik mažai kas čiuožia, nes vanduo ledinis  schmoll.gif , vakarais baruose gyva muzika , diskotekos, amfiteatre kiekvieną vakarą nauja programa, tik sekmadienis laisvadienis, iki jūros veža autobusiukas, bet mes eidavome pestute, nes labai gražu pasivaikščioti  biggrin.gif , atostogavome kompanija su 5 vaikučiais , mielai grįžčiau į šį viešbutuką, beje mes vakarais sedėdavome jūsų viešbučio bare (prie baseinų), labai jauku smile.gif, vaikus egiptiečiai labai myli, tai man net namuose, kol užsimiršo reikėjo taisyti kokteilius su išpiešta širdute  biggrin.gif , o jei nepaslaptis kiek mokėjote ?

tikiosi ir mums patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2012 10 12, 18:10)
sveiki

Buvau. Kadangi tai buvo pirmas kartas Egipte, neturiu su kuo palyginti. Praeitais metais lapkričio mėn. šioje temoje buvo atsiliepimas apie šį viešbutį, paskaitykite. Dėl kiekvieno pasisakymo galėčiau pritarti tongue.gif Viežbutis gražus, gana tvarkingas. Kava ėjom gerti į Garden"ą, kokteiliukai pas mus buvo geresni (arbatpinigių dėka), maistas man nepatiko.
Atsakyti