Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(mitiene @ 2012 12 15, 20:35)
Aciu mamytes.Ketvirtadieni su tevu taryba eisime i mokykla.S graziai leidzia laika namuose.Pirmadieni gausiu atsakyma is advokato,kur kreiptis,ka tokiu atveju daryti.del to pasiteirauti pazadejo  musu seimos draugas.Neisivaizduoju kaip reikes tvarkyti viska dokumentaliai,bet pirmadieni tevu komitetas manau pasakys viska...kol kas yra labai sunku.Mintyse begalybe minciu ir jos nera labai grazios...zinau,kad reikia ''sukasti dantis'' ir mesti piktas mintis is galvos.nebeturiu teises daryti klaidu.

man net asaros rieda, siaubas kazkoks. labai gaila jusu vaiko. nenuleiskit ranku ir pamokykit ta mokykla. teismais uztampyciau. is vaiko dare dar didesni ligoni, zverys ne zmones. laikau spygas uz jus kad tik kitoj mokykloj labiau sektusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mitiene..o dieve...truksta zodziu
Atsakyti
viska darysiu kas mano jegose ir dar daugiau. visa nakti iki paryciu glosciau mazyliui skruostukus. ..pirmadieni atskrenda mano tevai. bus man lengviau ir vaikuciai bus laimingi. atsigausiu ir eisim i prieki. aciu mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 12 15, 22:09)
viska darysiu kas mano jegose ir dar daugiau. visa nakti iki paryciu glosciau mazyliui skruostukus. ..pirmadieni atskrenda mano tevai. bus man lengviau ir vaikuciai bus laimingi. atsigausiu ir eisim i prieki. aciu mamytes 4u.gif

laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 15, 21:44)
Nu va - dar karta isitikinau - kad per prievarta mielas nebusi - nu jei mokykla nusiteikus priesiskai, mokytojai nesistengia padet daugiau nei galima - taip ir bus... unsure.gif

drinks_cheers.gif Tikiuosi, is klaidu bus mokomasi drinks_cheers.gif

Ar girdejot, apie saudymus JAV? Kur pradinuku mokykloje daug zuvusiu? Pas mus pranesa, kad zudikas autistas? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 15, 23:17)
drinks_cheers.gif Tikiuosi, is klaidu bus mokomasi  drinks_cheers.gif

Ar girdejot, apie saudymus JAV? Kur pradinuku mokykloje daug zuvusiu? Pas mus pranesa, kad zudikas autistas?  unsure.gif  unsure.gif

viena ausim girdejau - bet kad autistas ne, arba nesake, arba pragirdejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 16, 00:18)
viena ausim girdejau - bet kad autistas ne, arba nesake, arba pragirdejau unsure.gif

Jos, pas mus pranesa, kad asperegis jam buvo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 15, 23:25)
Jos, pas mus pranesa, kad asperegis jam buvo.  unsure.gif

gal ir turi vaikis ta sutrikima, bet taip pasielge nemanau kad del jo... Kiek panasiu situaciju buvo ir ne autistai ta padare rolleyes.gif aisku sutrikimui suverst kalte lengviausiai, ir taip visus dar labiau atgrasyt nuo tokiu vaiku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 16, 00:32)
gal ir turi vaikis ta sutrikima, bet taip pasielge nemanau kad del jo... Kiek panasiu situaciju buvo ir ne autistai ta padare rolleyes.gif aisku sutrikimui suverst kalte lengviausiai, ir taip visus dar labiau atgrasyt nuo tokiu vaiku unsure.gif

As, butent to ir bijausi dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 15, 23:38)
As, butent to ir bijausi dabar  unsure.gif

stenkis neimt i sirdi ir nesileist i diskusijas - juk ne autizmas tai atliko - o vaikas, jo sirdgela, jo neapykanta uz kazka... Ir tai tikrai ne pirmas atvejis pasaulyje, ir ta dare ne autistai...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 16, 00:32)

man irgi pirma mintis tokia buvo perskaicius.juk ne liga kalta.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 16, 00:43)
stenkis neimt i sirdi ir nesileist i diskusijas - juk ne autizmas tai atliko - o vaikas, jo sirdgela, jo neapykanta uz kazka... Ir tai tikrai ne pirmas atvejis pasaulyje, ir ta dare ne autistai...

ir tuo labiau kad juk visi mes esam skirtingi, tiek autistai tiek sveikieji.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 12 16, 11:51)
ir tuo labiau kad juk visi mes esam skirtingi, tiek autistai tiek sveikieji.

drinks_cheers.gif ir autistai tarpusavy kur kas skirtingesni nei ne autistai rolleyes.gif
Atsakyti