O is cia kalbejusiu kas nors jau gavot ir isbandete gal?
O is cia kalbejusiu kas nors jau gavot ir isbandete gal?
Nu kad nea
Lauksim atsiliepimų
O TAIP NORISI TIKETI, KAD STEBUKLU YRA
Manau kad neveikia, nes geriu jau nuo rugsėjo 16 d., dvi tabletes per dieną prieš valgį. Svoris vis toks pat. Niekas nepasikeitė. 
Rašiau tai firmai el.p. laišką, tai man tvirtino kad dar pagerti nenutraukti, garantavo kad svoris turi kristi.
, Nesu aš tokia stora tik norėjau kokius 5 kg. numesti. Kad sverčiau tiek kiek seniau svėriau iki nėštumo.
Rašiau tai firmai el.p. laišką, tai man tvirtino kad dar pagerti nenutraukti, garantavo kad svoris turi kristi.
QUOTE(JURJUR @ 2012 10 04, 09:33)
Manau kad neveikia, nes geriu jau nuo rugsėjo 16 d., dvi tabletes per dieną prieš valgį. Svoris vis toks pat. Niekas nepasikeitė. 
, Nesu aš tokia stora tik norėjau kokius 5 kg. numesti. Kad sverčiau tiek kiek seniau svėriau iki nėštumo.
kazin ar pavyks jums susigrazinti pinigus kaip jie zada
QUOTE(Ostina @ 2012 09 29, 01:39)
tai kur atsiliepimai?
QUOTE(astela99 @ 2012 10 04, 12:59)
tai kur atsiliepimai?
Per savaitę gal dar nesuveikė
[quote=JURJUR,2012 10 04, 10:33]
ir aš jau gavau siuntinuką, tai šiandien pradėjau
ir man nereikia daug kritimo - 5-6kg ir būtų idealu
žiuresiu kaip veiks. ir bandysiu derinti su sportu...
jei turėsiu valio aišku...
ir aš jau gavau siuntinuką, tai šiandien pradėjau
Taip gavosi, kad pradėjau gerti tik nuo vakar dienos. Ryte pasisvėriau ir -0.6 kg. Nežinau ar čia sutapimas ar vaistai veikia.Dar truputi palaukit
QUOTE(Ostina @ 2012 10 05, 09:35)
Taip gavosi, kad pradėjau gerti tik nuo vakar dienos. Ryte pasisvėriau ir -0.6 kg. Nežinau ar čia sutapimas ar vaistai veikia.Dar truputi palaukit 
Ryte mes visada mažiau sveriam.
QUOTE(JURJUR @ 2012 10 05, 09:51)
Ryte mes visada mažiau sveriam.
Tai as ir lyginu sverimasi rytais.
Man tai juokas ima, kai pasako, kad - 600 gr
Taigi moters organizme svoris per mėnesį gali -+2 kg svyruoti
Tai susiję su skysčiais, o jų svyravimas ypač susijęs su moters ciklu.