Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(voveriukstis @ 2012 10 06, 10:31)
mano crasula falcata pražydo

Labai gražu, o jei dar ir kvepia thumbup.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Migmig @ 2012 10 06, 11:57)
Jau 110 be galo daug atrodo thumbup.gif  na bet suskaičiavau ir savo, net baisu rašyti doh.gif  lotuliukas.gif  apie 310 kaktusų ir 150 sukulentų cool.gif

Mano jau tik 4 vazonai lauke liko... tai bus proga per žiemą susiskaičiuoti,...nes kažkaip vietos užima daugiau nei praitą žiemą lotuliukas.gif
Atsakyti
Olivijia, ačiū smile.gif kvapas tikrai neerzina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2012 10 05, 23:13)
O mes jau irgi viską susinešėm namo karsta.gif, palaistėm actara, nupurškėm schulz'u. Visko tvarkymas truko 3 dienas doh.gif  Manau jau buvo laikas, nes dar reikia, kad pradžiūtų kol neatšalo visiškai ir tegu jau namuose ruošiasi žiemos miego rolleyes.gif  Žodžiu tvarka jau ir kokie jie man gražūs po vasaros, tokie atsigavę, gera žiūrėti cool.gif

O čia tas laistymas su actara jau paskutinis šiemet ,ar dar laistysit?Ta prasme ar dar gaus vandens?Nežinau kada nustot laistyt ax.gif (nes liedavau ir žiemą retkarčiais,taip kad neturėjo jokio normalaus miego g.gif )ir purškėt su schulz'u,tai čia su trašom,ar dar koks preparatas yra? blush2.gif
Atsakyti
As tai nupurskiau actaros ir vertimec'o misiniu. Toks rimtas ir garantuotas dalykas.

Buvau palikus sianakt viena giganta dar lauke, tingejau vakar temptis patamsy, tai per nakti audra ji sulauze.
Atsakyti
kaip gaila Tina
Atsakyti
Ai, nelabai as ji mylejau matomai. Reiks is atzalu atnaujint. Tik dziaugiuos, kad dideli lapeni nuo sakos nusikabinau, nes butu tikrai nuskrides ir suvoliotas. Tos musu audros paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 06 spalio 2012 - 22:42
QUOTE(zebrina @ 2012 10 06, 21:31)
O čia tas laistymas su actara jau paskutinis šiemet ,ar dar laistysit?Ta prasme ar dar gaus vandens?Nežinau kada nustot laistyt ax.gif (nes liedavau ir žiemą retkarčiais,taip kad neturėjo jokio normalaus miego g.gif )ir purškėt su schulz'u,tai čia su trašom,ar dar koks preparatas yra? blush2.gif

Ar paskutinis dar nežinau, nors kolkas manau, kad paskutinis, nes gerai palaistyti, dabar ilgai dar neišdžius, nebent dar labai atšiltų g.gif
Su tuo nustojimu laistyti, pas mus žiemą būna 10-15C, tai tikrai nebereikia laistyti, bet kol stovėdavo šilčiau porą kartų palaistyt tekdavo, nes jie pilnai neįmigdavo. rolleyes.gif

O tas puškalas irgi nuo kenkėjų ir nuo ligų kartu smile.gif
Atsakyti
Paskutinis ziedelis
user posted image
Atsakyti
EljaRo- gražuolis žiedelis ir kaip jam užteko jėgos tokiam dideliam išsiskleisti. thumbup.gif Saulutės jau trūksta, tai mano astrophitumai, kad ir sukrovę didžiulius pumpurus,bet tikriausiai jau neišsiskleis.
Atsakyti
Tai paskutinis ziedelis,kuris prazydo man benesiojant jy per skirtingas palanges:) gaudeme saule ir prazydome.Yra keletas gymnu,ir parodiju su pumpurais,bet......nera sansu jiems.
Atsakyti
Neseniai susidomejau sukulentais, ir baisiai noriu jas augint. Pripirkau kelis grazuolius, bet visu nesupirksi, todel kreipiosi i kaunietes, sukulentu megejas, gal kuri pasidalintu lapukais... Aciu isanksto atsiliepusioms.
Atsakyti
Ir pas mane paskutinis zydejimas. Gal kad vesu, ziedai laikosi antra para bigsmile.gif Viso 4, bet ketvirta sunku i kadra ikomponuot smile.gif

[attachmentid=224997]
Papildyta:
QUOTE(Invisible @ 2012 10 09, 10:45)
Neseniai susidomejau sukulentais, ir baisiai noriu jas augint. Pripirkau kelis grazuolius, bet visu nesupirksi, todel kreipiosi i kaunietes, sukulentu megejas, gal kuri pasidalintu lapukais... Aciu isanksto atsiliepusioms.

Pas mane dar sis tas like, tiesa ne itin kazkas: http://public.fotki....etinu-kolekcij/

Alaviju nugenejau tris didelius stiebus, dabar tik reik kist i vazona. Tai tikras alavijas is Kanaru salu. Dovanoju jei kam reik 4u.gif
Atsakyti