Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

gal ir as prisijunksiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurventa: 07 gruodžio 2012 - 10:29
laba diena,kokiu groziu pamaciau bigsmile.gif o dabar parodysiu koks mano augintinis nustebino savo ziedais rudeni,beje pirma karta zydejo biggrin.gif http://public.fotki....i/dscf5857.html
Atsakyti
Na, jei kas nores prisijungti, ar ko paklausti parasykite i AZ, atssiuskit savo "norus" iki Naujuju metu.
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2012 12 07, 10:24)
laba diena,kokiu groziu pamaciau bigsmile.gif o dabar parodysiu koks mano augintinis nustebino savo ziedais rudeni,beje pirma karta zydejo  biggrin.gif http://public.fotki....i/dscf5857.html

Oho kokie dailus ryskus ziedukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
As taip pat prisidedu prie sweikintoju 4u.gif Didziausi sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Wilmaw,2012 12 07, 13:18]
As taip pat prisidedu prie sweikintoju 4u.gif Didziausi sveikinimai bigsmile.gif
[/quote
biggrin.gif IR AS
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2012 12 07, 10:24)
laba diena,kokiu groziu pamaciau bigsmile.gif o dabar parodysiu koks mano augintinis nustebino savo ziedais rudeni,beje pirma karta zydejo  biggrin.gif

Nu labai gražūs žiedai. O koks to sukulento pavadinimas gal žinote?
Nes man reikia jau tokio biggrin.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų smile.gif
Atsakyti
Nors už lango gili žiema, bet ji netrukdo žydėti rolleyes.gif
Turbinicarpus
user posted image

Dorstenia elata krauna pumpuriukus
user posted image

Ir kažkoks sukulenčiukas ax.gif
user posted image
user posted image

Tiesa ir Hatiora, kaip koks kalėdinis kaktusas prikrovė pilną pumpurų cool.gif
Atsakyti
Mano Rebutia viena pilna pumpuru.Turiu nuostolio,mami saboe is italu uzlinko verysad.gif jauciu nusalo.
Atsakyti
Prašome apžiūrėti kaktusus, kurie rungiasi dėl šauniausiojo kaktuso vardo. ALBUMĖLIS ČIA.
Balsuojame nuo gruodžio 11 iki gruodžio 18 dienos šiame forume. Reitinguoti galima šešis kaktusus. Už pirmą vietą kaktusas gauna šešis taškus, už antrą - penki taškai, už trečią keturi, už ketvirtą - trys , už penktą - du, už šeštą vietą - vienas taškas. Laimi kaktusas surinkęs daugiausiai taškų.
Jei jums patinka tik vienas kaktusas, galite balsuoti tik už vieną
Jei nepatinka niekas – nebalsuojate visai 4u.gif

P.S. Už savo kaktusiukus nebalsuokime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvide: 11 gruodžio 2012 - 10:35
Balsuoju:
1 vieta Nr. 47
2 vieta Nr. 11
3 vieta Nr. 42
4 vieta Nr. 38
5 vieta Nr. 37
6 vieta Nr. 5