Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

mirksiukas.gif priminkit pavasarį, ba tikrai pamiršiu, mane tai 53 žiedelių švelnumas sužavėjo, laaabai tokio norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 20, 21:45)
mirksiukas.gif priminkit pavasarį, ba tikrai pamiršiu, mane tai 53 žiedelių švelnumas sužavėjo, laaabai tokio norėčiau  blush2.gif

Gerai smile.gif gal ir iš manęs ką išsirinksit-galėsim pasimainyt,arba nupirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mainai visada gerai thumbup.gif , kokie čia pirkimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka kaktusai su didžiuliais spygliais-visas jų charakteris pasirodo.Labiausiai patiko NR50-kontrastas kūno žalios ir spyglių juodos thumbup.gif

Dar patiko paprastutė, bet labai gražiai išauginta mammi šeimynėlė Nr.18 Šiltas vaizdelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 20, 21:45)
mirksiukas.gif priminkit pavasarį, ba tikrai pamiršiu, mane tai 53 žiedelių švelnumas sužavėjo, laaabai tokio norėčiau  blush2.gif

QUOTE(evora @ 2012 12 20, 22:24)
Man tai labiausiai patinka kaktusai su didžiuliais spygliais-visas jų charakteris pasirodo.Labiausiai patiko NR50-kontrastas kūno žalios ir spyglių juodos thumbup.gif

Manieji smile.gif
Atsakyti
DAIVIKE AŪŪŪŪŪŪŪŪ.....

KUR PRAPUOLEI ? g.gif PRIZAS LAUKIA IŠSIUNTIMO. KODĖL NEATSILIEPI ?

Atsakyti
Atsiprašau blush2.gif jau atsiliepiau.
Atsakyti
grazu... smile.gif
Atsakyti
Gražių švenčių, svajonių kaktusų, mielosios user posted image
Atsakyti
Su švetėmis merginos wub.gif
Atsakyti
user posted image

Su Šv. Kalėdom

Visiems sėkmės auginant savo spygliuotuosius, gausybės žiedų ir gražaus sutarimo šeimoje. Te pildosi drąsiausios svajonės...

user posted image

Atsakyti
Su sventemis newyear.gif
Atsakyti