ALe kiek čia gerų minčių prisiskaitai

Pati irgi, svajoju apie viena, finansai diktuoja kita, taip ir neužsisakom niekaip dar, nors aišku ir remontas ten dar net neįpusėjęs ir gyvent ten ruošiamės tik gruodį geriausiu atveju. Dėl tų Blumų... Nu ale rimtai, gal jųsąskaita pataupyt? Jei ir kitų firmų gerų būna.... Dabar pažiūrėjau Hetticj puslapį, irgi labai gerų dalykėlių pamačiau.....
Dėl atverčiamų spintelių, net neabejoju, akd jos daaaaaug patogiau, nei atidaromos, o Nanita Jūsų atveju, jei norit iki lubų, mano mąstymu, tai turėtų tikti atverčiamas mechanizmas Aventos HK, nes kiek iš foto matau, jis neužeina ant viršaus, atidarius spintelę.... Pvz aš irgi galvojau apie šį, o ne HF, nes mes planuojame viengubas spinteles, ne dviejų aukštų... Bet irgi dar esu žalia ir viskuo domiuosi tik, tai nežinau dar ar tinkama linkme mąstau

Ir dėl šiukšlinių gerą čia puslapiuką įmetėt....
Papildyta:O mes planuojam į 4000lt būtinai sutilpt be technikos

Na irgi labai nedidukė pas mus, viena siena 2m, kur bus dvi ilgos pakabinamos viršuj, o apačioj kaitlentė, 80cm stalviršio ir kriauklė, galvoju apačioj dėt du stalčių blokus, o po kriaukle dar nežinau

, ir dar turim nišą 130cm, tai ten mąstom dėt per visą plotį ir aukštį ūkinę spintą, kurioj bus šaldikas neįmontuojamas vienoj pusėj, virš jo pora spintukių, o kitoj daly indaplovė, orkaitė ir taip pat pora spintukių... Kiek užklausų siunčiau, tai turėtumėm ir įsitekt į tiek, gal ir į dar mažiau, jei gerus mechanizmus dėsim tik viršutiniuose stalčiuose (vienas baldininkas taip patarė, nes rašė, jog dėl didelio apkrovimo apatiniuose stalčiuose kažkiek ta pritraukimo funkcija sumažėja, tai ir pagalvojau, kad tikrai, puodai apsieis ir be pritraukimo

)