QUOTE(Simbootia @ 2013 02 09, 02:13)
Taip, as Anglijoje. Nesamones kazkokios.cia daktarai negydo bet laukia kol visai sugraus vezys nuo nervu. Isivaizduok po biopsijos praejus kelioms dienoms paskambinau numeriu kuri dave jei pradeciau kraujuot.paaiskinau jiems situacija,o jie man taip ramiai atsake:siuo metu ner vietu meginkite registruotis gal pavyks kita antradieni (gautus po savaites). Kazkoks absurdas. As net tiksliai nezinau ka man dare :/ as jiems pabreziau kad kraujuoju,kvapas toks lug gyva puciau,tai man vel ta pati pakartojo..
Labai pazistamos situacijos

.
Ka darysciau jusu vietoje-
1. Vaziuociau i artimiausia ligonines priimamaji ir sakyciau, kad buvo atlikta tokia tai vat procedura, praejus kuriam tai laikui pasijutau blogai, pasiskambinau duotu tel nr., bet priimt gali tik po savaites, bet siandien jauciuosi itin blogai, pakilo temp., silpna, vos nealpstu, pykina, zodziu, gerokai sutirstinkit spalvas

. Isbandytas variantas su vaikais, kai pas GP uzregistruoja tik po keliu dienu, o vaikas blogai jauciasi, lekdavom i priemima, tai padarydavo reikiamus tyrimus, paduoda vaistus ir namo gydytis, nereikedavo ziuret i serganti vaika dar kelias dienas, kol ateis eile pas GP.
2. Kitas variantas, jei kartais nesulauktumet tinkamos pagalbos ligoninej - vaziuot i lietuviu klinika. Kokiam mieste jus gyvenat? Ten apziuretu ginekologas, aisku, konsultacija butu mokama, bet jei jau tikrai nerami situacija, o is vietiniu gydytoju pagalbos nera, tai kas belieka
Kaip siandien jauciates?