Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 9 tema )

Sveikos!

Man iskilo klausimas. Po biopsijos rado CIN3/CIS, o po konizacijos atsakymas CIN3/AIS [adenoma in situ]. Kas zinote apie AIS, prasau apsvieskite mane [googlinimo procesas vyksta dabar]. Aciux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 01 31, 18:53)
Kiek metų ir kaip dažnai darotės tyrimus po konizacijos? Kada jau galima ramiai gyventi?

na kol kas darausi tyrimus kas tris menesius, paskui sake jei atsakymai geri, uzteks kas puse metu, ir jei vel geri, tai kas metus ir taip ant padidinamo stiklo 10metu
Atsakyti
Sveikos mergaites.vakar buvo lygiai savaite po biopsijos.kita diena po jos supratau kad yra infekcija,prirase antibiotiku.kvapai dingo,isskyros siek tiek sumazejo.bet va kuo toliau tuo stipriau matos kraujas ant paketo. Ar tai normalu?iki menesiniu dar 2 su puse savaites. Antibiotiku kursa jau baigineju.Ar yra kazkam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(Simbootia @ 2013 02 01, 14:40)
Nesuprantu ir as.. idomiai cia smile.gif na bet jei tau pakaks antibiotiku vadinas esi laimingas zmogus smile.gif) ir duok Die kad nieko nebeprireiktu wink.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2013 02 01, 20:42)
tai jūs turbūt paprasčiausiai turite uždegimą, kurį gydys antibiotikais ir ,tikėtina, uždegimas galėjo ir iškreipti vaizdą. Laiminga galite būti ir tiek  4u.gif

Aciu, merginukes uz padrasinima 4u.gif , siam momentui gal ir galiu kazkiek apsiramint, bet zaizdele nedingo, ir kaip gydytoja sako, nereiskia, kad dabar galiu atsipalaiduot ir nesitikrint, tai tas pats, kaip su uzdelsto veikimo bomba vaiksciot, nezinia, kada sprogs doh.gif

QUOTE(Simbootia @ 2013 02 08, 20:26)
Sveikos mergaites.vakar buvo lygiai savaite po biopsijos.kita diena po jos supratau kad yra infekcija,prirase antibiotiku.kvapai dingo,isskyros siek tiek sumazejo.bet va kuo toliau tuo stipriau matos kraujas ant paketo. Ar tai normalu?iki menesiniu dar 2 su puse savaites. Antibiotiku kursa jau baigineju.Ar yra kazkam taip buve?

kiek jau laiko po biopsijos? Man, kaip rasiau, buvo panasiai, i trecia diena suintensyvejo kraujavimas, bet paskui ketvirta jau stipriai sumazejo ir galiausiai dingo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♦Sherrie♦ @ 2013 02 08, 23:20)
Aciu, merginukes uz padrasinima  4u.gif , siam momentui gal ir galiu kazkiek apsiramint, bet zaizdele nedingo, ir kaip gydytoja sako, nereiskia, kad dabar galiu atsipalaiduot ir nesitikrint, tai tas pats, kaip su uzdelsto veikimo bomba vaiksciot, nezinia, kada sprogs doh.gif
kiek jau laiko po biopsijos? Man, kaip rasiau, buvo panasiai, i trecia diena suintensyvejo kraujavimas, bet paskui ketvirta jau stipriai sumazejo ir galiausiai dingo.  4u.gif

Savaite po biopsijos. Manbvis patepliodavo paskiau dingo vienai dienai ir dbr vel daugoka kraujo atsirado.bijau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbootia @ 2013 02 08, 23:46)
Savaite po biopsijos. Manbvis patepliodavo paskiau dingo vienai dienai ir dbr vel daugoka kraujo atsirado.bijau sad.gif

Gal cia tokia reakcija i gydyma unsure.gif , neturit galimybes pasikonsultuot su gydytoja? Jei nemaisau, tai UK dare biopsija? Tai gal tada ir neiseis pasikonsultuot... gaila, kad savaitgalis ant nosies, paskambinciau gydytojai paklaust, ar taip gali buti, o dabar gydytojos mobilaus neturiu, tik kabineto nr., gal kuri merginukiu galetu kuo padet 4u.gif 4u.gif Isivaizduoju, kaip neramu, pati turiu reikalu su uk, zinau, kad ten nenuleksi, nenubegsi ir nepaklausi taip greitai... Dar labai tikekimes, kad nieko ten jums rimto nera 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, as Anglijoje. Nesamones kazkokios.cia daktarai negydo bet laukia kol visai sugraus vezys nuo nervu. Isivaizduok po biopsijos praejus kelioms dienoms paskambinau numeriu kuri dave jei pradeciau kraujuot.paaiskinau jiems situacija,o jie man taip ramiai atsake:siuo metu ner vietu meginkite registruotis gal pavyks kita antradieni (gautus po savaites). Kazkoks absurdas. As net tiksliai nezinau ka man dare :/ as jiems pabreziau kad kraujuoju,kvapas toks lug gyva puciau,tai man vel ta pati pakartojo..
Atsakyti
QUOTE(Simbootia @ 2013 02 09, 02:13)
Taip, as Anglijoje. Nesamones kazkokios.cia daktarai negydo bet laukia kol visai sugraus vezys nuo nervu. Isivaizduok po biopsijos praejus kelioms dienoms paskambinau numeriu kuri dave jei pradeciau kraujuot.paaiskinau jiems situacija,o jie man taip ramiai atsake:siuo metu ner vietu meginkite registruotis gal pavyks kita antradieni (gautus po savaites). Kazkoks absurdas. As net tiksliai nezinau ka man dare :/ as jiems pabreziau kad kraujuoju,kvapas toks lug gyva puciau,tai man vel ta pati pakartojo..

Labai pazistamos situacijos 4u.gif .
Ka darysciau jusu vietoje-
1. Vaziuociau i artimiausia ligonines priimamaji ir sakyciau, kad buvo atlikta tokia tai vat procedura, praejus kuriam tai laikui pasijutau blogai, pasiskambinau duotu tel nr., bet priimt gali tik po savaites, bet siandien jauciuosi itin blogai, pakilo temp., silpna, vos nealpstu, pykina, zodziu, gerokai sutirstinkit spalvas 4u.gif . Isbandytas variantas su vaikais, kai pas GP uzregistruoja tik po keliu dienu, o vaikas blogai jauciasi, lekdavom i priemima, tai padarydavo reikiamus tyrimus, paduoda vaistus ir namo gydytis, nereikedavo ziuret i serganti vaika dar kelias dienas, kol ateis eile pas GP.
2. Kitas variantas, jei kartais nesulauktumet tinkamos pagalbos ligoninej - vaziuot i lietuviu klinika. Kokiam mieste jus gyvenat? Ten apziuretu ginekologas, aisku, konsultacija butu mokama, bet jei jau tikrai nerami situacija, o is vietiniu gydytoju pagalbos nera, tai kas belieka unsure.gif
Kaip siandien jauciates? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♦Sherrie♦ @ 2013 02 09, 14:25)
Labai pazistamos situacijos  4u.gif .
Ka darysciau jusu vietoje-
1. Vaziuociau i artimiausia ligonines priimamaji ir sakyciau, kad buvo atlikta tokia tai vat procedura, praejus kuriam tai laikui pasijutau blogai, pasiskambinau duotu tel nr., bet priimt gali tik po savaites, bet siandien jauciuosi itin blogai, pakilo temp., silpna, vos nealpstu, pykina, zodziu, gerokai sutirstinkit spalvas  4u.gif . Isbandytas variantas su vaikais, kai pas GP uzregistruoja tik po keliu dienu, o vaikas blogai jauciasi, lekdavom i priemima, tai padarydavo reikiamus tyrimus, paduoda vaistus ir namo gydytis, nereikedavo ziuret i serganti vaika dar kelias dienas, kol ateis eile pas GP.
2. Kitas variantas, jei kartais nesulauktumet tinkamos pagalbos ligoninej - vaziuot i lietuviu klinika. Kokiam mieste jus gyvenat? Ten apziuretu ginekologas, aisku, konsultacija butu mokama, bet jei jau tikrai nerami situacija, o is vietiniu gydytoju pagalbos nera, tai kas belieka  unsure.gif
Kaip siandien jauciates?  4u.gif

Vis dar yra kraujingu isskyru.su paprastu iklotu neprasiversciau,reik paketo.kraujas sviezias.meginsiu tempti iki pirmadienio ir ankstu ryta registruotis i poliklinika.
Gyvenu Bostone. O as maniau kad tik cia jie i viska taip atsainiai ziuri..artimiausia klinika lietuviu yra peterbore bet as be masinos.sunkoka butu,nors jei pirmadieni nk nepesiu tada vaziuosiu nebeturiu kt pasirinkimo.Didziulis aciu uz rupesti ir nuosirduma.
Atsakyti
QUOTE(Simbootia @ 2013 02 09, 19:23)
Vis dar yra kraujingu isskyru.su paprastu iklotu neprasiversciau,reik paketo.kraujas sviezias.meginsiu tempti iki pirmadienio ir ankstu ryta registruotis i poliklinika.
Gyvenu Bostone. O as maniau kad tik cia jie i viska taip atsainiai ziuri..artimiausia klinika lietuviu yra peterbore bet as be masinos.sunkoka butu,nors jei pirmadieni nk nepesiu tada vaziuosiu nebeturiu kt pasirinkimo.Didziulis aciu uz rupesti ir nuosirduma.

Nera uz ka 4u.gif , gaila, kad neina pagelbet realiai... Tiesiog labai suprantu jusu situacija, ne karta patys patyrem uk gydytoju atmestina poziuri, ir deja, neuzilgo vel ji teks kest... Susidaro toks ispudis, kad jei pajegi atsiprasant dasliauzt iki GP, tai vadinasi nieko rimto tau ir nera, uzteks paracetamolio doh.gif , o jei atvaziavai i ligonine, tai gal tada ir teiksis po keliu valandu kazkas atidziau pasiziuret, ar tikrai labai jau rimtas ligonis esi.
Zodziu, dar karteli patarsiu, jei jausites prastai, o poliklinika nepasiziures i tai rimtai, bandykit nulekt iki artimiausios savo rajono ligonines, gal neprireiktu ir lietuviu klinikos 4u.gif Bet labiausiai linkiu, kad viskas susitvarkytu be situ istaigu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera Shuva @ 2013 02 08, 13:52)
Sveikos!

Man iskilo klausimas. Po biopsijos rado CIN3/CIS, o po konizacijos atsakymas CIN3/AIS [adenoma in situ]. Kas zinote apie AIS, prasau apsvieskite mane [googlinimo procesas vyksta dabar]. Aciux smile.gif

Radau tiek: adenomà [gr. adēn — liauka], nepiktybinis liaukinio epitelio navikas. Kitur rašo, kad adenoma, panašiai kaip polipas.
tai AIS turbūt geriau nei CIS. Po operacijos jau tikrinotės? Nėra jokių pakitimų?
Atsakyti
Mergaitės, kam buvo radę cervicitą po operacijos kaip toliau sekėsi? Ar tyrimai buvo geri, ką gydyt kalbėjo? Aš dabar eisiu tikrintis po operacijos, tai man pasakė kad cervicitas paprastai būna vėžio pradinė stadija verysad.gif Labai labai neramu dabar verysad.gif verysad.gif
Atsakyti