QUOTE(maika @ 2012 09 12, 12:25)
Jooo.... vgtu niuansai... man prieš trečia kursą visi aplink sakė, va dabar tai bus lengva, atsigausi. Taip visą trečią kursą ir pralaukiau to palengvėjimo

Ir iki pat magistro baigimo nesulaukiau...
Vsio, nurašiau savo IUI

Prasidėjo eiliniai mano tepliojimai
mes tik trecio kurso beveik nepastebejom. itartinai viskas sklandziai vyko ir neturejau nei vienos uodegos.

nu tu zialia ruta... labai liudna..
QUOTE(DruiDe @ 2012 09 12, 12:31)
Laba diena
Visa gyvenima galvojau, kad tapsiu

vien tik panorejus, visada atsakingai elgiaus tuo klausimu, o gavos kaip yra

Bet neleidziu sau galvot, kad jei nelemta, tai nelemta... Pripazystu, kad pavargau, bet tik tiek, ne daugiau. Zinau tik viena, kad mes (likimo suvestos) busim kitokios mamos, ir vaikuciai musu bus kitokie - islaukti
Namai dar kvepia dazais

Sienos dengtos stiklo pluostu, tai dazant atsiranda pusliu

Dziunant isnyko visos, isskyrus viena - aisku, ten kur planuota perkabinti TV ir ta nesamone labai gadina visa vaizda

Stai tiek tu bedu, kad gyvenimas saldus neatrodytu

o siap esu ziauriai patenkinta, tiek darbininkem, tiek rezultatu. Kai pabaigsiu iki galo kolidoriu (butent jam teko didziojo dalis "peredelkos", parodysiu ir jums
as net negalvojau, ar tapsiu, ar netapsiu... turejau nuojauta, kad vaikai mane aplankys ne greitai.. tai kad.. nesuklydau..
o del tos pusles - paveikslas ar veidrodis netiktu toje vietoje? laikrodis koks dizaineriskas?
as irgi ka tik issiploviau grindis. remontas beveik baigtas. kai grisiu - sudesiu plintusus. nelabai tai, ko as norejau. kokybe prasta. as nepatenkinta, bet geriau nei buvo. tai stai - ikeliu nuotraukas ir einu surinkineti spinta:
IKI:
PO:
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.