Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Tęsiame kelionę pas savo vaikus.

Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Diskutuojam apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinamės tyrimų rezultatais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugsėjo 2012 - 10:45
QUOTE(*River* @ 2012 09 12, 11:12)
Tai ka nutarei del isleistuviu?

nupirkau saldainių dėžutę, paliksiu ir tiek.

kokie žavūs vaikiukai bigsmile.gif visų skirtinga šukuosena biggrin.gif

mergaitės, kiekvienai po 2.gif apčyyy apčyyy apčyyy ant jūsų visų group.gif

user posted image
Atsakyti
aciuks.gif Maidei už naują temą

Sveikinu Zuzliuką su vakarykščiu jubiliejum wub.gif

Zuzla, kaip vakar pokalbis pas mamą? rolleyes.gif

Kaip DruiDes ir velnytes sveikatos?

*River*, nebandei Diclac tepalo?

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 11, 11:49)
pvz, man yra nesuprantama kaip 243+440 gali buti lygu 464..  doh.gif  doh.gif ir 12 * 2 pas juos lygu 243!!!!!
Pas mane labai panašiai būdavo ax.gif Pradžioj geri skaičiai, paskui bele kokie, o už lygybės vėl tokie, kokių reikia smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 12, 10:45)
studijos.. atsimenu, sėdim su grupiokais bibliotekoj 4-tam kurse laborus darom.. vienas taip - e, o kada tas studentiškas gyvenimas prasidės? mastau.gif
Jooo.... vgtu niuansai... man prieš trečia kursą visi aplink sakė, va dabar tai bus lengva, atsigausi. Taip visą trečią kursą ir pralaukiau to palengvėjimo doh.gif Ir iki pat magistro baigimo nesulaukiau...

QUOTE(zuzla @ 2012 09 12, 11:53)

mergaitės, kiekvienai po 2.gif
drinks_cheers.gif

Gaudau wub.gif

Vsio, nurašiau savo IUI verysad.gif Prasidėjo eiliniai mano tepliojimai verysad.gif
Atsakyti
Zuzla - gaudau smile.gif

Aga, ufonautai tokie...
Atsakyti
Laba diena wub.gif
Ciumpu Zuzleliaus virusiuka, zinau ir labai noriu, kad jis butu panasus i desini mazyli wub.gif wub.gif wub.gif (na supratot), butent del sukuosenos tongue.gif

As uzsivertusi siandien, po vakar tinginiavimo tiek darbu prisikaupe doh.gif

Visa gyvenima galvojau, kad tapsiu nestuke.gif vien tik panorejus, visada atsakingai elgiaus tuo klausimu, o gavos kaip yra verysad.gif Bet neleidziu sau galvot, kad jei nelemta, tai nelemta... Pripazystu, kad pavargau, bet tik tiek, ne daugiau. Zinau tik viena, kad mes (likimo suvestos) busim kitokios mamos, ir vaikuciai musu bus kitokie - islaukti 4u.gif

Namai dar kvepia dazais cool.gif Sienos dengtos stiklo pluostu, tai dazant atsiranda pusliu doh.gif Dziunant isnyko visos, isskyrus viena - aisku, ten kur planuota perkabinti TV ir ta nesamone labai gadina visa vaizda verysad.gif Stai tiek tu bedu, kad gyvenimas saldus neatrodytu tongue.gif o siap esu ziauriai patenkinta, tiek darbininkem, tiek rezultatu. Kai pabaigsiu iki galo kolidoriu (butent jam teko didziojo dalis "peredelkos", parodysiu ir jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 12, 12:25)
Sveikinu Zuzliuką su vakarykščiu jubiliejum  wub.gif

Zuzla, kaip vakar pokalbis pas mamą?  rolleyes.gif

Vsio, nurašiau savo IUI  verysad.gif Prasidėjo eiliniai mano tepliojimai  verysad.gif

4u.gif

nežinau, buvau "išėjus" laugh.gif su mano mama kaip tam filme - pakeli ragelį, įjungi magnetofoną su įrašytu aha ir pededi šalia, tinka irnesakyk.gif tik sutariau, kada plaukus padažys ir sužinojau, kad išsiuntė mūsų dovanas rytojaus dukterėčios 2-ojo gimtadienio proga. o daugiau - bla bla..

jau?? sad.gif ech..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 rugsėjo 2012 - 11:39
QUOTE(maika @ 2012 09 12, 12:25)
Jooo.... vgtu niuansai... man prieš trečia kursą visi aplink sakė, va dabar tai bus lengva, atsigausi. Taip visą trečią kursą ir pralaukiau to palengvėjimo doh.gif Ir iki pat magistro baigimo nesulaukiau...

Vsio, nurašiau savo IUI  verysad.gif Prasidėjo eiliniai mano tepliojimai  verysad.gif
mes tik trecio kurso beveik nepastebejom. itartinai viskas sklandziai vyko ir neturejau nei vienos uodegos.

4u.gif 4u.gif nu tu zialia ruta... labai liudna..

QUOTE(DruiDe @ 2012 09 12, 12:31)
Laba diena  wub.gif

Visa gyvenima galvojau, kad tapsiu  nestuke.gif  vien tik panorejus, visada atsakingai elgiaus tuo klausimu, o gavos kaip yra  verysad.gif  Bet neleidziu sau galvot, kad jei nelemta, tai nelemta... Pripazystu, kad pavargau, bet tik tiek, ne daugiau. Zinau tik viena, kad mes (likimo suvestos) busim kitokios mamos, ir vaikuciai musu bus kitokie - islaukti  4u.gif

Namai dar kvepia dazais  cool.gif  Sienos dengtos stiklo pluostu, tai dazant atsiranda pusliu  doh.gif Dziunant isnyko visos, isskyrus viena - aisku, ten kur planuota perkabinti TV ir ta nesamone labai gadina visa vaizda  verysad.gif Stai tiek tu bedu, kad gyvenimas saldus neatrodytu  tongue.gif  o siap esu ziauriai patenkinta, tiek darbininkem, tiek rezultatu. Kai pabaigsiu iki galo kolidoriu (butent jam teko didziojo dalis "peredelkos", parodysiu ir jums  smile.gif

as net negalvojau, ar tapsiu, ar netapsiu... turejau nuojauta, kad vaikai mane aplankys ne greitai.. tai kad.. nesuklydau..

o del tos pusles - paveikslas ar veidrodis netiktu toje vietoje? laikrodis koks dizaineriskas?
as irgi ka tik issiploviau grindis. remontas beveik baigtas. kai grisiu - sudesiu plintusus. nelabai tai, ko as norejau. kokybe prasta. as nepatenkinta, bet geriau nei buvo. tai stai - ikeliu nuotraukas ir einu surinkineti spinta:
IKI:

user posted image
user posted image

PO:

user posted image
user posted image
Atsakyti
o as siandien nusispjoviau ir nebegeriu dupho. Nors S liepe gerti iki 14, bet koks skirtumas, NT vistiek negiami buvo, o pakuote sian baigesi... tai del poros-trejetos tableciu leisti 45 litus.. irnesakyk.gif geriau i kelione pasiimsiu..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 12, 10:53)

kokie žavūs vaikiukai bigsmile.gif visų skirtinga šukuosena biggrin.gif

mergaitės, kiekvienai po 2.gif apčyyy apčyyy apčyyy ant jūsų visų group.gif

user posted image

Registruojuos naujuose namučiuose ir griebiu virusiuką (nors viltis ir durnių motina, ale lotuliukas.gif ).
Zuzla> pamenu, kai mane prieš beveik 6 m. išleido į dekretą- padarė kuklias vaišes ir įteikė knygą apie vaikų auginimą wub.gif .Neseniai mes išleidom savo darbuotoją į dekretines, tai išrinkom tokią dovaną:
http://www.rankdarbi...angelas-globeja (tik kitokie žodžiai). Man taip patiko, kad stovėjau parduotuvėje ir verkiau, skaitydama tuos žodžius blush2.gif
Maidenana> mėgsti ryškias spalvas? Man gražu pažiūrėti pas kitus, bet pati esu tipinė lietuvė -kad tik ramiau viskas, pastelinės spalvos dominuoja mūsų namuose. Viena draugė net mestelėjo, jog turėčiau sirgti depresija nuo tokių nuobodžių spalvų (vos ne baltos sienos ir tamsūs baldai), bet mum gerai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 12 rugsėjo 2012 - 13:57
QUOTE(zuzla @ 2012 09 12, 12:39)
nežinau, buvau "išėjus" laugh.gif su mano mama kaip tam filme - pakeli ragelį, įjungi magnetofoną su įrašytu aha ir pededi šalia, tinka irnesakyk.gif tik sutariau, kada plaukus padažys ir sužinojau, kad išsiuntė mūsų dovanas rytojaus dukterėčios 2-ojo gimtadienio proga. o daugiau - bla bla..

4u.gif gal mama jau garbaus amziaus? As su savo dirbu vienoj darbovietej, matomes kasdien, kasdien pietaujam, tai dar ir po darbo telefonu randam apie ka pasneketi smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 13:13)
o del tos pusles - paveikslas ar veidrodis netiktu toje vietoje? laikrodis koks dizaineriskas?

Netiks tikrai ne schmoll.gif Nusprendem, kad gryzus namo, ivertinsim situacija: jei labai baisiai - kviesim kad tvarkytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 09 12, 09:31)
Laba diena  wub.gif
Ciumpu Zuzleliaus virusiuka, zinau ir labai noriu, kad jis butu panasus i desini mazyli  wub.gif  wub.gif  wub.gif  (na supratot), butent del sukuosenos  tongue.gif

As uzsivertusi siandien, po vakar tinginiavimo tiek darbu prisikaupe  doh.gif

Visa gyvenima galvojau, kad tapsiu  nestuke.gif  vien tik panorejus, visada atsakingai elgiaus tuo klausimu, o gavos kaip yra  verysad.gif  Bet neleidziu sau galvot, kad jei nelemta, tai nelemta... Pripazystu, kad pavargau, bet tik tiek, ne daugiau. Zinau tik viena, kad mes (likimo suvestos) busim kitokios mamos, ir vaikuciai musu bus kitokie - islaukti  4u.gif

Namai dar kvepia dazais  cool.gif  Sienos dengtos stiklo pluostu, tai dazant atsiranda pusliu  doh.gif Dziunant isnyko visos, isskyrus viena - aisku, ten kur planuota perkabinti TV ir ta nesamone labai gadina visa vaizda  verysad.gif Stai tiek tu bedu, kad gyvenimas saldus neatrodytu  tongue.gif  o siap esu ziauriai patenkinta, tiek darbininkem, tiek rezultatu. Kai pabaigsiu iki galo kolidoriu (butent jam teko didziojo dalis "peredelkos", parodysiu ir jums  smile.gif

Labai gerai pasakyta, kad mes , ejusios ar einancios siuo sunkiu keliu mamos esame ar busime kitokios;) man teko ir pastoti naturaliai ir teko darytis IVF ir jauciu skirtuma didziuli. Esu labai jauna mama ir mano dukra jau didele ir prisimenant kaip buvo su ja ir dabar yra visiskai kitaip. Myliu abu vaikus vienodai, bet kai ziuriu i savo 6 sav suneli, angelisko grozio kai miega, sirdis verkia is dziaugsmo, kad jis yra salia, lauktas, beprotiskai lauktas;) labai linkiu visoms to paties, tik nenustokite tiketi ...
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 12, 14:57)
Maidenana> mėgsti ryškias spalvas? Man gražu pažiūrėti pas kitus, bet pati esu tipinė lietuvė -kad tik ramiau viskas, pastelinės spalvos dominuoja mūsų namuose. Viena draugė net mestelėjo, jog turėčiau sirgti depresija nuo tokių nuobodžių spalvų (vos ne baltos sienos ir tamsūs baldai), bet mum gerai tongue.gif

oooo, del spalvu... tai... nezinau, man tiesiog neisejo, kad butu taip, kaip as norejau. ir si spalva atrode visiskai kitaip paleteje - ramesne ir sviesesne. kita spalva paleteje atrode gana auksine, bet realiai - su*o spalvos uztepus. nezinau kodel spalvos neatitinka, bet taip jau yra.
Na, kadangi nei as lietuve, nei tuo labiau - tipine, tai is manes ramybes galima nelaukti. bet cepu neatsisakau biggrin.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 09 12, 15:52)
4u.gif  gal mama jau garbaus amziaus? As su savo dirbu vienoj darbovietej, matomes kasdien, kasdien pietaujam, tai dar ir po darbo telefonu randam apie ka pasneketi  smile.gif
Netiks tikrai ne  schmoll.gif  Nusprendem, kad gryzus namo, ivertinsim situacija: jei labai baisiai - kviesim kad tvarkytu  smile.gif
as ne. nesu as artimai su artimaisiais bendraujanti... kazkaip.. vaikysteje-jaunysteje ziauriai grieztai auklejo, tai man tas nebendravimas kaip kokia absoliuti laisve.. kazkaip nemegstu kai kniausiojasi po mano asmenini gyvenima, o artimieji butent taip ir supranta giminystes rysius - kad isduociau visas savo paslaptis ir 100% vykdyciau ju patarimus. irnesakyk.gif tai as ir tyliu.
Atsakyti