Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Griebiu ir as zuzlos virusiuka, o gal ims ir pades biggrin.gif Jei jau medicina nepadeda ax.gif

QUOTE(maika @ 2012 09 12, 12:25)
*River*, nebandei Diclac tepalo?

Vsio, nurašiau savo IUI  verysad.gif Prasidėjo eiliniai mano tepliojimai  verysad.gif

Nepadeda tepalai, padejo kazkokios Aponil tabletes, siek tiek sumazino skausma.

4u.gif O gal tau implantacija, arba truksta progesterono? Kelinta dpi?

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 14:30)
o as siandien nusispjoviau ir nebegeriu dupho. Nors S liepe gerti iki 14, bet koks skirtumas, NT vistiek negiami buvo, o pakuote sian baigesi... tai del poros-trejetos tableciu leisti 45 litus.. irnesakyk.gif geriau i kelione pasiimsiu..

Bet mmm nera? As tai tavo vietoje nenutraukciau g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 16:56)
oooo, del spalvu... tai... nezinau, man tiesiog neisejo, kad butu taip, kaip as norejau. ir si spalva atrode visiskai kitaip paleteje - ramesne ir sviesesne.

as ne. nesu as artimai su artimaisiais bendraujanti... kazkaip.. vaikysteje-jaunysteje ziauriai grieztai auklejo, tai man tas nebendravimas kaip kokia absoliuti laisve.. kazkaip nemegstu kai kniausiojasi po mano asmenini gyvenima, o artimieji butent taip ir supranta giminystes rysius - kad isduociau visas savo paslaptis ir 100% vykdyciau ju patarimus. irnesakyk.gif tai as ir tyliu.

Man sake, kad realiai spalvos visada iseina keliais tonais tamsesnes nei paleteje. O laikui begant dar patamseja.

Gerai, kad tau pavyksta atsiriboti nuo artimuju. Man kazkaip neiseina ir is tikruju neretai jauciuosi kaip nelaisveje... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 09 12, 17:20)
Griebiu ir as zuzlos virusiuka, o gal ims ir pades  biggrin.gif Jei jau medicina nepadeda   ax.gif  
Nepadeda tepalai, padejo kazkokios Aponil tabletes, siek tiek sumazino skausma.

Bet mmm nera? As tai tavo vietoje nenutraukciau  g.gif

Man sake, kad realiai spalvos visada iseina keliais tonais tamsesnes nei paleteje. O laikui begant dar patamseja.

Gerai, kad tau pavyksta atsiriboti nuo artimuju. Man kazkaip neiseina ir is tikruju neretai jauciuosi kaip nelaisveje...  unsure.gif

o nimezilis? ketanov... diclac injekcija... o jeigu surakinta esi, tai leidziamas Neurorubin kaip mat ant koju pastatys.

Pagal mane, maikai jau velokai implantacijai... Labai tikiuosi, kad klistu..

Ne, dar nera, bet man po dupho per 2 dienas ateina. tai bus kaip tik papludimas kelioneje (necenzuriniu zodziu skvalas.. o ne - taifunas..) NT gi neigiami, krutine - spanielio ausu tipo, niekas neskauda, miegot nenoriu, kavos noriu, tai ko bijoti.. irnesakyk.gif

Ir kur tu buvai anksciau... as cia del spalvu doh.gif

Man pavyko, nes tai buvo didelis ir gana sunkus darbas. be to, as kovojau viena pries visa gimine. Atlaikiau. Rezultatas vertas. Nors, kitavertus, as pavydziu vaikams, kurie lieka palaikomi ir suprasti artimuju kad ir ka bedarytu ir besakytu. pas mus, mano paklusnumas savaite laiko, garantuodavo man ledu porcija sekmadieni. O velavimas 1 minute is diskotekos (jau po 16-os metu) kainuodavo savaite namu aresto, o 2 minutes - 2 savaites ir t.t. grizti turedavau 11 vakaro. tai gali isivaizduoti ka as turejau klausytis ir ka daryti veliau, kad tik istrukti is kalejimo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 12 rugsėjo 2012 - 17:17
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 13:13)

o kaip dėl bendro vaizdo?

QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 12, 14:57)

Zuzla> pamenu, kai mane prieš beveik 6 m. išleido į dekretą- padarė kuklias vaišes ir įteikė knygą apie vaikų auginimą wub.gif  .Neseniai mes išleidom savo darbuotoją į dekretines, tai išrinkom tokią dovaną:
http://www.rankdarbi...angelas-globeja

labai gražu smile.gif ech, kai kolektyvas didesnis, viskas kitaip..

QUOTE(DruiDe @ 2012 09 12, 15:52)
4u.gif  gal mama jau garbaus amziaus? As su savo dirbu vienoj darbovietej, matomes kasdien, kasdien pietaujam, tai dar ir po darbo telefonu randam apie ka pasneketi  smile.gif

jei mes abidvi šnekėtumėm, būtų kitaip, bet aš čia klausytoja, žodžio neįterpsi, o pabūnam kartu ilgiau, spėja išsipassakot, tai man jau nebebūna ūpo kažką pasakot apie mus.. mamai 53, tiesiog ji irgi neturi draugių, tai "kenčiu" aš. turi draugą, bet jam gi neūši ausų apie gėles, brolį, sesę, gėles, dietas, klimaksą, gėles..

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 16:56)
kita spalva paleteje atrode gana auksine, bet realiai - su*o spalvos uztepus

tai kur ji, ta "auksinė"?

kviečiu į egzotinių augalų parodą smile.gif pernai Vilniuje nevyko, užtad užpernai padėjau ruoštis, kažkas fotkino.. o šian aš jau delfyje laugh.gif

psio, aš jau namie vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 12, 12:39)
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 13:13)
4u.gif  4u.gif  nu tu zialia ruta... labai liudna..
verysad.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 14:30)
tai del poros-trejetos tableciu leisti 45 litus.. irnesakyk.gif
Tuoj parašysiu AŽ dėl dupho.

QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 12, 14:57)
Man gražu pažiūrėti pas kitus, bet pati esu tipinė lietuvė -kad tik ramiau viskas, pastelinės spalvos dominuoja mūsų namuose.
Pas mane tas pats hihihi.gif

QUOTE(rude rude @ 2012 09 12, 16:12)
labai linkiu visoms to paties, tik nenustokite tiketi...
wub.gif

QUOTE(*River* @ 2012 09 12, 17:20)
O implantacijos tepliojimai būtų šviežiu kraujuku? Nes dabar teplioja visaaai ne taip verysad.gif Dėl progesterono, tai duphą geriu po 3 tabletes, turėtų užtekt blush2.gif 11 dpi
Ech... Matyt nesulaukė vyro turtas mano ovuliacijos verysad.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 09 12, 18:18)
bet jam gi neūši ausų apie gėles, brolį, sesę, gėles, dietas, klimaksą, gėles..

kviečiu į egzotinių augalų parodą smile.gif pernai Vilniuje nevyko, užtad užpernai padėjau ruoštis, kažkas fotkino.. o šian aš jau delfyje laugh.gif

doh.gif biggrin.gif ir juokinga, ir nelabai ax.gif

oba bigsmile.gif

man tai skamba kaip visiškas kosmosas wub.gif
Atsakyti
Kokie grazus namuciai wub.gif ir iskart virusuoti wub.gif Galima ir as ciupt uz virusiuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 09 12, 18:56)
man tai skamba kaip visiškas kosmosas  wub.gif

ir man nesitiki smile.gif

QUOTE(stryga @ 2012 09 12, 19:03)
Kokie grazus namuciai  wub.gif ir iskart virusuoti  wub.gif Galima ir as ciupt uz virusiuko?  blush2.gif

be-a-be-jo!
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 12, 19:08)
be-a-be-jo!

Tai gerai, pabandysiu prisijungt prie nestukiu, kol dar nepagimdei ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Griztu i jusu temele,nes vel,po vasaros atostogu, pradedam kova su nevaisingumu box.gif ...
Zuzla,noriu Tavo patarimo 4u.gif kada geriau registruotis pas O.K pirmam vizitui Bak?Taikyt ant ciklo pradzios gal kad iskart griebt jauti uz ragu?Nors ten jauciu eiles bus kosmines-uzrasys po keliu menesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 09 12, 19:24)
Griztu i jusu temele,nes vel,po vasaros atostogu, pradedam kova su nevaisingumu box.gif ...

Zuzla,noriu Tavo patarimo 4u.gif kada geriau registruotis pas O.K pirmam vizitui Bak?Taikyt ant ciklo pradzios gal kad iskart griebt jauti uz ragu?Nors ten jauciu eiles bus kosmines-uzrasys po keliu menesiu  g.gif

thumb_yello.gif

žinai, dabar, ramiai ir geriau pagalvojus, nepatariu eiti ciklo pradžioje ir griebti jaučio už ragų. aš padariau visus vieno ciklo hormonus, ir sekantį ciklą nuėjau ciklo vidury, na 18CD, susipažinti. ji nenorėjo echo daryt, sakau man dar O nebuvo, tada padarė, ir akurat - pažiūrėjom, folis 11 mm, sudėjus su hormonų tyrimais problema tapo aiški ir tada jau sekantį ciklą pradėjom stimuliaciją. tai gal ir tu taikyk į laiką prieš O smile.gif
kas dėl eilių, tai tiksliai nežinau, aš užsirašau išeinant iš konsultacijos, t.y. prieš mėnesį, laiką galiu rinktis - laisva.
Atsakyti
o kaip dėl bendro vaizdo?
tai kur ji, ta "auksinė"?

ner... nerasta..

Sveikinimai su DEKRETU!!!!
QUOTE(maika @ 2012 09 12, 18:56)
O implantacijos tepliojimai būtų šviežiu kraujuku?

BUNA!!!!!!!! man buvo!!!!!!!! net siurpas nuejo!! biggrin.gif man per implantacija grynai sviezias kraujas, tamsus, sviezias... !! )as tik viena karta tepliavau su impantacija ir jis tikrai skiriasi nuo pms'inio!!! ) maika!!! tau rodys rytoj (siaip ir siandien, nes parodo tuo paciu momentu, kai implantuojasi, nes HCG gaminasi labai-labai sparciai) vaiduokli 10 miu testas!! ir kaip tik 11 dpo!!!!! labai atsiprasau, kad rekiu, zviegauju, ir pratesiau dpo dienas, bet is savo vadovelines patirties sakau - buna!!!
Papildyta:

atpazinau laugh.gif mano nuosavam bute siu augalu yra kokie 7. Man jos irgi patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 09 12, 19:24)
Sveika 4u.gif Kovosim friends.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 20:08)
BUNA!!!!!!!! man buvo!!!!!!!! net  siurpas nuejo!!  biggrin.gif  man per implantacija grynai sviezias kraujas, tamsus, sviezias... !! )as tik viena karta tepliavau su impantacija ir jis tikrai skiriasi nuo pms'inio!!! ) maika!!! tau rodys rytoj (siaip ir siandien, nes parodo tuo paciu momentu, kai implantuojasi, nes HCG gaminasi labai-labai sparciai) vaiduokli 10 miu testas!! ir kaip tik 11 dpo!!!!! labai atsiprasau, kad rekiu, zviegauju, ir pratesiau dpo dienas, bet is savo vadovelines patirties sakau - buna!!!
Bet pas mane šitas tepliojimas tradicinis, kaip kiekvieną ciklą, nešviežiu krauju verysad.gif Ryt nedarysiu NT, pas mane 10-11 dienom dar ovitrelis matosi, šį kartą irgi dviguba dozė buvo tai.... verysad.gif Ovuliacija čiut ne po dviejų parų po IUI buvo verysad.gif
Nors.. vienu metu buvai beveik įtikinus kad gal pavyko.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 20:08)
Sveikinimai su DEKRETU!!!!

atpazinau laugh.gif

ačiū 4u.gif štai tau ir dekretas - atsibudau 06:34, režimas..

ajo? pagal ką? biggrin.gif

QUOTE(maika @ 2012 09 12, 22:03)
Ovuliacija čiut ne po dviejų parų po IUI buvo  verysad.gif

Nors.. vienu metu buvai beveik įtikinus kad gal pavyko..  blush2.gif

tada aišku sad.gif bet bent jau žinai, kodėl nepavyko, kitą kartą galima bus pasistengti to išvengti. 4u.gif

šaunuolė, tiki wub.gif

labas rytas user posted image
vakar dekreto proga suvalgiau pusę poko čipsų, tai šian organizmą valysiu laugh.gif išgėriau n vandens, suvalgiau du obuolius, du apelsinus, išvarysiu acetoną. šina dar pas gydytoją forminti atostogų, o paskui į sodrą.. nebent išsiaiškinsiu kaip ten ką pildyt internetu g.gif
Atsakyti