QUOTE(maika @ 2012 09 12, 12:25)
*River*, nebandei Diclac tepalo?
Vsio, nurašiau savo IUI
Prasidėjo eiliniai mano tepliojimai 
Vsio, nurašiau savo IUI

Nepadeda tepalai, padejo kazkokios Aponil tabletes, siek tiek sumazino skausma.

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 14:30)
o as siandien nusispjoviau ir nebegeriu dupho. Nors S liepe gerti iki 14, bet koks skirtumas, NT vistiek negiami buvo, o pakuote sian baigesi... tai del poros-trejetos tableciu leisti 45 litus..
geriau i kelione pasiimsiu..

Bet mmm nera? As tai tavo vietoje nenutraukciau

QUOTE(Maidenana @ 2012 09 12, 16:56)
oooo, del spalvu... tai... nezinau, man tiesiog neisejo, kad butu taip, kaip as norejau. ir si spalva atrode visiskai kitaip paleteje - ramesne ir sviesesne.
as ne. nesu as artimai su artimaisiais bendraujanti... kazkaip.. vaikysteje-jaunysteje ziauriai grieztai auklejo, tai man tas nebendravimas kaip kokia absoliuti laisve.. kazkaip nemegstu kai kniausiojasi po mano asmenini gyvenima, o artimieji butent taip ir supranta giminystes rysius - kad isduociau visas savo paslaptis ir 100% vykdyciau ju patarimus.
tai as ir tyliu.
as ne. nesu as artimai su artimaisiais bendraujanti... kazkaip.. vaikysteje-jaunysteje ziauriai grieztai auklejo, tai man tas nebendravimas kaip kokia absoliuti laisve.. kazkaip nemegstu kai kniausiojasi po mano asmenini gyvenima, o artimieji butent taip ir supranta giminystes rysius - kad isduociau visas savo paslaptis ir 100% vykdyciau ju patarimus.

Man sake, kad realiai spalvos visada iseina keliais tonais tamsesnes nei paleteje. O laikui begant dar patamseja.
Gerai, kad tau pavyksta atsiriboti nuo artimuju. Man kazkaip neiseina ir is tikruju neretai jauciuosi kaip nelaisveje...