QUOTE(gruode1123 @ 2012 09 14, 11:53)
pakartosiu info del paso leliukui,gimusiam cia. IOWA pateike neteisinga info.
gimus vaikui ir norint pasidaryti pasa, nebutina vaziuoti i ambasada Berlyne. pigiau atsieina vienam is tevu grizti i LT su tarptautiniu gimimo liudijimu,ant kurio jau uzdeta apostile,nueiti i civilines metrikacijos skyriu,kuriame jums isduos vaiko gimimo liudijima,su tuo liudijimu ir foto nuotraukomis(padariau pati namie,tik fotografai pakoregavo) nueiti i pasu poskyri,ir padaro pasa vaikui(vaikas iki metu nereikalingas parodyti),mano vyras nunese ir notaro patvirtinta pazyma,kad pasa paims mano mama,kuri ji ir atsiunte pastu.
mums buvo neskubu del paso pagaminimo,vyras LT buvo tik 2 dienas,sumoj viskas isejo pigiau.be to,nepamirskit,kad ambasadoj tik is pradziu gali vienas is tevu buti,o po to jie gali pareikalaut,kad atvyktu ir visa seimynele.zodziu,musu atveju taip butu buve,nesiginciju jei kitoms kitaip buvo.
Tikrai nepateikiau klaidingos info ,mano alekso tevas estas ,leliu teko veztis i berlyna ,nes neturejau jo kur palikt reikejo Asmens gryzimo pazymejimo
O be jo su leliu tu i lt negrysi ,ir lt paso vistiek nebutu dave nes ,daug poperizmu reik del vaiko pilietybes ... Oi cia ilga istorija ,as dar neatsibudus
QUOTE(mamukas... @ 2012 09 22, 12:36)
vaikui 3 menesiai
tai tekina lek klaust kur pingai ,kjad nebutu jau senaties terminas ,nes 3 men lyg yra jau per velu