Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 18

QUOTE(Ginestra @ 2013 08 09, 16:13)
Cituoju savo parasyta postą, nes noriu parasyti kaip buvo ispresta si problema.Zodziu, senojo accont nepavyko isgelbeti, kompiuteriu meistras sukure nauja account ir visus failus issaugojo ir perkele i nauja account.Ir visa tai "tik" uz 60 eurų  blink.gif

Dabar yra kita problema: lenda staiga visokie internetiniai puslapiai su neprasytomis reklamomis.Kaip jas isjungti?  g.gif

Susiinstaliuoti adblock, aš naudoju google chrome naršyklę, susiinstaliavau adblock chrome naršyklei, yra ir kitoms naršyklėms
Atsakyti
laba diena
noreciau informacijos. idejus flasa iskrenta lentele.. Reikia suformuoti diska irenginyje H pries ji naudojant. ar norite ji formatuoti. jei paspaudi formatuoti raso kad bus istrinta visa informacija.
ar eitu kazkaip atidaryt kad perkelt viska is flaso, ar jau neimanoma. aciu
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 08 10, 09:42)
Susiinstaliuoti adblock, aš naudoju google chrome naršyklę, susiinstaliavau adblock chrome naršyklei, yra ir kitoms naršyklėms

Ačiū už atsakymą, vakar pratryniau visokias nereikalingas instaliuotas programas, plius instaliavau Norton antivirusinę programą, ją paleidau, vėl pratryniau visokius brudus ir tos reklamos dingo.Skaičiau, kad taip gali atsitikti ir dėl pasigauto viruso. unsure.gif
Atsakyti
labas vakaras,
reikalinga pagalba smile.gif
nezinau i kuria temute rasyt, rasau cia, nes lankoma.
Kaip pakeisti pdf faila i worda, kad ji butu galima redaguot? darasyt, istrint, zodziu dirbt jau kaip su word dokumentu.
online konverteriai man padaro i worda, bet kaip paveiksliuka, galima ji ten tampyt, bet tvarkyt, trint, rasyt ir t.t neduoda.
gal kas supras.
iskart didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kažką prispaudžiau gmail nustatymuose, anksčiau buvo labai patogu-matydavau kas pašte yra iš draugų-degdavo žalia švieselė....dabar išvis nieko neberodo ir nerandu kaip būtų galina atstatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2013 08 11, 23:18)
labas vakaras,
reikalinga pagalba smile.gif
nezinau i kuria temute rasyt, rasau cia, nes lankoma.
Kaip pakeisti pdf faila i worda, kad ji butu galima redaguot? darasyt, istrint, zodziu dirbt jau kaip su word dokumentu.
online konverteriai man padaro i worda, bet kaip paveiksliuka, galima ji ten tampyt, bet tvarkyt, trint, rasyt ir t.t neduoda.
gal kas supras.
iskart didelis aciu 4u.gif

pabandyk su "ABBY reader"
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2013 08 12, 10:03)
Sveiki, kažką prispaudžiau gmail nustatymuose, anksčiau buvo labai patogu-matydavau kas pašte yra iš draugų-degdavo žalia švieselė....dabar išvis nieko neberodo ir nerandu kaip būtų galina atstatyti 4u.gif

eik 5 nustatymus "bendras" susirask "Dalyvių valdiklis:" pasirink "Rodyti dalyvių valdiklį " ir i6saugok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 08 05, 07:14)
Kas atlieka daina, moteris tai, ir daina turetu buti iki 2000 metu, ir manau senesne nei kokie 1999. O priedainis yra mazdaug toks, over and ooover, tokia leta daina, grazi, ir taip dainuoja uzsivedusi, jau ieskau ilga laika, bet niekaip sad.gif Aciu is anksto.

ne i ta tema pataiket wink.gif yra atskira tema, dainu paieskai
Atsakyti
Sveiki,patarkit kas nors ax.gif nes nieko nenusimanau doh.gif ,vaikas nori parsisiusti zaidimu is google play,gmail turime atrodo viskas ten tvarkoj,bet norint siustis zaidima raso :
Naudodami šią el. pašto paskyrą savo įrenginyje nepasiekėte „Google Play“ parduotuvės programos (baltos pirkinių krepšelio piktogramos).
aciu atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskejan: 21 rugpjūčio 2013 - 22:02
kas? kur? su kuo? info nors kiek, kad butu uz ko uzsikabinti... doh.gif
Atsakyti
Ne visai su kompiuteriu susije, bet gal kas zinos.. I televizoriu idejus USB galiu ziureti jame esancias foto, bet filmo ne. TV manual raso, kad palaiko .avi formata, bet man rodo, kad USB tuscias.. Nezinau kodel g.gif Ar bandyt konvertuoti i xvid ar dar ka? 4u.gif
Atsakyti
labas, kažkas ištrynė paint (piešimas) programą, gal žinot kaip įrašyti iš naujo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 29, 13:25)
Ne visai su kompiuteriu susije, bet gal kas zinos.. I televizoriu idejus USB galiu ziureti jame esancias foto, bet filmo ne. TV manual raso, kad palaiko .avi formata, bet man rodo, kad USB tuscias..  Nezinau kodel g.gif Ar bandyt konvertuoti i xvid ar dar ka? 4u.gif

pažiūrėkit ar kartais ekrano viršuj ne "nuotraukos" pasirinkta, jei taip, užėję pakeisit į vazido įrašus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 08 29, 19:15)

pažiūrėkit ar kartais ekrano viršuj ne "nuotraukos" pasirinkta, jei taip, užėję pakeisit į vazido įrašus 4u.gif

Man idejus USB issoka lentele su pasirinkimu picture arba music, kuri bepasirinkciau, rodo tuscia.. doh.gif

O paint tikrai istrintas? Gal tik nesimato, nera per

start > run > mspaint.exe > enter

?

Atsakyti