Labas, mergytės. Ar mėgaujatės nuostabiu oru?

Aš turėjau po universiteto apie 10min važiuoti iki spaustuvės, paimti užsakytus plakatus, padarėme dovanėlę draugėms į UK. Tai pasirinkau ne važiavimą, o ėjimą pėsčiomis

Galvoju reikia pasidžiaugti...užsiuodžia pavasaris, toks jausmas tarsi tuoj tuoj vasara. O iš tiesų, netruks ateiti šaltieji metų laikai
QUOTE(Ethella @ 2012 09 17, 21:00)
Aij pamiršau papasakoti, vakar važiavom į LNK šokius ir prie Baltojo tilto, ant žolės nuokalnės vyrukas keliais eidamas dėliojo iš žvakučių "Tekėk už manęs..."
Šiurpas nugara perėjo pamačius tai....
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 17, 21:08)
Gražu, kaip taip stengiasi...

kai mes su mano nelemta simpatija buvom kine, tai buvom liudininkai, kaip vaikinukas irgi pasipiršo... buvo ten kažką pakūręs, visi laukiam filmo, žiūrim reklamas ir staiga kažkas ne to ekrane Mergina tikrai nesitikėjo, visi paplojom Smagu tie siurprizai... nors man apskritai kyla klausimas, ar mane kas į žmonas ims, jau net nekalbu apie gražią pasipiršimo istoriją
Oi, kaip gražu...
Mano brolis draugavo virš 8 metų, visi laukėm kada jau pasipirš. Jie gyvena užsienyje, tai kai tik kokį savaitgalį išykdavo aplankyti naują vietą, mudvi su mama patyliukais galvodavom: gal jau Toji diena?

O visgi nebuvo nei aukštų kalnų, nei įspūdingų peizažų

Jis tą padarė atvykęs atostogų į LT, Naujųjų metų išvakarėse. Sako norėjau, kad būtume tikruose namuose - Lietuvoje. Ir džiaugtumėmės su artimiausiais, o ne šiaip pažįstamais. Pasirodė jauku ir miela

Bet vis tiek visad žaviuosi didingomis istorijomis.... Vyrai šioje situacijoje kartais atsiskleidžia kaip reikiant
QUOTE(Seila @ 2012 09 18, 08:15)
Tas vaikinukais is Vilniaus,kur buvau pasimatyme,pakviete mane kita 6dieni i Trakus.
Kaip smagu...

Ir pats kvietimas jau pliuso nusipelno, bet ir tas laikas Trakuose atrodo turėtų būti įdomus. Lauksim tavo verdikto
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 18, 08:47)
Prašau neaitrint žaizdų... tikrai ne visos
O tasai vyrukas dar netaisė tavo kompiuterio?..
Ethella, lagaminas jau sukrautas?

Nujaučiu, kad kaip ir man, dar liko 100 darbų nudirbti?

Nors anokie čia darbai... Dar pabaigsiu pirkti lauktuves, išsilyginsiu drabužius, o vakare pas meistrelę nagų ir antakiukų tvarkytis