Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas, mielosios user posted image

Seila, lb puikiai skamba mirksiukas.gif

Kissa, nueičiau iš prinicipo biggrin.gif Cherry gerai pasakė - relax, nei vienam neįsipareigojusi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 18, 10:24)
Labas, mielosios user posted image
Kissa, nueičiau iš prinicipo  biggrin.gif Cherry gerai pasakė - relax, nei vienam neįsipareigojusi  mirksiukas.gif

panašiai ir aš patariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 18, 09:51)
Lyg ir... blush2.gif  smile.gif Jis man atrodo jau planuoja kiekviena detale ir minute savaitgalio!Va tik nezinau del nakvynes...Sako tu pamastyk ramiai,galesim grizti i vilniu arba likti Trakuose,nes ten siaip su nakvyne. O as siaip planuoju pas drauge 5dieni atvaziuoti. Dar nezinau...spardausi...nors jis sake atvaziuok pas mane,o ne pas drauge apsistoti.. doh.gif  g.gif
Papildyta:

Atsiprasau... blush2.gif sis rytas man fc ir sm prasidejo nuo atsiprasymu. biggrin.gif

Oi, nereikia atsiprašinėti, juk ne tu kalta , kad pas manęs nieko nevyksta... biggrin.gif

Šaunuolis tavo vaikinukas, vadinasi, tikrai patinki, Seila mažiau mąstyk, atsipalaiduok ir tiesiog gerai praleisk laiką. O su nakvyne daryk taip, kad tu pati patogiai jaustumeisi.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 18, 09:49)
Šaunuolis tavo vaikinukas, vadinasi, tikrai patinki, Seila mažiau mąstyk, atsipalaiduok ir tiesiog gerai praleisk laiką. O su nakvyne daryk taip, kad tu pati patogiai jaustumeisi.

4u.gif
Atsakyti
O kaip mūsų Laurita laikosi įdomu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 18, 11:55)
O kaip mūsų Laurita laikosi įdomu... g.gif

laba diena,
laikosi laikosi mirksiukas.gif stebiu tyliai, neturiu ką pasakyti dabar, tai ir tyliu biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mergytės. Ar mėgaujatės nuostabiu oru? wub.gif Aš turėjau po universiteto apie 10min važiuoti iki spaustuvės, paimti užsakytus plakatus, padarėme dovanėlę draugėms į UK. Tai pasirinkau ne važiavimą, o ėjimą pėsčiomis bigsmile.gif Galvoju reikia pasidžiaugti...užsiuodžia pavasaris, toks jausmas tarsi tuoj tuoj vasara. O iš tiesų, netruks ateiti šaltieji metų laikai sad.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 09 17, 21:00)
Aij pamiršau papasakoti, vakar važiavom į LNK šokius ir prie Baltojo tilto, ant žolės nuokalnės vyrukas keliais eidamas dėliojo iš žvakučių "Tekėk už manęs..."
Šiurpas nugara perėjo pamačius tai....

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 17, 21:08)
Gražu, kaip taip stengiasi...  smile.gif kai mes su mano nelemta simpatija buvom kine, tai buvom liudininkai, kaip vaikinukas irgi pasipiršo... buvo ten kažką pakūręs, visi laukiam filmo, žiūrim reklamas ir staiga kažkas ne to ekrane  Mergina tikrai nesitikėjo, visi paplojom  Smagu tie siurprizai... nors man apskritai kyla klausimas, ar mane kas į žmonas ims, jau net nekalbu apie gražią pasipiršimo istoriją  lotuliukas.gif

Oi, kaip gražu... wub.gif

Mano brolis draugavo virš 8 metų, visi laukėm kada jau pasipirš. Jie gyvena užsienyje, tai kai tik kokį savaitgalį išykdavo aplankyti naują vietą, mudvi su mama patyliukais galvodavom: gal jau Toji diena? blush2.gif O visgi nebuvo nei aukštų kalnų, nei įspūdingų peizažų biggrin.gif Jis tą padarė atvykęs atostogų į LT, Naujųjų metų išvakarėse. Sako norėjau, kad būtume tikruose namuose - Lietuvoje. Ir džiaugtumėmės su artimiausiais, o ne šiaip pažįstamais. Pasirodė jauku ir miela wub.gif Bet vis tiek visad žaviuosi didingomis istorijomis.... Vyrai šioje situacijoje kartais atsiskleidžia kaip reikiant thumbup.gif

QUOTE(Seila @ 2012 09 18, 08:15)
  Tas vaikinukais is Vilniaus,kur buvau pasimatyme,pakviete mane kita 6dieni i Trakus.

Kaip smagu... thumbup.gif Ir pats kvietimas jau pliuso nusipelno, bet ir tas laikas Trakuose atrodo turėtų būti įdomus. Lauksim tavo verdikto bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 18, 08:47)
Prašau neaitrint žaizdų...  tikrai ne visos

O tasai vyrukas dar netaisė tavo kompiuterio?.. blush2.gif

Ethella, lagaminas jau sukrautas? bigsmile.gif Nujaučiu, kad kaip ir man, dar liko 100 darbų nudirbti? hihihi.gif Nors anokie čia darbai... Dar pabaigsiu pirkti lauktuves, išsilyginsiu drabužius, o vakare pas meistrelę nagų ir antakiukų tvarkytis flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 18 rugsėjo 2012 - 14:57
Labai džiaugiuosi tokiu oru bigsmile.gif Per pietus buvau išėjus pasivaikščioti mirksiukas.gif

Aš jau buvau ir primiršus, kad ne tik tu, Meyle, bet ir Ethella rugsėjį skrenda svetur smile.gif Gero laiko ir pasibuvimo su draugėmis ir draugais mirksiukas.gif

Kiba dirbat? g.gif Ar tiesiog nekalbadienis biggrin.gif
Atsakyti

Mes siandien su kolege per pietus irgi vaikstinejome po miesta, taip ir tempem koja kojyten... ax.gif Visai nesinorejo atgal pargrizti i darbus!Fek...Ir man lygiai taip kaip Meylei pasirode,dar net kolegei sakiau,visai cia ne artejantis ruduo,o pavasaris kai tyro oro gurksnius giliai ikvepi i plaucius,gera gera buna... Tarsi artejanti vasara... Bet girdejau jog arteja labai prasti orai, tad mergytes megaukimes dar siandien tuo pasakisku oru... 4u.gif rolleyes.gif

Ethella, Meyle pacio sauniausio Jums laiko ir graziu ispudzio!
Ps.Man tai labai patiko Londonas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 18, 15:53)

O tasai vyrukas dar netaisė tavo kompiuterio?.. blush2.gif

Ne, matyt mano eilė dar neatėjo... kai kitoms „patvarkys“, gal ir mane prisimins lotuliukas.gif
Atsakyti
Seila, aš irgi girdėjau, kad atšals... Tad tikrąja to žodžio prasme, mėgaukimės šia diena.

Nedėkosiu už linkėjimus, bet tikiuosi, jog viskas bus ok mirksiukas.gif Mano draugės susitarė su tuo vaikinuku, kad vieną savaitgalio dieną lėksiu su jom į klubą. Prikalbėjo, kad tik mergaičių vakaras ir t.t. blush2.gif Oi, kaip gerai... Laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 18, 15:34)
Ne, matyt mano eilė dar neatėjo... kai kitoms „patvarkys“, gal ir mane prisimins  lotuliukas.gif

Tai kokio velnio tada rasyti jam reikejo tau,jeigu va...Snipstas! g.gif doh.gif

QUOTE(meyle @ 2012 09 18, 15:36)
Nedėkosiu už linkėjimus, bet tikiuosi, jog viskas bus ok mirksiukas.gif Mano draugės susitarė su tuo vaikinuku, kad vieną savaitgalio dieną lėksiu su jom į klubą. Prikalbėjo, kad tik mergaičių vakaras ir t.t. blush2.gif Oi, kaip gerai... Laukiu nesulaukiu thumbup.gif

Ziurek neisdykauk per daug... blush2.gif tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti