Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Seila @ 2012 09 25, 10:28)
Mergytes, ar labai salta vakarais Vilniuje? g.gif As cia vaikstineju su koza ta vadinama,galvoju tam kraste salciau siek tiek...Ka cia pasiimti jog nebuciau balta varna... doh.gif

vaikšto visai apsirengę. svarbiausia, kad pati gerai jaustumeisi mirksiukas.gif

QUOTE(comep @ 2012 09 25, 10:35)
sveikos  4u.gif

blin kaip man salta, ir jauciu jau batai - kimba bakterija, o kaip kitaip kai ofise kaip saldytuve  doh.gif sedziu apsimuturiavus ir su striuke ant peciu dry.gif o dar kolega snargliuojas po savaitgalio, hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  mad.gif

man irgi šaltaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 25, 09:36)
vaikšto visai apsirengę. svarbiausia, kad pati gerai jaustumeisi  mirksiukas.gif

Tai taip...Bet idomu ar ten jau su paltukais ar kaip... g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atrodo pagaliau išsimiegojau g.gif biggrin.gif Nors rytoj laisvą dieną turiu, tai gal galutinai pailsėsiu biggrin.gif
Sapnavau kažkokius nesamoningus sapnus, nors nelabai beatsimenu ką doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 25, 10:28)
Mergytes, ar labai salta vakarais Vilniuje? g.gif As cia vaikstineju su koza ta vadinama,galvoju tam kraste salciau siek tiek...Ka cia pasiimti jog nebuciau balta varna... doh.gif

Man kaip tik Klaipėdoje šalčiau, ta drėgmė, jei ten su striukyje vaikštau, tai čia ir bus gerai. Aišku, vakarais vėsoka, aš šiuo metu vaikštau su tokiu ilgu šiltu švarku, jis toks pusiau kaip paltukas, taip save apgaudinėju, kad dar ne ruduo, nes kai tikrą paltą išsitrauksiu, basta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 25, 10:25)
Man kaip tik Klaipėdoje šalčiau, ta drėgmė, jei ten su striukyje vaikštau, tai čia ir bus gerai. Aišku, vakarais vėsoka, aš šiuo metu vaikštau su tokiu ilgu šiltu švarku, jis toks pusiau kaip paltukas, taip save apgaudinėju, kad dar ne ruduo, nes kai tikrą paltą išsitrauksiu, basta...  doh.gif

Tai va butent as galvoju negi paltuka detis...Nesugalvoju...
Atsakyti
Hey smile.gif
Seila, tai, jei turi nestorą rudeninį paltuką- gali dėtis mirksiukas.gif Balta varna tikrai nebūsi smile.gif Na, šiandien man nešalta lauke, netgi rudeniškai šilta bigsmile.gif Čia jau pas berniuką planuoji lėkti? rolleyes.gif
Ai, nors lauke, kaip sakiau, nėr šalta, tai darbo patalpose- siaubas unsure.gif Reiks turbūt pirštines jau dėtis ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

ir salta, ir liudna man siandien..stabiliai rudenine depresija beldziasi doh.gif gerai, kad nors saule bando lysti, tai gal praskaidrins nuotaika...
Seila, as tai jau vakar galima sakyti ziemine striuke buvau uzsidejusi, salta man, tai buvo dzin, ka kiti pagalvos biggrin.gif ir paltuka jau ne karta dejausi...permainingas oras siuo metu, tai reikia ziureti konkrecia diena smile.gif
Atsakyti
jumoro doze, nerealus

http://www.15min.lt/...ncuzijoje-30484

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 25, 10:54)
Čia jau pas berniuką planuoji lėkti? rolleyes.gif

Aga... blush2.gif

Man su keliavimu ir daiktais tai vargas buna! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 25, 13:01)
Aga... blush2.gif

Man su keliavimu ir daiktais tai vargas buna! doh.gif

vai tai tai wub.gif wub.gif

ka jau cia detis? pora sexi liemenuku, pora triusikiuku ir peniuara laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 25, 12:06)
vai tai tai  wub.gif  wub.gif

Pirmoji naktis...saldi nuodeme... lotuliukas.gif blush2.gif tongue.gif

Juk vesis pas draugus i kazkoki vakareli, dar green night vilniuje 5dieni,6dieni i Trakus... Vienu zodziu...ka zinau kuo rengtis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 25, 13:06)
vai tai tai  wub.gif  wub.gif

Teisingai comep sako, kam tau ta striukė tongue.gif
Atsakyti