Aš gimdžiau KMUK tai prieš išleidžiant tiesiog pabrėžė,kad nereikia vandens virinti tai aš nevirinau nei vieną kartelį ir nieko nors iš pradžių abejojau ar taip galima,bet paklausiau patarimo ir nesigailiu
O AS NEVIRINAU,KAD KUNAS BUTU NEPRIPRATES TIK PRIE TOKIO VANDENS.O ISMAUDZIUS BAMBYTE ISVALYDAVAU SALICILINIU SPIRITU.IR NIEKO VAIKAS SVEIKAS,ODA LABAI GERA ODA. IR AS GIMDZIAU KAUNO KLINIKOSE.IR MAN SAKE,TA PATI.
Na mes vakar irgi turejom pirmas maudynes , lygiai tokios pat rekomendacijos buvo - vandens nevirinti! Net ir bambyte valyti su vandeniu, tik jau virintu, sake ir spirituko nereikia !
Mes irgi nė karto nevirinom vandenuko. Ir kalio permanganato nepylėme, nes gydytoja sake, kad jis tik sausina kūdikio odele. O bambyte po maudyniu visada tepdavome spirituku. Dabar džiaugiames turėdami sveiką odytę ir labai gražią bambytę.
Mes pirmajį kartą prisivirinom vandens, o laikas maudytis o vanduo karštas! Pagalvojom, kad apsurdas laukti kol jis atšals, taigi ta virintą vandenuką teko praskiesti šaltu tiesiai iš krano . Taigi daugiau nevirinome ir puikiausiai maudomes su vandenuku iš krano. Tie odelė nesausėjo tiek bambytė gerai užgijo
Mes pirmajį kartą prisivirinom vandens, o laikas maudytis o vanduo karštas! Pagalvojom, kad apsurdas laukti kol jis atšals, taigi ta virintą vandenuką teko praskiesti šaltu tiesiai iš krano . Taigi daugiau nevirinome ir puikiausiai maudomes su vandenuku iš krano. Tie odelė nesausėjo tiek bambytė gerai užgijo
Aš savo dukriukui :vandenuką virinau tol. kol nukrito bambagyslė - kad nebutų infekcijos. Nepildavau jokių šampūnų, jokių arbatų, jokių muilų - tik paprastas vandenukas. O kai nukrito bambagyslė vandenuko nebevirinau, pradėjau pilti Jhonsons levandų prausimosi želę vaikams.