mano dukrytei 4 menesiai, bt vis dar maudau virintme vandenyje, nes po pirmu maudyniu nevirintame vandenyje, mano mazyle buvo isberta. manau , kad priklauso nuo vandens. dabar esu igijusi baime maudyti nevirintame. taciau gal tik budama naujagime ji taip suregavo . pabandysiu maudyti nevirintame. gal nieko nenutiks

Virinom iki tol kol bambute pilnai sugijo, mazdaug iki menesio.
Na mums nebuvo progos vandenli virinti, nes ligonineje po gimdymo isgulejom kokia pusantro menesiuko
tai va ligonineje maude nevirintame vandenelyje

Net nustebau pamaciusi sia tema - gimdziau kauno Krikscioniskuose GN, tai ten net nekalbejo apie tai, kad reiketu vandenuka virinti !
ne karto ir nevirinau, ir jokiu priedu i vandeneli nepyliau, na, mano mazylei nebuvo nei berimu nei kitu kokiu problemu .... maniau, kad vandens virinimas jau visiska atgyvena, bet ziuriu kad ne, zinoma, galbut reikalinga, jei vaikas alergiskas ...

bandem tik karta,kai bambukas puliavo,bet ne nuo vandens.Kartais berem kalio permaganato,bet tik kartais ir vos vos,nes jis daugiau ipylus ir dziovina ir degina...Daugiau nevirinom
savo mazule maudziau silpnoje ramuneliu arbateleje iki 1 menesiuko taip patare mano mociute. o senoliai mums visada patars kas geriausia
Niekada nevirinau vandenuko...jau ligonineje gydytoja pasake, kad nereikia...tai net ir nekilo klausimu virinti ar ne...

Mes irgi nevirinam... buvo kilusi mintis virinti, bet ligonineje ir mums pasake, kad nevirinti vandens, tik veikda prausti su virintu tai taip ir darom

nevirinom ne karto

Nei karto nevirinau ir viskas šaunu

idomu ir kas cia sugalvojo virinti ta vandenuka?