Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada virinot vandenį maudymui?

As virinau iki kol bambyte uzgijo,o rubeliu kazkaip niekada nelyginau g.gif .Kazkaip nesuspeju.Na bet nieko baisaus ir nenutiko.Tai manau kad nebutina ju lyginti.
Atsakyti
Nei karto nevirinau schmoll.gif tik pora kartu buvau ipilusi kalio permanganato laseli.
Atsakyti
Nei karto nevirinau ir nieko i vandeni nepyliau. Mums taip sake iseinant is ligonines, kad siais laikais vanduo mieste is krano geras ir jo virinti nereikia.
Atsakyti
Labutį. Nevirinau. Kai augo vyresnėlė, mes apiprausdavom po kranu kol užgijo bambutė. O mažylei bambutė nukrito dar gimdymo namuose. Pirma mėn. prausdami į vonelę įpildavom tik kruopelytę kalio permanganato. ax.gif
Atsakyti
As virinau tik pirmaja savaite mirksiukas.gif bet nezinia ar cia butinas toks dalykas g.gif
Atsakyti
neviraunau ne karto, nes gydytoja sake kad nereikia, nebent sake jeigu vanduo purvinas bega, bet kadangi taip nebuvo ir maudemes vadenelyje is krano nuo pat pirmu dienu smile.gif
Atsakyti
as nevirinau, Sake ligoninej kad reik, bet kad pirma ryta mano mazuti pakiso po kranu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2007 06 08, 09:10)
Nei karto nevirinau  schmoll.gif  tik pora kartu buvau ipilusi kalio permanganato laseli.

ir aš taip dariau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nevirinau ne karto ir nieko rolleyes.gif
Atsakyti
o mum daktare liepe virinti doh.gif , tai mes su vyru ir prisivirindavom to vandens, bet pasiskaicius kad mamos nevirina, reiks ir mum nebevirinti, greiciau numaudysim, nes su virinimais tikrai ilgai uztrunka doh.gif
Atsakyti
Niekada nevirinau. Jau gimdymo namuose uzpakaliuka plaudavau virs kriaukles, beganciu is ciaupo vandeniu. Jokiu negerumu nebuvo ir nera.
Atsakyti
as virinau, kol uzgijo bembyte, buciau nevirinus, bet pas mus vanduo nelabai geras, tai apsidraudimui pavirindavau
Atsakyti