Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

user posted image

user posted image

Orchidėjų priežiūra. Čia klausiame kas atsitiko mano orchidėjai.

MANIAKĖMS - BAZIŲ ADRESAI:
KAUNE:
Karmelita
Kalmina
Tik gėlės
Vaidrena
Floriada

El.PARDUOTUVĖ

GĖLIŲ PARDUOTUVĖS:

KLAIPĖDOJE:
Tik gėlės
Ermitažas
Banginio maxima bazė
Frezija
Bauhof

Mokomes fotografuoti
Ankstesnė tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx: 14 rugsėjo 2012 - 07:58
user posted image
Lietuvos orchidėjininkų draugija]. Čia rasite profesionalių patarimų iš orchidėjų augintojų.

user posted image

Atsakyti
xx, ačiū už naują temutę 4u.gif

Praeitoj temoj kalbėjot apie Superthrive, tai aš nuo vasaros vidurio jo pilu beveik kaskart laistant, kartais lašiuką įlašinu ir į vandenį kuriuo purškiu šaknis.

Mano cimbidis kažką sumąstė g.gif, nusimanantis žmogus sakė kad naujiems auginiams dabar ne laikas, tai būtų net 4 žiedynai. Bet džiaugtis dar anksti, nes neaišku kaip sureaguos iš lauko namo parneštas.. unsure.gif
user posted image

Vis dar žydi katlėja ir oncidium nanum žiedeliai beveik prasiskleidė biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 14 rugsėjo 2012 - 10:10
nėr už ką, Uranija 4u.gif
Nei viena nedrįso sukurti naujos temutės, tai, jei kas ne taip, sekančią geriau padarysite smile.gif
Nu koks man gražus tas oncidiumas wub.gif , o katlėjos grožis wub.gif
user posted image
ši vanda keliauja į pardavimus, laisvinu palangę, jau netelpam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 09 14, 11:08)

pasaka ziedai 4u.gif
O del cymbidium - gali buti ir auginiai, reikia palaukt. O kodel namo nesi juos? ankstoka... tada tikrai jei tai ziedynai, gali ziedu ir nepamatyt... Cymbidium dar ilgai laikysiu lauke, jiems reikia zemesbiu temperaturu ziedynams formuoti.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 14, 11:17)
pasaka ziedai  4u.gif
O del cymbidium - gali buti ir auginiai, reikia palaukt. O kodel namo nesi juos? ankstoka... tada tikrai jei tai ziedynai, gali ziedu ir nepamatyt... Cymbidium dar ilgai laikysiu lauke, jiems reikia zemesbiu temperaturu ziedynams formuoti.

Namo dar nenešu, iš lauko pernešiau i stiklintą balkoną, ten būna pora laipsnių daugiau nei lauke ir laikysiu ten kaip galima ilgiau, tiek kad jei toks vėsus ruduo bus, dar max mėnesį galės ten būti unsure.gif, o per tiek laiko nemanau kad spės žiedai pilnai subręsti. Bet kokiu atveju džiaugčiausi jei ir auginiai bus biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau nauja tema, aciu 4u.gif

Uranija5, koks nuostabus oncidium wub.gif kvepia? o jo lapukai turi but tokie demeti? be galo idomus augalas. Traukiu i noru sarasa smile.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą 4u.gif
Papildyta:
Kokie grožiai wub.gif
Atsakyti
Pirmasis naminis mano zygučio žydėjimas smile.gif Tik gaila, jog saulytės mažoka, tai nekvepia...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 rugsėjo 2012 - 12:44
QUOTE(Tina* @ 2012 09 14, 13:10)
Uranija5, koks nuostabus oncidium  wub.gif kvepia? o jo lapukai turi but tokie demeti? be galo idomus augalas. Traukiu i noru sarasa  smile.gif

Ačiū už pagyras ax.gif
Deja, nekvepia. Jo tokie lapukai ir turi būti taškuoti, tik parudavo jie pas mane, nors vakarinės saulės ir nedaug gavo balkone..
Visas augalas
user posted image

Norai nesunkiai realizuojami, yra dar vienas toks oncidiumas LOD parduotuvėje mirksiukas.gif
http://www.orchids.l...h...02&start=45
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 09 14, 13:40)
Pirmasis naminis mano zygučio žydėjimas smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
kokie groziai pas jus zydi wub.gif
as dar susipazinimo stadijoje, pas mane siuo metu tik phalaenopsis bujoja smile.gif
mano nauji pirkiniai (ne visai i tema, bet pasigirsiu) yra knygos:

user posted image

user posted image

kas liecia orchids.lt foruma, tai tikrai, ten daug geros informacijos, taciau prisiregistruoti niekaip neiseina. jau savaite kaip administratoriaus patvirtinamojo emailo laukiu, nei susisiekti su niekuo negaliu, nieko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 09 14, 13:02)
kokie groziai pas jus zydi  wub.gif
as dar susipazinimo stadijoje, pas mane siuo metu tik phalaenopsis bujoja  smile.gif
mano nauji pirkiniai (ne visai i tema, bet pasigirsiu) yra knygos:

Aš taip pat prieš kelis metus nuo falenopsių pradėjau šiemet jau įsidrąsinau kitokių įsigyti smile.gif knygos tai irgi šaunūs pirkiniai drinks_cheers.gif
Atsakyti