Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(guste87 @ 2012 09 14, 14:44)
QUOTE(xx @ 2012 09 14, 14:08)

Cia tokie bendradarbiai faini? ar kaip?
Beje labai grazus paphiopedilumas wub.gif

ačiū smile.gif Taip, kažkas iš kolegių pasistengė. Tik neįsivaizduoju ką su ja darys, ji tik liepą atkeliavo iš Belgijos, visa ta aklimatizacija ir visa kita. Jie pirmąkart gyvenime pamatė vandas ir kokios jos gražios kai žydi. Tai va, turės jungtis į SM ir mokintis auginti unsure.gif
Ir adenium obesum kaudeksinį išnešė.
Atsakyti
eliss super thumbup.gif ypac vanda wub.gif toki balta falenopsi per puse palanges ir as turiu, man jis pats mieliausias is visu turimu falenopsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 09 14, 14:55)
ačiū smile.gif Taip, kažkas iš kolegių pasistengė. Tik neįsivaizduoju ką su ja darys, ji tik liepą atkeliavo iš Belgijos, visa ta aklimatizacija ir visa kita. Jie pirmąkart gyvenime pamatė vandas ir kokios jos gražios kai žydi. Tai va, turės jungtis į SM ir mokintis auginti  unsure.gif

vejeii blink.gif isivaizduoju kaip pikta.
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 09 14, 15:55)
ačiū smile.gif Taip, kažkas iš kolegių pasistengė. Tik neįsivaizduoju ką su ja darys, ji tik liepą atkeliavo iš Belgijos, visa ta aklimatizacija ir visa kita. Jie pirmąkart gyvenime pamatė vandas ir kokios jos gražios kai žydi. Tai va, turės jungtis į SM ir mokintis auginti  unsure.gif

Siaubas, iki ko žmonės nusirita blink.gif turbūt eičiau pas visus bendradarbius į svečius jei taip atsitiktų ax.gif
gražus naujokas wub.gif

ir visos kitos labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Kokių nuostabių žiedų užderėjo - visų gėliukai suuuuuuuuuuper thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

XX, užjaučiu - na bet kažkaip bjauru pagalvot, kad kažkas iš pažįstamų apvogė - kad svetimas tai dar dar, o dabar galvot kad vagis sėdi kažkur šalia ir kaip niekur nieko su tavim kalbasi - brrrrrrrrrrrrr kaip bjauru doh.gif

o aš šiandien raibuolę maudae tipo nukoviau Ermitaže už 17 lt thumbup.gif Dar visai gražiai žydinti ir su nauju beveik suaugusiu auginiu. Neklebėjo vazone kai stipriai pajudinau, tai leidžiu sau daryt išvadą, kad šaknys geros (vakare persodinėsiu) ax.gif Dar viena nukainuota liko (kainavusi apie 50-60lt nukainuota iki 25lt ir dar su ačiū kortele kažkokią nuolaidą pritaikė).

Net nemačiau kada jų atveže buvo, nes neseniai buvau, tai ir už pilną kainą nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 09 14, 14:52)
Rodausi savo žydinčias smile.gif

Kiek gražių žiedelių turite bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 09 14, 14:55)
Taip, kažkas iš kolegių pasistengė. Tik neįsivaizduoju ką su ja darys, ji tik liepą atkeliavo iš Belgijos, visa ta aklimatizacija ir visa kita. Jie pirmąkart gyvenime pamatė vandas ir kokios jos gražios kai žydi. Tai va, turės jungtis į SM ir mokintis auginti  unsure.gif

Būna nukneckina kokį auginuką, nu bet visą augalą pavogti tai jau reikia naglumo turėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 14, 16:24)
XX, užjaučiu - na bet kažkaip bjauru pagalvot, kad kažkas iš pažįstamų apvogė - kad svetimas tai dar dar, o dabar galvot kad vagis sėdi kažkur šalia ir kaip niekur nieko su tavim kalbasi - brrrrrrrrrrrrr kaip bjauru  doh.gif

o aš šiandien raibuolę maudae tipo nukoviau Ermitaže už 17 lt  thumbup.gif  Dar visai gražiai žydinti ir su nauju beveik suaugusiu auginiu. Neklebėjo vazone kai stipriai pajudinau, tai leidžiu sau daryt išvadą, kad šaknys geros (vakare persodinėsiu)  ax.gif Dar viena nukainuota liko (kainavusi apie 50-60lt nukainuota iki 25lt ir dar su ačiū kortele kažkokią nuolaidą pritaikė).

Net nemačiau kada jų atveže buvo, nes neseniai buvau, tai ir už pilną kainą nemačiau  g.gif

drinks_cheers.gif
jas praeitą savaitę mačiau atvežtas, labai gražios wub.gif
vieno pažįstamo prašiau paimti man jei užtiks nukainotas, galėjau gi ir tavęs dar paprašyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 14 rugsėjo 2012 - 15:38
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 14, 16:24)
Kokių nuostabių žiedų užderėjo - visų gėliukai suuuuuuuuuuper  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

XX, užjaučiu - na bet kažkaip bjauru pagalvot, kad kažkas iš pažįstamų apvogė - kad svetimas tai dar dar, o dabar galvot kad vagis sėdi kažkur šalia ir kaip niekur nieko su tavim kalbasi - brrrrrrrrrrrrr kaip bjauru  doh.gif

o aš šiandien raibuolę maudae tipo nukoviau Ermitaže už 17 lt  thumbup.gif  Dar visai gražiai žydinti ir su nauju beveik suaugusiu auginiu. Neklebėjo vazone kai stipriai pajudinau, tai leidžiu sau daryt išvadą, kad šaknys geros (vakare persodinėsiu)  ax.gif Dar viena nukainuota liko (kainavusi apie 50-60lt nukainuota iki 25lt ir dar su ačiū kortele kažkokią nuolaidą pritaikė).

Net nemačiau kada jų atveže buvo, nes neseniai buvau, tai ir už pilną kainą nemačiau  g.gif

labai laukiam foto..
Atsakyti
kaip gražu wub.gif

ooo, Mumrikai, laukiam foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 09 14, 14:05)
Ačiū  blush2.gif Bet ir sparčiai pildosi Jūsų kolekcija  drinks_cheers.gif  Kiek dabar jau turite orchidėjų?  biggrin.gif Sulaksite manau, aš tai galvojau, jog auginukas auga, bet pasirodo žiedstiebius sumąstė išleisti  smile.gif

O aš tai netikėtai iš LOD laimėjau orchidėją, bandysiu su miltonia vėl draugauti gal šį kartą labiau pasiseks  blush2.gif Čia matyt ženklas, kad mažai turiu  lotuliukas.gif  Dar prie to pačio kažką reikės prigriebti iš LOD parduotuvėlės, kad gėliukui būtų smagiau keliauti su kompanija  lotuliukas.gif

Tai jau taip, kad sparčiai pildosi, pati nebesusigaudau biggrin.gif Turbūt gal jau virs 40 bus tai tikrai ax.gif Jau tikrai gana doh.gif Jolituxxx,mačiau LOD forume, kad laimėjote, šaunuolė, dar kartelį sveikinu thumbup.gif Kaip suprantu išsirinkote Miltonia Roezli, man ji super, iš visų siūlytų Jums kaip laimėjimas, man gražiausia wub.gif

xx, labai didelė užuojauta, tokią gražią gėlytę pavogė.. Na nebus jie laimingi taip pasielgę..
Bet jau Jūsų naujokas Emersonii koks pasakiškas! O šis gražuoliukas mano norų sąraše.. wub.gif

Mumrikai, labai tikrai įdomu kokių Ermitaže būna Paphiopedilum, labai lauksim foto mirksiukas.gif

eliss, Jūsų žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 14 rugsėjo 2012 - 17:45
xx negalima atsigėrėt kokie pas jus grožiai auga ir žydi.. thumbup.gif wub.gif
tik tikrai liūdna ,kad taip pasielgia kolegos... unsure.gif
eliss wau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir groziu idejot naujoje temoje bigsmile.gif wub.gif
Tai ta proga ir as naminius ziedukus parodysiu:
Phal Equestris, su ziedeliais, kaip zvaigzdutem:
user posted image

user posted image

Dendrobiumas hibridas:
user posted image

user posted image

Bulb Flabelum Veneris, jau ne karta rodytas. Si rugseji uzaugino 5 ziedus, vienas jau anksciau nuzydejo:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 09 14, 18:58)
Tai ta proga ir as naminius ziedukus parodysiu:

nuostabūs žiedai, o phalaenopsis equestris ir bulbiko ypač wub.gif wub.gif wub.gif

o equestris čia koks, kad tokie įdomūs žiedai?

................

vat kokia mano ermitažinė raibuolė (nepersodinta, nes apsižiūrėjau, kad savo "firminių" vazonikų nebeturiu - reiks lėkt pirkt ax.gif Tik keistai tie šoniniai "ūsiukai" užsisukę ir atrodo, kad yra trumpi, o iš tikrųjų ilgoki - kadangi žiūri į kadrą 90 laipsnių kampu, tai jų galų ir nesimato biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 14 rugsėjo 2012 - 18:11