Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Naminiai dendrobio ir cambrios žiedeliai:

user posted image

user posted image

Praeitą savaitę gautos naujokės iš orchidėjos.lt:

user posted image
Slc. Ann Komine ''Breathless'', Psychopsis Mariposa GV, Paphiopedilum malipoense var. jackii.

user posted image
Coelogyne cristata turi daug bulbikų biggrin.gif

user posted image
Kažką leidžia, tikriausiai naują bulbiką g.gif

Naujokės iš LOD parduotuvėlės:

user posted image
Miltoniopsis roezlii , Angraecum magdalenae, Lycaste skinneri smile.gif

Tai tiek naujovių iš mano namučių, dabar belieka visas gyvas ir sveikas išlaikyti biggrin.gif
Atsakyti
jolituxxx, gražaus augimo 4u.gif
Tikrai gražūs augaliukai, sveikinu smile.gif
Aš taip pat nžn ar matysiu parodą, planai keičiasi kas minutę. Jau kas važiuosit, tai parvežkit SuperMamytėms nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 09 26, 16:50)
jolituxxx, gražaus augimo  4u.gif
Tikrai gražūs augaliukai, sveikinu  smile.gif
Aš taip pat nžn ar matysiu parodą, planai keičiasi kas minutę. Jau kas važiuosit, tai parvežkit SuperMamytėms nuotraukų  biggrin.gif

Ačiū blush2.gif Tik nežinau kaip bus su Paphiopedilum malipoense var. jackii, nes teko persodinti, neišėjo gražiai išpakuoti doh.gif

O nuotraukų tai negailėkite drinks_cheers.gif aš irgi nežinau ar apsilankysiu parodoje verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 26 rugsėjo 2012 - 17:01
Apie malipoense pasieškokit info kaip augint googlėj, jis su "pričiūdais", visokiais ten periodais, kitaip nežydi.
Jei įlinko kotelis, su izoliacija atsargiai apsukite tą vietą. O ceologyne cristata į lauką, kol geri orai.
Papildyta:
ups, blogai supratau doh.gif , biski negerai kad judinote šaknis, kai augalas visas jėgas skiria žiedui. Gali numesti. Bet, jei stiprus augalas, tai jam nieks netrukdo žydėti.
Aš savo taip pat sunkiai išpakavau, bet esu lb dėkinga, kad susuko į kartoną, kitaip aplamai būčiau gavusi košę.
Atsakyti
Tai va kad jie tokie ne šiaip sau, nea įlinkti tai neįlinko, bet baisu, kad nesustresuotų unsure.gif kol kas lyg ir nesimato, kad būtų pokyčių g.gif

Aga galvojau jog jai dar galima lauke būti iki šalnų, kiek skaičiau tai net ir lengvas šalnas atlaiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 26 rugsėjo 2012 - 17:14
ir dar, jei lykastė žiemą "nepamiegos", nežydės. Sudėtingas augalas.
Vienžo, dabar turėsite daug skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
Tai sakė man kai atvežė jog lykastė ir miltonia jau prie aukštojo pilotažo priskiriamos doh.gif bet pas mane lykastė dar jauna skaitosi, ją irgi reikės migdyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 26 rugsėjo 2012 - 17:17
jolituxxx,neblogai uzsipirkta thumbup.gif idomu butu tamstos palanges pamatyti biggrin.gif as atiduodu savo kitus augalus, darau vietos naujoms orchidejoms ir adeniumams.
mano naujieji pirkiniai, jauni augaliukai:
Phal. floresensis
Phal. stuartiana var. nobilis
Phal. sumatrana "South Thailand"
Phal. tetraspis
Phal. bastianii
Phal. violacea blue "Malaisyan"
nurasiau pavadinimus kaip pardavejas nurodes. dar laukiu Cimbydium zalsvai geltonais ziedais, ir poros nezinomu orchideju, kai turesiu, prasysiu pagalbos atpazistant.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 09 26, 17:54)

Tai, kad Jūs irgi neką mažiau užsipirkote thumbup.gif Ir dar falenopsių, aš tokius irgi mielai griebčiau wub.gif Mano palangės jei galėtų tai jau senai protestuotų dėl perkrovimo, bet vietoj jų MB protestuoja blink.gif Tenka ir man atsisveikinti su kitais augaliukais, kad tilptų orchidėjos ir palangės atrodytų truputį padoriau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 26 rugsėjo 2012 - 18:14
labai gražus ir xx "pažadukas"/besilukštenantis raibuoliukas, ir jolituxxx žiedeliai bei nauji pirkinukai thumbup.gif

aš šiandien su reikalais buvau ir Senukuose, ir Ermitaže, tai aišku kad pirmiausia pas orchytes lėkiau, tai galiu ir ataskaitą pateikt biggrin.gif

Ukmergės Senukuose buvo gal penkios raibuolės, nukainuotos iki 24lt - keletas padoresnių, keletas pavargėlių. Visos žalialapės. Ermitaže kažkaip jokių naujovių, nemažai miniukų, nukainuotų iki dešimt litų, keletas nukainuotų zygučių ir cimbidžių (kadangi šios gėlės nedomina, tai ir kainų nežiūrėjau blush2.gif ).

Apžiūrėjau juos iš visų pusių ir dabar jau esu absoliuč tikra, kad tokio tipo gėlės visai "ne mano" - kai nežydi joms gan toli iki tvarkingo dekoratyvaus vaizdelio (aišku negalima atmest, kad tai mano akys tik taip mato) blush2.gif
Atsakyti
merginos, kur perkat Physan 20 ? - reikėt nereikia, bet galvoju būtų gerai turėt ateičiai profilaktikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 26, 19:31)
ir jolituxxx žiedeliai bei nauji pirkinukai  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti