Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(*macchiato* @ 2013 11 23, 21:11)
Labai pasisekė dėl batų  bigsmile.gif  thumbup.gif

aš pro savo langą matau, kad jau dirba ta nauja parduotuvė, reikės kada nueiti, nors esu ištikima maximai cool.gif  jums tai visai arti  bigsmile.gif

aš visai atsilikus:D nepasakytumėt, nežinočiau smile.gif
Atsakyti
labas ax.gif

QUOTE(*macchiato* @ 2013 11 23, 20:11)
Labai pasisekė dėl batų  bigsmile.gif  thumbup.gif

aš pro savo langą matau, kad jau dirba ta nauja parduotuvė, reikės kada nueiti, nors esu ištikima maximai cool.gif  jums tai visai arti  bigsmile.gif

aha,jau galvojau,kad reikia žvalgytis ir va-laimėjau smile.gif

nu žinok šiaip aš irgi,bet vakar nuėjau,tai kai kam akcija,tai ir pigiau nei maxėj smile.gif o šiaip kainos tai regis tokios pat,nu gal max 20 ct skirtumas. Bet pvz man reikėjo drėgnų servetkų,tai radau pignesnį ir man priimtinesnį variantą nei maxėj smile.gif yra ir nuolaidų korta,šia savaitę tai po 2 lt vietoj 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 11 24, 10:10)
labas ax.gif
aha,jau galvojau,kad reikia žvalgytis ir va-laimėjau smile.gif

nu žinok šiaip aš irgi,bet  vakar nuėjau,tai kai kam akcija,tai ir pigiau nei maxėj smile.gif o šiaip kainos tai regis tokios pat,nu gal max 20 ct skirtumas. Bet pvz man reikėjo drėgnų servetkų,tai radau pignesnį ir man priimtinesnį variantą nei maxėj smile.gif yra ir nuolaidų korta,šia savaitę tai po 2 lt vietoj 4 smile.gif

Tai čia jau rimta parduotuvė biggrin.gif
Atsakyti
labas ax.gif

QUOTE(*macchiato* @ 2013 11 24, 19:53)
Tai čia jau rimta parduotuvė biggrin.gif

nu smile.gif šiaip čia prekybcentris šioks toks, tipo Aibė,tik kad užsivadinus savotiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2013 11 23, 01:09)
*Mistika*,
sveikinu sulaukus naujo šeimos nario wub.gif
user posted image

kokį vardą išrinkote? ax.gif

Ačiū:-)
Pavadinom Justinu smile.gif
Atsakyti
Padedu močiutei parduoti spanguoles
Gal kam reikia spanguolių?
puse litro 5 litai.
kaimynams pristatymas galimas ir į namus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantine Saule: 17 gruodžio 2013 - 13:00
Sveikos kaimynės,

Gavau dovanų L'Oreal tušą ir juodą pieštuką, tik deja, prieš šventes pati viską susipirkau doh.gif

http://www.douglas.l...es-excess-noir/

http://www.douglas.l...-kh-l-eyeliner/

Rinkinukas gražiai supakuotas dėžutėje, tinka dovanai.

Atiduočiau už 50 lt mirksiukas.gif

Vilnius, Perkūnkiemis 4u.gif
Atsakyti
Isnuomoju antzemine stovejimo aikstele prie Pavilnioniu 41 namo. Kaina 50 Lt/men
Atsakyti
sveikos kaimynės,na apmiręs mūsų forumėlis,bet gal užeisit smile.gif dalinuos vienos priegaulėlės skelbimuku-prašymu.
Turbūt savaime suprantama, kad šunys - ne tie gyvūnai, kuriems patinka miegoti tiesiog ant žemės. Mums labai trūksta paklotų į narvus, skudurų, senų rūbų, paltų, patalynės, bet ko, kas padėtų šuneliams jaukiau jaustis, bei būtų minkščiau ir šilčiau. Galbūt turite nenaudojamų rūbų, senos patalynės, ar turite minčių, kas dar tiktų vietoj guoliukų....
Jeigu galite padėti, skambinkite Simonai 865538244 arba tiesiog atvežkite rasų g. 39 ir palikite. Keturkojai Jums bus labai dėkingi, nes pamatytumėte, kaip jie dievina minkštus paklotėlius, į kuriuos tiesiog sugriūna Taip pat jau laikas galvoti apie besibaigiančius laikraščius, kurių Jūsų dėka turėjom nemažą laiką, bet mes jų sunaudojam labai daug.....
Atsakyti
labas,na atejau pasidalint savo patirtim,nelinksma ji ir tikiuosi niekam is jusu neteks to patirt,bet...na,mes su Dziugu santariskese,po trukusio apendicito operacijos...na,jei trumpai,tai jei kurios vaikui skaudes pilva ir tai nepreis per para,nebukit tikros,kad tai tik apsinuodijimas ar koks virusas...Dziugui nebuvo tu,visur aprasomu mirtinu skausmu,vaikas 4d kentejo,nu tipo skauda pilvuka,bet jis vaiksto ir pan.tik jau 3diena buvo sunki,o 4dienos ryte nuvaziavus i poliklinika,gavom siuntima i santarus,cia greit supakavo...2paros reanimacijos,kur tevus ileidzia 2k paroj po 1val,rimta operacija,nakroze,morfijus,antibiotikai...paskui jau skyriuj kartu su manim savaitę. Dabar namuose jau,kai pir viskas gerai,bet...streso buvo bilekiek...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2014 02 26, 08:54)
labas,na atejau pasidalint savo patirtim,nelinksma ji ir tikiuosi niekam is jusu neteks to patirt,bet...na,mes su Dziugu santariskese,po trukusio apendicito operacijos...na,jei trumpai,tai jei kurios vaikui skaudes pilva ir tai nepreis per para,nebukit tikros,kad tai tik apsinuodijimas ar koks virusas...Dziugui nebuvo tu,visur aprasomu mirtinu skausmu,vaikas 4d kentejo,nu tipo skauda pilvuka,bet jis vaiksto ir pan.tik jau 3diena buvo sunki,o 4dienos ryte nuvaziavus i poliklinika,gavom siuntima i santarus,cia greit supakavo...2paros reanimacijos,kur tevus ileidzia 2k paroj po 1val,rimta operacija,nakroze,morfijus,antibiotikai...paskui jau skyriuj kartu su manim savaitę. Dabar namuose jau,kai pir viskas gerai,bet...streso buvo bilekiek...

verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kaip baisu.
Aš tų simptomų nelabai žinau, temperatūra ir vėmimas? g.gif
Sveikite greičiau!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anesia @ 2014 02 26, 09:53)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Kaip baisu.
Aš tų simptomų nelabai žinau, temperatūra ir vėmimas?  g.gif
Sveikite greičiau!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nusivėmė tai vieną kartą,nu tai kai pagalvoji-kas čia tokio... tempė buvo iki 37,5 max sukilus ir pati nukrito. šiaip pilvą skauda,betgi rašo,kad llaabbaaiii,o jam to labai ir nebuvo... tuo labiau,kad labai panašų virusą turėjom...
Atsakyti