Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai planuoja meetus ir statosi namus

[quote=kad ji kur galas,2012 09 27, 17:17]
perspėjimas:
jei kas nors norėsite silikoninio struktūrinio tinko ir rašto "lietutis" tai firmos Haering (tipo grynakraujis Vokietis) nesirinkite, nes ten kas nori, bet ne "lietutis"
buvo patys atstovai atvežę savo meistrus/profus/kairiarankius - nieko jiems ten išgauti nepavyko. Geriausiai ką jiems pavyko padaryti - belekokį raštą, minimaliai plėmuotą lotuliukas.gif kitaip jo pavadinti negaliu lotuliukas.gif

Apie Haering struktura mes buvom susidare nekokia nuomone kai brolis savo nama dare vasara ir pasirinko sia firma tiesa pas ji samanele, bet plemais mabai negraziai uzsidejo. Brolis kviete ir atstovus tie dievagojosi kad meistrai kairiarankiai. Mes pasirinkom DryVit, kur KJKG maste dedam lietuti dar tik viena siena uzdejo vakar bet piu piu piu graziai atrodo ir rastas tikrai lietutis
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 09 27, 22:06)
Dėkui, fotkių kol kas nėr, reiks savaitgalį pafotkint.

Tiesa sugebėjo neuždengti klojinių, saulutė pakaitino, betonas poroj vietų įskilo - čia labai blogai?
O kambariai žiūrint į pamatus kokie nenormaliai maži atrodo, tikiuosi čia tik optinė apgaulė tokia smile.gif

Nieko neįskilo, ten tik paviršinis įtrūkimas. Aišku palaistykite saulėtom.... Kambariai , turite kvadratus parašytus. Šiaip sunku orientuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 27, 17:23)
Man šią firmą pristatė kaip olandus biggrin.gif
Papildyta:

Esu 100% įsitikinęs, kad mūsų "lietutis" yra būtent Haering - nežinau kas per plėmai, bet aš neturiu priekaištų, manau viskas lyg ir liuks - nebent kažko nežinau.
Papildyta:

Viliene, Jūs pirkote iš Laurex, mes ne, todėl nemanau jog turime tą patį. be to, Laurex silikoninio neturi, jie siūlė siloksaninį ar kaip ten jį, manau pas Jus būtent toks, o tai gali keisti reikalą iš esmės.

beje, problemų nekeliu ir aš, priekaištų taip pat, tik perspėju žmones, kad nenusiviltų. jeigu viską pavyks padaryti taip kaip užsivedė, man taip gal netgi labiau tinka.
žodžiu užsakinėjau itališką baltą vyną, gavau ispaniško raudono ir dabar galvoju, kad taip netgi geriau, bet pakalbėsim kai vyno butelis dugną parodys t.y. kibiruose baigsis košė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 27, 21:19)
Nieko neįskilo, ten tik paviršinis įtrūkimas. Aišku palaistykite saulėtom.... Kambariai , turite kvadratus  parašytus.  Šiaip sunku orientuotis  biggrin.gif

Gal ir paviršinis, nu bet negražu smile.gif
Kvadratai aišku surašyti, atrodo viskas ok. Lyg ir plane viskas ok. Bet pamatai man visada atrodo nenormaliai maži smile.gif

Dar klausimas - automatiniams kiemo vartams reikia vieną kanalą kloti ar du? Ar gali vienu kanalu eiti ir jėgos, ir signalinis kabeliai?
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 09 27, 20:22)
Vyrai ir Moterys, bandau kazko nepamirsti prakisti i stoga: saules kolektoriu ivadai, antena TV, kaminai, vent kaminelis, seniui salciui landa i nama - ka dar turiu prasivesti, kad paskui skardos nereiktu lupt? smile.gif

Paršiau į paštą.
Tarp kitko dėl žvyro. Vienu metu iš dviejų vežėjų mupirkau po mašiną kelinio už 350Lt ir 400Lt. abu dievagojosi, kad kelinis, nes mat aš vos neišvariau, kad jis nesijotas biggrin.gif Atvažiavo sustumdyti to žvyto, pažiūrėjo ir ant 400Lt pasakė Š... o tas tipo 350 - tipo geras... Kai atėjo eilė stumdyti tą žvyrą (po juodžemio) nuomonė apsivertė ir 400Lt pasidarė kelinis o tą už 350 atsisakė pilt ant įvažiavimo, supylėm po takeliais būsimais... Štai tau ir kelisis biggrin.gif Man tai jie vienodai nesijoti atrodė biggrin.gif
Manjana, normalu tas jausmas stovint ant pamatų wink.gif
Song, sveikinu, Malonu kai lubos priartėja. Aišku ne per arti biggrin.gif
KJKG pasirodo ne taip diskusiją apie struktūrą pakreipei... Reikėjo gamintoją rinktis, o ne spalvą doh.gif
Atsakyti
[quote=helxaj,2012 09 27, 21:18]
[quote=kad ji kur galas,2012 09 27, 17:17]

Apie Haering struktura mes buvom susidare nekokia nuomone kai brolis savo nama dare vasara ir pasirinko sia firma tiesa pas ji samanele, bet plemais mabai negraziai uzsidejo. Brolis kviete ir atstovus tie dievagojosi kad meistrai kairiarankiai. Mes pasirinkom DryVit, kur KJKG maste dedam lietuti dar tik viena siena uzdejo vakar bet piu piu piu graziai atrodo ir rastas tikrai lietutis
[/quote]

jeigu bučiau 100% norėjęs lietučio, jau bučiau grįžęs pas DryVit, bet kaip ir minėjau, man taip gal netgi geriau. dabar lauksiu pilno išdžiūvimo, jei liks plėmais - va tada bus kaip su klinkeriu lotuliukas.gif tik neįsivaizduoju kokie yra struktūros nugrandymo būdai, bet įtariu jei reiks - susižinosiu. klinkerį juk nulupau lotuliukas.gif

iki fasado gyvenau statybomis be nuotykių - prasidėjo fasadas - prasidėjo nuotykiai. tiesa nat stogo ir dailylenčių negaliu pykti - čia viskas čiki, bet toliau - anekdotai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 27, 22:20)
bet pakalbėsim kai vyno butelis dugną parodys t.y. kibiruose baigsis košė  mirksiukas.gif

Tu mums tuščių butelių nesiūlyk biggrin.gif tik pilnus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 09 27, 21:39)
Jo, kai patalpos tuščios labai aidi... Jūsų stogas clasic, kiek pamenu , galėtumėte parodyti. biggrin.gif

Norėjau įdėti šiandien, kai kroviau fotkes, bet nė vienos normalios. Pažadu nufotkint stogą ir parodyt pioneer.gif

QUOTE(manjana @ 2012 09 27, 22:06)
O kambariai žiūrint į pamatus kokie nenormaliai maži atrodo, tikiuosi čia tik optinė apgaulė tokia smile.gif

O taip biggrin.gif Kai pas mus padarė pamatus, aš drebančiom rankom matavau virtuvę su rulete, nes niekaip negalėjau patikėti, kad sienos ilgis yra 3.5 m. Ir prarabą dar pašokdinau prieš tai, kad nugrybavo su pamatais, pats nabagas atlėkė išmatuot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

O nepaprasciau butu pasitiketi meistrais,kuriuos samdote ax.gif Jie dirba ir zino kurios medziagos geros 4u.gif
Kai pas mus atvare meistrai siltinti namo, mes sutarem kvadrato kaina su medziagom,paklause tik kokio tinko norim ax.gif , pasakem,kad silikoninio ir samaneles ax.gif ai ir dar spalvas pasakem bigsmile.gif Ir finalas gavosi superinis drinks_cheers.gif Nei pastoliais rupinomes,nei medziagomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 27, 21:26)
Paršiau į paštą.

KJKG pasirodo ne taip diskusiją apie struktūrą pakreipei... Reikėjo gamintoją rinktis, o ne spalvą  doh.gif

kam į paštą ... čia visi paskaitytumėm, o gal kam dar nevėlu kokį dratą prakišti.

dėl struktūros - nežinau, rinkausi ir gamintoją atrodo. keikia Lenkus, ėmiau Vokietį, o tikriausiai visi jie Rokų keramikoj gaminti, tik ant kibirų etikėtes kitokias klijuoja lotuliukas.gif
aj, jeigu nebus plėmų, netrūkinės, bus gerai ir taip. bet antrą kartą jau šitos firmos nebesirinkčiau. Tiek tos mano asmeninės patirties. gal kam bus į naudą.
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 09 27, 22:34)
O nepaprasciau butu pasitiketi meistrais,kuriuos samdote  ax.gif Jie dirba ir zino kurios medziagos geros  4u.gif
Kai pas mus atvare meistrai siltinti namo, mes sutarem kvadrato kaina su medziagom,paklause tik kokio tinko norim  ax.gif , pasakem,kad silikoninio ir samaneles  ax.gif  ai ir dar spalvas pasakem  bigsmile.gif  Ir finalas gavosi superinis  drinks_cheers.gif  Nei pastoliais rupinomes,nei medziagomis  ax.gif

Čia jums dažnai taip sekasi? Šiaip aš visada paklausiu su kokiom medžiagom dirba samdomi meistrai, nes faktas ką dažniausiai naudoja tas jiems geriausiai ir sekasi. Na bet tikrai ne visi žino, domisi ir ekperimentuoja su naujom medžiagom, todėl dėl jų nežinojimo, galite tapti netyčia išdurtas.
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 09 27, 21:34)
O nepaprasciau butu pasitiketi meistrais,kuriuos samdote  ax.gif Jie dirba ir zino kurios medziagos geros  4u.gif
Kai pas mus atvare meistrai siltinti namo, mes sutarem kvadrato kaina su medziagom,paklause tik kokio tinko norim  ax.gif , pasakem,kad silikoninio ir samaneles  ax.gif  ai ir dar spalvas pasakem  bigsmile.gif  Ir finalas gavosi superinis  drinks_cheers.gif  Nei pastoliais rupinomes,nei medziagomis  ax.gif

tai Haering meistrai ir rekomendavo t.y nurodė gal 4-5 firmas, tame tarpe buvo ir šita.
paskui pasirodo, jog iš Haeringo dėjo tik samanėlę ir pan ir t.t. aj tingiu čia visas smulkmenas dėlioti. žodžiu rinkausi ir pagal gamintoją, bet iš meistrų nurodytų kontaktų.
Dar kartą pasikartosiu - jei nebus plėmų ar kokių įtrūkimų po kažkurio laiko (žiemos), man taip gal net ir labiau tinka.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 09 27, 21:29)
Tu mums tuščių butelių nesiūlyk biggrin.gif tik pilnus biggrin.gif

kol kas tie buteliai struktūros pilni, nemanau kad skonis patiks smile.gif
Atsakyti