Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(<imelda> @ 2012 09 27, 12:32)

O as vel buvau pokalbyje del darbo. Tai dabar tokiam strese...  doh.gif kai atsigausiu papasakosiu kas ir kaip.

laukiam unsure.gif kas tokio nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 09 27, 12:09)
hm... parėjau su palčia šypsena.... po jo žodžiu, kad visos abejonės turi dingti,

Gerai toks pozityvas thumbup.gif
Ar tai reiškia, kad vis dar turėjai/turi abejonių?

QUOTE(<imelda> @ 2012 09 27, 12:32)
kai atsigausiu papasakosiu kas ir kaip.

4u.gif Ar dar neatsigavai? Imk tada dar ir eglę 000059.gif
Atsakyti
Ziuriu kaledos arteja nenumaldomai lotuliukas.gif
Atsakyti
ŽJ,nu va,kaip gerai,kaip pasakoj,

Imelda,pasakok,netempk gumos.

Pūkita,čia ne Kalėdoms tos eglės. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 09 27, 14:36)
Ar tai reiškia, kad vis dar turėjai/turi abejonių?
4u.gif  Ar dar neatsigavai? Imk tada dar ir eglę  000059.gif

nu svajojau apie ideala.... bet tiek to jau..... wub.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 09 27, 15:31)
ŽJ,nu va,kaip gerai,kaip pasakoj,

nu ta ta tep......
Atsakyti
Zodziu susimoviau siandien juodai per ta pokalbi doh.gif
Esme tame,kad as savo cv esu irasiusi faktu,kurie prasilenkia su realybe blush2.gif Realiai as 4 metai jau nedirbus buhalterinio darbo (nes buvau i uk isvykusi,o paskui mergicka auginau 2 metus) tai vat kai buvau tiesa parasiusi niekas net nepakviesdavo i pokalbius. Todel drauge patare biski pakoreguoti cv blush2.gif Taigi siandien pokalbis vyksta visai sklandziai pakol finansu direktore nesugalvoja paklausti: o jeigu mes paskambintume i imone (pamini imones pavadinima kurioje as dirbau) ir paprasytume rekomendacijos,kaip manote ar jie mums jus rekomenduotu... doh.gif doh.gif doh.gif
Nezinau ka tos visos trys moteriskes kurios mane kalbino po sito klausimo apie mane pagalvojo,nes pasimeciau juodai... Nes jeigu rimtai sugalvotu paskambint,suzinotu,kad as ten jau seniai nedirbu sad.gif Va tokia mano istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 27 rugsėjo 2012 - 15:27
QUOTE(Upjora @ 2012 09 26, 21:31)
Linausiau,o dėl ko riejatės?

del smulkmenu,kartais ir as liezuvio nenulaikau,kur geriau patylet butu blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2012 09 27, 06:09)
Labuka....na ka , siandien man suejo visi 37 doh.gif , pencija ne uz kalnu  biggrin.gif Grazios dienos visoms.

4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 27, 14:31)
Pūkita,čia ne Kalėdoms tos eglės.  tongue.gif

zinau, kad ne Kaledom, bet ju cia tiek padaugejo, kad pasijautau kaip pries kaledas lotuliukas.gif tai juokmas ir sueme lotuliukas.gif

Imelda g.gif o tu darbo metus esi klaidingus nurodzius ar kai? nes jei tik Imones pavadinima, bet realiu sumeluotu metu tai ko cia bijot, tegu skambina...bet va jei esi tuos 4 metus irasius kaip ten dirbanti...tada jo (kur tavo protas....)
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 09 27, 16:25)
Zodziu susimoviau siandien juodai per ta pokalbi  doh.gif
Esme tame,kad as savo cv esu irasiusi faktu,kurie prasilenkia su realybe  blush2.gif  Realiai as 4 metai jau nedirbus buhalterinio darbo (nes buvau i uk isvykusi,o paskui mergicka auginau 2 metus) tai vat kai buvau tiesa parasiusi niekas net nepakviesdavo i pokalbius. Todel drauge patare biski pakoreguoti cv  blush2.gif Taigi siandien pokalbis vyksta visai sklandziai pakol finansu direktore nesugalvoja paklausti: o jeigu mes paskambintume i imone (pamini imones pavadinima kurioje as dirbau) ir paprasytume rekomendacijos,kaip manote ar jie mums jus rekomenduotu...  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nezinau ka tos visos trys moteriskes kurios mane kalbino po sito klausimo apie mane pagalvojo,nes pasimeciau juodai... Nes jeigu rimtai sugalvotu paskambint,suzinotu,kad as ten jau seniai nedirbu sad.gif Va tokia mano istorija.

unsure.gif na jooo, bet kaip tu nepagalvojai, kad visi ieško rekomendacijų ir net gi prašo buvusių darbdavių telefonų, kad galėtų apie tave pasiteirauti.
Manau ištaisyk savo CV taip kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti

Pukitui 4u.gif 4u.gif

Z.J labai ,net labai labai priesiskai esu nusiteikus pries burejus,astrologus ir pan.Gerai,kad nors pozytyviai viska nupasakojo ax.gif

Daluze,nesigilink,megaukis smagia kompanija 4u.gif

Imelda,gal netaip ir blogai,kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Pukitas, as toj imonej nedirbu nuo 2008,bet parasiau,kad tipo visai neseniai is ten isejau blush2.gif O del ko taip parasiau,jau minejau.
Laumene, jei istaisysiu cv kaip yra istiesu, tada nebent i maxima kasininkes darba galiu eit dirbti,ar kokiu batu pardavinet,bet nesvajoti apie sugrizima i buhalterija. Nes gi nuo geguzes men jau cv siuntinejau ir niekas net nepakviesdavo i pokalbius. O vat kada cv pagrazinau situacija, tai va jau antroj imonej pokalbyje buvau. Tik tiek,kad sudegiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 27 rugsėjo 2012 - 15:55
QUOTE(<imelda> @ 2012 09 27, 16:52)
Pukitas, as toj imonej nedirbu nuo 2008,bet parasiau,kad tipo visai neseniai is ten isejau  blush2.gif O del ko taip parasiau,jau minejau.
Laumene, jei istaisysiu cv kaip yra istiesu, tada nebent i maxima kasininkes darba galiu eit dirbti,ar kokiu batu pardavinet,bet nesvajoti apie sugrizima i buhalterija. Nes gi nuo geguzes men jau cv siuntinejau ir niekas net nepakviesdavo i pokalbius. O vat kada cv pagrazinau situacija, tai va jau antroj imonej pokalbyje buvau. Tik tiek,kad sudegiau...

kiek esu dalyvavusi pokalbiuose, visada, tikrai visada klausdavo paskutinės darbovietės rekomendacijų. Tad nemanau kad tas pagražinimas tau duos naudos. O dėl darbų, tai kad nesėdėt be pinigų gal geriau įsidarbinti kad ir ne pagal specialybę, bet pastoviai ieškotis norimo darbo. Juk vis pinigai į namus tau ir mažiukei mirksiukas.gif
Atsakyti