Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Mort @ 2012 09 30, 18:04)
Aš labiausiai pavargstu po parduotuves vaikščiodama, labiau nei kokius darbus dirbdama  doh.gif

As kazkaip anksciau visai smagiai lakstydavau po parduotuves, bet va paskutinius kelis kartus tai tikra kankyne doh.gif nors be vaiko bunu...

QUOTE(Laumėnė @ 2012 09 30, 18:22)
mestelk receptuką  bigsmile.gif  ax.gif

va va, ir man idomu. Labai megstu obuoliu pyragus. bigsmile.gif
Atsakyti
Super paprastas pyragas
3 kiaušniai, 300 gramų grietinės, 5-6 obuoliai, nepilna stiklinė cukraus,
kepimo miltelių ir miltų, kad tešla būtų kaip tiršta grietinė, labai tiršta

Išmaišyti tešla, įpilti truputėlį į formą, sudėti supjaustytus obuolius ir užpilti likusią tešlą. kepti 180 - 200 laipsnių karščio orkaitėje.
Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 30 rugsėjo 2012 - 20:10
na va, neilgai trukus (visi metai praejo) ir VT issikyre su savo suzadetine. ji jy paliko. o pradzia visam sitam dave tai, kad ji perskaite jo skype mudvieju pokalbius, kur jis man ne karta siulesi i meiluzius.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Mort @ 2012 09 30, 21:10)
Super paprastas pyragas
3 kiaušniai, 300 gramų grietinės, 5-6 obuoliai, nepilna stiklinė cukraus,
kepimo miltelių ir miltų, kad tešla būtų kaip tiršta grietinė, labai tiršta

Išmaišyti tešla, įpilti truputėlį į formą, sudėti supjaustytus obuolius ir užpilti likusią tešlą. kepti 180 - 200 laipsnių karščio orkaitėje.
Skanaus mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 01, 00:54)
na va, neilgai trukus (visi metai praejo) ir VT issikyre su savo suzadetine. ji jy paliko. o pradzia visam sitam dave tai, kad ji perskaite jo skype mudvieju pokalbius, kur jis man ne karta siulesi i meiluzius.

hihihi.gif
Atsakyti

doh.gif Oh, tos šiuolaikinės technologijos...
Atsakyti

Is serialo "Santa Barbara"...
Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurituxas@ @ 2012 09 16, 14:05)
sveikos,merginos  4u.gif noreciau prie jusu prisijungti smile.gif man yra 33 metai, mano mergytei 5 metukai.. su Mildutes teveliu puikiai sutariame,jis mums moka pinigelius kiekviena menesi kad man nebutu sunku.. pinigeliu mums netruksta,labai tuo dziaugiuosi kad galim savo dukrytei duoti visa meile ir siluma smile.gif o as kokia lape biggrin.gif, susidejau su vienu vyruku biggrin.gif nezinau kuo jus cia mane palaikysit bet jau kaip yra taip.. juk tai normalu biggrin.gif ir mano ex turi kita boba. tai vat smile.gif tikiuosi susibendrausim ir priimsit mane blush2.gif

gal kur jums matyta,atradau kitam forume kur retkarciais uzsuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 09 30, 23:54)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tai realiai tavo VT turėtų sakyt, kad čia TU kalta, kad jo nauja šeima iširo biggrin.gif Juk tokia yra vyriška logika, kiek aš suprantu lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Daluze14 @ 2012 10 01, 10:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet tai realiai tavo VT turėtų sakyt, kad čia TU kalta, kad jo nauja šeima iširo  biggrin.gif  Juk tokia yra vyriška logika, kiek aš suprantu  lotuliukas.gif

doh.gif ....
as ta pati pagalvojau....
...bet zmogus ir nepasimoko is klaidu, jei gerai pamenu, tu ir ji prigavai, o cia kita moteris, bet istorija ta pati. Na, nepasimoko vyriskis...Bet sioje situacijoje man kiek gaila jo jau ex drauges
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 10 01, 12:10)
doh.gif ....
as ta pati pagalvojau....
...bet zmogus ir nepasimoko is klaidu, jei gerai pamenu, tu ir ji prigavai, o cia kita moteris, bet istorija ta pati. Na, nepasimoko vyriskis...Bet sioje situacijoje man kiek gaila jo jau ex drauges

kas keista, as nelikau kalta lotuliukas.gif
pats save kaltina, asilu vadina, bet kas is to, jei jis nepasimoko, ir niekada, man rodos, nepasimokys. pikdziugiska zinoma kazkiek nail.gif: bet kartu ir gaila, kad ir koks jis subine bebutu, linkejau laimes, susitvarkyt gyvenima, nustot blaskytis.
gal dar susieis, nezinau, bet ten moteris stipresnio charkterio, ne tokia istizus kaip kad as buvau, pagaliau ir amzius nebe tas, gyvenimiskos patirties daugiau.

su VT pagliau issiaiskinom, kad jam cia nera ko vaziuoti vaiko lankyti jei as su juo nemiegosiu doh.gif vis dar sugeba jis mane nustebinti. o kiek pasisukaudavo, kad jis tevas, vaiko pasiilges, tik du kart metuose temato.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 01, 13:04)
jam cia nera ko vaziuoti vaiko lankyti jei as su juo nemiegosiu 

lotuliukas.gif , nu cia tai topine fraze...
zinoma, kokia nauda vaziuot pas vaika, jei ex neduos doh.gif
Asilu asilas is didziosios raides doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 01, 12:04)
su VT pagliau issiaiskinom, kad jam cia nera ko vaziuoti vaiko lankyti jei as su juo nemiegosiu  doh.gif vis dar sugeba jis mane nustebinti. o kiek pasisukaudavo, kad jis tevas, vaiko pasiilges, tik du kart metuose temato.

Nu tai aisku, o ko jam vaziuot smile.gif I vaika juk ir per skaipa paziuret galima lotuliukas.gif Oi blyn, skaitau ir baisiuosi, is kur tokie zmones atsiranda. Va mano naujoji meile vakar irgi pasiguode, kad vaikystej tevo nemate - mama juos abu su sese be tecio augino. Nu blyn, blyn - zodziu truksta...
Atsakyti
Labas damos 4u.gif

skambino man siandien ex,nori susitikti ir pasneketi apie dukra doh.gif teismo posedis arteja matomai bus teviski jausmai prabude...
Atsakyti