Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas,merdzinos 4u.gif

Prisiduodu,kad baudos isvengt biggrin.gif

Skierkutemaniskiui irgi su tempa dantys dygo,ypac pirmieji ax.gif Gal pasirodykit gyd del viso pikto 4u.gif

Erotica 4u.gif

OK 4u.gif As ir,kai pagalvoju,meile per atstuma ne man schmoll.gif
Atsakyti
OK,nu pas tave dramos,kaip visada.Te 4u.gif

Linausiau,aha,išsigandai.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 10 14, 19:51)
Linausiau,aha,išsigandai.

Aha,pagalvojau,kad mieliau buti tarp tu,kur baliavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 10 12, 18:02)
doh.gif  tai veterinarkėj vadinasi nepataikė  g.gif

O ką veterinaras sakė - kokia veislė? Nes aš nelabai supratau - vienoj nuotraukoj jis pilkas, o kitoj - kažkoks juodas, tai visai į brituką nepanašus. Ar ten skirtingi katinai? smile.gif

O aš savo mažių išdykėlį paskiepyjau. Laikėsi, kaip tikras vyras - nė necyptelėjo. biggrin.gif

Upjora, savo katuko į lauką specialiai neplanuoju leisti, tačiau jei vasarą kur nors važiuotumėm ir reiktų pasiimt kartu - į tokią vietą, kur gali turėt kontaktą su kitu katinu ar kokiu gyvūnu, geriau, kad būtų paskiepytas, nes maža kas.
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 10 13, 21:17)
l
as turiu idomiu ziniu - lekiu i fotki parasysiu :/

Nuėjau skaityt, alia nieko neradau. g.gif

Ž.J., labai gražūs eskizai.

Erotica, užjaučiu, laikykis. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Erotica, širdele imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(annomis @ 2012 10 15, 08:03)
O ką veterinaras sakė - kokia veislė? Nes aš nelabai supratau - vienoj nuotraukoj jis pilkas, o kitoj - kažkoks juodas, tai visai į brituką nepanašus. Ar ten skirtingi katinai?  smile.gif

na paklausėm veislės, nes aš apie katinus iki šiol visai nieko nežinojau ir net nesidomėjau jais unsure.gif tai ir pasakė kad rusų mėlynasis. Bet va kai tu pasakei, tada apie britukus paskaičiau, tai pagal aprašytą charakterį jis tikrai atitinką brituką unsure.gif na reiks vadinasi ir tolaiu domėtis kas jis per vienas biggrin.gif O jis yra pilkas, n e juodas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 10 15, 09:23)
Labas rytas verysad.gif

Sveika, mažute, tai kaip ten reikalai? Visiškai nebepataisoma, nebesuremontuojama?
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 10 15, 09:41)

O šioj fotkėj - vėl kitoks smile.gif Čia labiau į mėlynąjį primena, nes brituko plokštesnis veidukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 10 15, 10:44)
O šioj fotkėj - vėl kitoks  smile.gif Čia labiau į mėlynąjį primena, nes brituko plokštesnis veidukas.  smile.gif

biggrin.gif mistinis mano katinas ax.gif
Atsakyti
sveikos!

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 10 13, 22:30)
upjora, ilisk i fotki. ten visos naujausios zinios

galejai ilgiau ta pasakojima palaikyti ax.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 10 14, 13:00)
Naujienos fotki verysad.gif  verysad.gif  cry.gif  cry.gif

uzjauciu! tikrai nelaime nutiko verysad.gif

QUOTE(Klasta @ 2012 10 14, 15:09)
Na, ka reiks pravaikstas kalti Puupi, Raimukui, Linausiui...

blush2.gif

QUOTE(OK!* @ 2012 10 14, 23:27)
nutaukiau viska su MB, liudna, bet taip reikejo, nees pagalvojau,kad neislauksiu as jo minimum pora metu kol jis i LT gris, nes i Norvegija as nevaziuosiu, per daug mane kas laiko cia. ai zodziu..

tai pala pala, gi zenytis planavot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 10 15, 10:28)
Sveika, mažute, tai kaip ten reikalai? Visiškai nebepataisoma, nebesuremontuojama?

vakar MB su tevais aptvarke nes siferio gabalai metesi mediena tai aptvarke sake rado mano 1 keda apdegusi ir viskas...nieko neliko...karkasini nama pavasary pirks,nes nauja atstatyti tiesiog finansai neistempia...as kaip ir susitaikiau su ta mintim kad viskas baigta su namu,bet nu kodel mum taip nutiko??..uztat as su tokia durna sypsena sedziu ir mastau kad zinau ka SB gimtadienio ir kaledom dovanosiu........meskeres... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Erotica*: 15 spalio 2012 - 10:31