Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(Superduktė @ 2012 10 10, 14:21)
pavaras perjunginėjant vadovaujatės tahometru (kai užkyla iki 20) ar speedometru, pagal greitį?

QUOTE(Everquens @ 2012 10 10, 15:59)
dėl apsukų ar dažniausiai vadovaujuosi tuo, kaip dirba variklis, jaučiasi, kai prašo kitos pavaros

Pradžioje tai pagal tachometrą viską žiūri. Paskui isimeni ir greičius, ties kuriais geriausia perjunginėti pavaras. Nors įkalnėje ar nuokalneje tą greitį, ties kuriuo reikia perjunti pavarą, rasti gana sudėtinga. Paskui ir pagal variklio darbą išmoksti tą pajausti. Kai jau jaučiasi toks įtemptas, žemas virpėjimas, reiškia variklis jau reikalauja kitos pavaros.

QUOTE(Superduktė @ 2012 10 10, 14:21)
ir gal galit aprašyti techniką su ta gyvatėle atbuliniu kaip važiuot

QUOTE(Everquens @ 2012 10 10, 15:59)
kai privažiuoji galiniu ratu prie jo susuki vairą

Va, šitas labai svarbu. Reikia nusireguliuoti veidrodėlius taip, kad matytus kur yra mašinos galiniai ratai. Ir kaip sakė Everquens, reikia žinoti į ką tiksliai žiūrėti šoniniuose veidrodėliuose.

QUOTE(Fera82 @ 2012 10 10, 11:58)
O kokias jus batais mokinates? Maniau platforma bus patogu. svarbu ne kulnas, o pasirodo klydau labai. 

QUOTE(pirasa @ 2012 10 10, 12:49)
Batu as irgi niekai neatitaikau. Su kedais nepatogu, ilgaauliai siandien irgi netiko.As kaip zadejau bandyti su platforma.

Paieškok kedų su plonu, lygiu padu. Ne tų kinietiškų plastmasinių.
Aš labai sėkmingai išlaikiau egzaminą su finizio sportbačiais su išimtu padu.
Pagal patogumą, tai sakyčiau patogiausia yra vairuoti su:
1 vieta. Basomis
2 vieta. Su baleto šokių bateliais
3 vieta. Sportbačiai be pado

Galima su kulniukais, bet tada kitaip reikia spausti tuos pedalus. Su čiurna tada reikia dirbti. Kulniukas visą laiką stovi nedudėdamas, toje pačioje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Ponybreakout @ 2012 10 10, 17:19)
Galima su kulniukais, bet tada kitaip reikia spausti tuos pedalus. Su čiurna tada reikia dirbti. Kulniukas visą laiką stovi nedudėdamas, toje pačioje vietoje.

Instruktorius, kai mokino mane, butent akcentuodavo, kad nekelciau kulno spausdama pedala, nors man jis amzinai pakyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 10 spalio 2012 - 18:28
Pagaliau įveikiau regitrą, ketvirtas kartas garantavo! smile.gif
žiauriai daug laimės!
Atsakyti
QUOTE(Rymva @ 2012 10 10, 21:23)
žiauriai daug laimės!

Didziausi sveikinimai 4u.gif sekmes savarankiskame vairavime mirksiukas.gif
Atsakyti
as siandien su aikstele is naujo susipazinau. kai kurie pratimai super. bet kai reikia parkuotis man taip sunku apskaiciuoti atstumus. kai reikia prie sono privaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rymva @ 2012 10 10, 20:23)
žiauriai daug laimės!

Sveikinu 4u.gif
Aš po truputį vis bandau viena važiuoti. Labai džiaugiuos, kad bent kol kas visai neblogai sekasi. Paskutinį kart grįžus vakare net sugebėjau normaliai priparkuoti mašiną. Tai man nemažas pasiekimas, nes ir tamsu, ir vietos neperdaugiausia. Džiaugiuos, kad nereikėjo vyro prašyt pagelbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 11 spalio 2012 - 11:39
Labas 4u.gif

Sveikinu perejusias i nauja etapa 4u.gif

Norejau paklaust kiek laiko galioja islaikytas teorijos egzas?
Issilaikiau liepos viduri ir nebezinau ar spesiu iki ziemos issilaikyti praktika, nes labai jau laiko neturiu per tuos darbus. doh.gif Planuoju nukelt pavasariui, bet kazin ar laiko paskui uzteks, nes tikrai manau kad teks laikyt ne 1na karta. g.gif
Atsakyti
o man dingo upas po neislaikyto praktikos mokyklinio egzamino, pasiimsiu dar kelias pamokas... nors visai nebenoriu mokintis verysad.gif
reiks kazkaip lipti per save
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 10 11, 12:57)
Labas 4u.gif

Sveikinu perejusias i nauja etapa  4u.gif

Norejau paklaust kiek laiko galioja islaikytas teorijos egzas?
Issilaikiau liepos viduri ir nebezinau ar spesiu iki ziemos issilaikyti praktika, nes labai jau laiko neturiu per tuos darbus.  doh.gif Planuoju nukelt pavasariui, bet kazin ar laiko paskui uzteks, nes tikrai manau kad teks laikyt ne 1na karta. g.gif

teorijas islaikytas egzaminas galioja metus. bet manau jei uzsispyrimo bus ir truputi laiko,tai tikrai uzteks laiko islaikymui 4u.gif
tik nereikia nuleisti ranku ir daugiau savim pasitiketi. jei yra galimybe kartas nuo karto su seimos nariu pavazineti.

sekmes
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 10 11, 12:05)
teorijas islaikytas egzaminas galioja metus. bet manau jei uzsispyrimo bus ir truputi laiko,tai tikrai uzteks laiko islaikymui 4u.gif
tik nereikia nuleisti ranku ir daugiau savim pasitiketi. jei yra galimybe kartas nuo karto su seimos nariu pavazineti.

sekmes

oi kaip gerai, kad metus galioja, nes as is kazkur istraukiau, kad 9 men. Tai tada turiu dar laiko smile.gif O galimybes pasivazinet turiu su vyru. Tik masinele man nelabai, nes didele kaip laivas. Parkuotis sunku su ja. O vaziavimus jau turejau su instruktorium 16. Planuoju dar kokius 4 pasiimti, tik labai jau brangu, bet sakau gal bus naudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 10 11, 13:03)
o man dingo upas po neislaikyto praktikos mokyklinio egzamino, pasiimsiu dar kelias pamokas... nors visai nebenoriu mokintis verysad.gif
reiks kazkaip lipti per save
mirksiukas.gif

blogas mintis SALIN biggrin.gif man taip buvo pries sesis metus. o dabar gailiuosi,kad turiu is naujo mokintis vairuoti. dabar tvirtai nusprendziau-iki galo. buna ir vairuoti nesinori ir tingisi i tuos pravaziavimus eiti,bet zinau,kad paskui bus labai gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2012 10 11, 13:10)
oi kaip gerai, kad metus galioja, nes as is kazkur istraukiau, kad 9 men. Tai tada turiu dar laiko smile.gif O galimybes pasivazinet turiu su vyru. Tik masinele man nelabai, nes didele kaip laivas. Parkuotis sunku su ja. O vaziavimus jau turejau su instruktorium 16. Planuoju dar kokius 4 pasiimti, tik labai jau brangu, bet sakau gal bus naudos smile.gif

tai tada gal su instruktoriumi pries laikyma regitroje imti geriau. nes jei dabar neplanuojat laikyti,tai nemeskit pinigeliu siaip. geriau vis su vyru,kad igudziai tvirtetu 4u.gif
Papildyta:
o as siandien linksmesne gryzau is vairavimo,nes aiksteleje viskas gavosi ir viskas vis labiau aiskeja smile.gif gatveje ir vis drasiau. tai po truputi artesiu prie regitros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rymva @ 2012 10 10, 20:23)
žiauriai daug laimės!

Uhhhh, sveikinu, geras jausmelis, ane? mirksiukas.gif

QUOTE(Joleks @ 2012 10 11, 11:39)
Sveikinu 4u.gif
Aš po truputį vis bandau viena važiuoti. Labai džiaugiuos, kad bent kol kas visai neblogai sekasi. Paskutinį kart grįžus vakare net sugebėjau normaliai priparkuoti mašiną. Tai man nemažas pasiekimas, nes ir tamsu, ir vietos neperdaugiausia. Džiaugiuos, kad nereikėjo vyro prašyt pagelbėt mirksiukas.gif

Saunuole, o as dar nevaziuoju, masinos neturiu, kazkaip viskas užsitese, baime vis dideja ilgai nevaziuojant doh.gif

QUOTE(Fera82 @ 2012 10 11, 11:57)
Planuoju nukelt pavasariui, bet kazin ar laiko paskui uzteks, nes tikrai manau kad teks laikyt ne 1na karta. g.gif

kodel taip toli ketini nukelti, gaila juk pinigu, paskui vel reiks daug papildomu pamoku imti,manau eiki iki galo, neapleisk to reikalo

QUOTE(doremifasolasi @ 2012 10 11, 12:03)
o man dingo upas po neislaikyto praktikos mokyklinio egzamino,

nenusimink, prisimink savo užsibrezta tiksla ir PIRMYN, svarbiausia galutinis rezultatas 4u.gif
Atsakyti