Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(alexkrist @ 2012 10 15, 18:28)
sveikos.
noriu paklausti tu , kurios jau regitroje laike. ar ten labai jautrios masinos. nes kai vairuoju su instruktoriumi,tai niekada negestu, nes ten gal jau ta astra "padrozta". kai isvaziuoju su vyru, musu skoda ir dizelis,bet jau buna sunkiau. sankryzoje buna uzgestu. gerai,kad as dar saltu nervu ir niekada nesinervuoju. pypsai manes negazdina bigsmile.gif nors galiu pasakyti,gal tik viena karta pypino , nes i zieda buvo labai sunku ivaziuoti piko metu smile.gif
nusistaciusi esu tai,kad niekas negimem mokedami ir mokomes. kitas dalykas niekas gatviu neissipirko,kad mes del kitu nervuotumemes ir vazinetume ten, kur nera intensyvaus eismo mirksiukas.gif

Man taip buvo. Su mokomuoju niekada negesau, o su mūsų dyzeliuku ant kiekvienos sąnkryžos doh.gif Tai susiradom nevažinėjamą kelią ir kokius 3km važiavau kas metrą sustodama ir vėl pajudėdama. Po šito pratimo daugiau nebegęsau nei su dyzeliu, nei su benzinu, nei su dujom, nei su mokyklos, nei mūsų, nei regitros. biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi neramina tas pratimas, kur reikia įsibėgėt unsure.gif Dažniausiai pavykdavo, tačiau ne visada doh.gif ir susimaldavau būtent tada, kai reikdavo iš pirmos į antrą persimušt. Pvz jeigu reikia pasiekti 30 greitį, tai ar geriau važiuoti pirma pavara visą trasą (jei taip galima), ar šiek tiek pavažiuoti, greitai persijungt į antrą, tuomet ir pasiekt 30 greitį? ir ant galo sussitabdyt. Jeigu TIKRAI žinočiau, kad galima nesijungti tos antros pavaros, tai net nesukčiau sau galvos ir važiuočiau tik pirma, bet bijau, kad taip padarius būsiu išlaipinta unsure.gif
Atsakyti
man liepe ir su antra,sankaba 1 iki galo gazas,tada sankaba 2 gazas iki galo o tada stabdyt,paskuj sankaba stabdyslabai viskas greit
Atsakyti
Nu čia mokykloje taip instruktoriai reikalauja, kad mokinukas per pamokas kuo daugiau išmoktų.

O manyčiau Regitros egzaminuotojas už tai, kad nejungi tos antros pavaros, užskaityti klaidos negalėtų, nes Regitros taisyklėse nieko nesakoma, kuria pavara tą pratimą reikia atlikti. Greitis tik nurodytas.
Kažkaip nei iš pažįstamų neteko girdėti, nei čia forumuose aptikti, kad būtų užskaitę už tai klaidą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponybreakout: 15 spalio 2012 - 20:46
Na jei su pirma, tai tuomet viskas gerai nes būtent su tuo pavarų junginėjimu ir susimalu visad unsure.gif karsta.gif
Atsakyti
As klausiau egzaminuotojo ir man aiskiai pasake,kad 2 pavara butina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 16 spalio 2012 - 10:10
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 10 16, 11:09)
As klausiau egzaminuotojo ir man aiskiai pasake,kad 2 pavara butina  4u.gif

As laikiau egzamina neviena karta, vaziavau visus kartus pirma pavara, neuzskaite tokios klaidos. Nebent kas per pusmeti kazkas pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 10 16, 11:11)
As laikiau egzamina neviena karta, vaziavau visus kartus pirma pavara, neuzskaite tokios  klaidos. Nebent kas per pusmeti kazkas pasikeite.

As laikiausi Siauliuose pries siek tiek daugiau nei 2men,ir kaip mieste vaziavome pasiklausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 10 16, 11:15)
As laikiausi Siauliuose pries siek tiek daugiau nei 2men,ir kaip mieste vaziavome pasiklausiau  4u.gif

As tai galiu pasakyti taip:
Aiskteleje labiau kabinejasi mazesniuose miestuose.(mano manymu)
Atsakyti
Siaubas net pasimečiau dabar unsure.gif jei užtektų tik tos pirmos pavaros, tai net nesukčiau sau galvos, o jei antra būtina... kartais viskas puikiai pavykdavo, bet kartais taip susimaldavau doh.gif O jeigu jungiant antrą pavarą, tai kada jūs maždaug tai darote? Kai mašina vos pajuda pirma ir iškart antrą? unsure.gif
Atsakyti
Laba,

As laikiau Marijampolej, ir cia tikrai reikia antros pavaros 4u.gif ... O siaip pasiskaicius komentarus, as speju taip, jei instriuktorius mokina su antra pavara, tai regitroje jos reikes, o jei nemokina tai nereikes , nu kazkas panasaus biggrin.gif ( ir zinoma nuo miestu priklauso )
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vakar vazinejau 17ta karta. Kaip ir visai neblogai sekasi, tik problema, kad galiu tik po darbo varyt piko metu, uztat nevaziuojam regitros marsrutais. Tai nusprendziau laikyma atidet pavasariui. Per zima su vyru pasivazinesiu.

Bet iskilo toks klausimas. Zinau, kad teorijos egzas galioja metus. As issilaikiau Liepos viduryje. Bet va man vakar instruktorius sake, kad iki to lipos vidurio as butinai turiu patekti i regitra, bet neturi reiksmes ar as islaikysiu. svarbu, kad busiu nuejus. Tai db kazkaip suabejojau g.gif Tai jei nueinu iki liepos vidurio ir neislaikau, paskui vel galiu eit ir eit? Ta prasme jau man tie metai nuo teorijos ilaikymo nebesiskaiciuoja? doh.gif

Paaiskinkit kas tiksliai zinot. smile.gif
Atsakyti