Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti

QUOTE(pirasa @ 2012 11 10, 21:28)
Man instruktorius sakė, kad pasikeist mašinos negali, gali tik atsisakyti tą dieną laikyit egzaminą. Pvz.: pabandei tą gęstantį golfuką, žiūrai, kad nieko neišeina ir sakai, kad šiandien esi nepasiruošusi morališkai laikyti egzamino ir pan.

Bet...mokestis jau sumoketas...kita karta kaip, moketi nereikia? manau, jeigu reikia, tai jau geriau tada bandyt, islipti bet kada gali ir savo noru, manau...
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 11 10, 21:41)
Bet...mokestis jau sumoketas...kita karta kaip, moketi nereikia? manau, jeigu reikia, tai jau geriau tada bandyt, islipti bet kada gali ir savo noru, manau...

Mokestis lieka kitam kartui. Juk jeigu laikai egzaminą ir iš aikštelės neišvažiuoji į miestą, tai irgi gražina dalį pinigų, t.y . palieka kitam kartui. Bent jau taip man sakė instruktorius. Ar dar nelaikiau, tai pati dar to nepatyriau, man dar viskas ateity.

Atsakyti
Merginos paprotinkit nes visai susipainiojau doh.gif: Maniau kad dabar pagal nauja iskatyma gali mokinti vairuoti bet kas is seimos nariu , reikia tureti tik tai liudijanti dokumenta , ir nebutina jam tureti 5 metu stazo, o dabar man instruktorius pasake juk mokinti gali TIK turintis 5 metu staza giminaitis .. kaip yra istikruju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 11 lapkričio 2012 - 14:24
tai kad visada buvo 5 metu stazo reikalavimas
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 11 11, 14:06)
Merginos paprotinkit nes visai susipainiojau doh.gif: Maniau kad dabar pagal nauja iskatyma gali mokinti vairuoti bet kas is seimos nariu , reikia tureti tik tai liudijanti dokumenta , ir nebutina jam tureti 5 metu stazo, o dabar man instruktorius pasake juk mokinti gali TIK turintis 5 metu staza giminaitis .. kaip yra istikruju?

Penkių? Man sakė trijų doh.gif ir dar sakė,kad reikia man turėt kursų baigimo liudijimą,kurį duodą tik po valstybinio teorijos ir mokyklinio vairavimo.. Ar čia jau kažkas pasikeitė su nauju įstatymu? g.gif jei taip,mastelkit kas nuorodą to įstatymo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 11 11, 15:54)
Penkių? Man sakė trijų  doh.gif ir dar sakė,kad reikia man turėt kursų baigimo liudijimą,kurį duodą tik po valstybinio teorijos ir mokyklinio vairavimo.. Ar čia jau kažkas pasikeitė su nauju įstatymu? g.gif jei taip,mastelkit kas nuorodą to įstatymo.. blush2.gif

Va čia Paspauskit nuorodą tekste "šeimos nariai" ir atsisiųsit aiškią atmintinę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 11 lapkričio 2012 - 16:29
QUOTE(Aglėja @ 2012 11 11, 14:54)
Penkių? Man sakė trijų  doh.gif ir dar sakė,kad reikia man turėt kursų baigimo liudijimą,kurį duodą tik po valstybinio teorijos ir mokyklinio vairavimo.. Ar čia jau kažkas pasikeitė su nauju įstatymu? g.gif jei taip,mastelkit kas nuorodą to įstatymo.. blush2.gif

tai va sakau... kiek zmoniu tiek nuomoniu .. o kaip yra istikruju nesuprasi.. jeigu butinai metu stazas man sakutes sad.gif nes vyras tik teturi...
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 11 11, 18:09)
tai va sakau... kiek zmoniu tiek nuomoniu .. o kaip yra istikruju nesuprasi.. jeigu butinai  metu stazas man sakutes sad.gif nes vyras tik teturi...

Gi daviau nuorodą. Pagal šį dabar galiojantį įstatymą reikalingas penkių metų stažas. Pasiskaitykit, žinosit ir kokių dokumentų reikia jeigu policija sustabdys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 11 11, 18:09)
tai va sakau... kiek zmoniu tiek nuomoniu .. o kaip yra istikruju nesuprasi.. jeigu butinai  metu stazas man sakutes sad.gif nes vyras tik teturi...

jei vis kyla klausimu pasiskambinkit i regitr ir viska isaikins.
Atsakyti
Tai kad niekas nepasikeitė per pastaruosius metus. Kaip anikutės nuorodoje paaiškinta: Mokytojui reikalingas 5 metų stažas, o mokiniui – išlaikytos teorijos Regitroje pažymėjimas ir sveikatos pažyma.
Visada yra geriau ne aklai tikėti savo sugedusio telefono principu veikiančių kaimynų, o pačiai pasiskaityti patį teisės aktą:
http://www.lrs.lt/pl...w...rg=&p_fix=y
Atsakyti
kur dingo visos mergaites ax.gif
ar jau niekas nebesimoko? smile.gif nera jokiu ispudziu? ar visos jau su klevo lapais?
as jau registruosiuos i regitra,nors vien nuo tos minties pilva suka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2012 11 16, 15:43)
kur dingo visos mergaites ax.gif
ar jau niekas nebesimoko? smile.gif nera jokiu ispudziu? ar visos jau su klevo lapais?
as jau registruosiuos i regitra,nors vien nuo tos minties pilva suka doh.gif

esam esam, laukiu gruodzio 5
reiks papildomai pasivazinet dar iki to
jau men panika ima, nejau as nesutverta vairuoti doh.gif du kartai nesekmigi doh.gif
Atsakyti