Įkraunama...
Įkraunama...

Signalizacija

Patarkit: kokia, už kiek ir kur ją statytis... labiau domintų Vilnius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 05 04, 15:30)
Patarkit: kokia, už kiek ir kur ją statytis... labiau domintų Vilnius blush2.gif

Priklauso nuo masinos, kitu nedraudzia be II ir I lygio signalizaciju. Jei yra Vilniuje "Altas", varyk ten savo masiniuka. Kiek turejome masiniuku, tik ten dejome, zadame keisti savo ir vel ten varysime, nes tfu, tfu, tfu bedu jokiu neturejome.
Atsakyti
"Siglita" dar normaliai deda ir pažymas draudimui išduoda...
Atsakyti
Pas vyrus pigiau negu firmoj, tas faktas wink.gif
Atsakyti
Mes kaune ir Siglitoje dėjom, jokių nusiskundimų wink.gif
Atsakyti
kelis kartus alte buvo nugrybave draugams
nu kolkas kas siglitoj dejo tai neblogai
patariu detis kas cia siule tau is porumo
3 lygio signalizacija tynka kasko draudimuj (t.y. slapukas turi but) 2 lygis turio davikliai 1 nzn
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 05 05, 21:25)
bet ką mes čia diskutuojam, kai "interesantei" visai neįdomu  lotuliukas.gif

Įdomu įdomu, tik išvykus buvau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 05 04, 16:30)

Kokią statytis, tai kiekvienam pagal poreikį: reikia kasko, ar tik dėl savo ramybės... Mes statėmės "Automobilių kryptyje", aptarnavimas neblogas, dar ir nuolaidą gavome bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Mes dėjomės visai neseniai Šiaulių Alte. Dėjomės vidutinio lygio, bet ne kaskiniam draudimui.
Man patiko tai, kad firma patikima, ne koks senuko garažiukas ir kad garantiją, aptarnavimo paslaugas gavome, maloniai bendravo + alto lipdukai dar niekam nepamaišė.
Ilgapirščiai manau žino, kad jie gali būti susiję su atitinkama draudimo rūšimi. tongue.gif

Atsakyti
Pas mane yra Espace ir reikia jam signalkes, na kasko be signalkes padraude, taciau reikia isideti. galvoju i "Siglita" varyt. taciau nzn kokiu signalikiu buna, gal gali kas paaiskint. beje esu is Kauno
Dekui
Atsakyti
Siglitoj kiek brangininkai.. Bet dirba, kiek teko girdet, neblogai smile.gif
man patinka signalizacija su peidzeriu - kai kieme kaukia masinos, nereikia istempt ausu (nebent pultelis pradeda pypti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 10, 22:32)
Siglitoj kiek brangininkai.. Bet dirba, kiek teko girdet, neblogai smile.gif
man patinka signalizacija su peidzeriu - kai kieme kaukia masinos, nereikia istempt ausu (nebent pultelis pradeda pypti) smile.gif

o kur kaune deda signalkes tokias pat kaip siglitoj, tik pigiau.. nu as noriu su tuo pultu (ekranu)
Atsakyti