Įkraunama...
Įkraunama...

Signalizacija

smile.gif+2007 03 15, 17:42-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 15, 17:42)
Pigiausia signalizacija -- ~150 litų. Įdėjimas dar tiek pat. O realiai darbo ten -- apie pora gerų valandų.

Na taip, jei galeciau pati isidieciau biggrin.gif
Girdejau, kaip meistras autoservise sako- uz tai, kad atsuku varzteli as imu 2lt, o uz tai, kad zinau kuri atsukt-20lt thumbup.gif
Atsakyti
Laba, pati lyg ir nieko neišmanau, bet vyras man dovanojo signalizaciją thumbup.gif , dėjausi Vilniuje Pašilaičių 3 A, yra netoli VW Auto, tai meistrai yra dirbę Siglitoj ir Alte, bet jų kainos geresnės, pasišypsojus ir derėtis galima blush2.gif jie ir pažymas draudimui išduoda, aišku geriausiai tartis asmeniškai, nes ką as dėjausi tai minimaliai, jeigu prireiks pabandykit 8611 20 685. : tikrai nereklamuoju, bet ilgai ieškojau kol radau gerą kainą ax.gif
Atsakyti
Aciu, bet man butu geriau Kaune ax.gif
Beje, kiek peidzerine signalizacija kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 23, 13:57)
Aciu, bet man butu geriau Kaune  ax.gif
Beje, kiek peidzerine signalizacija kainuoja?  g.gif

na as buvau siglitoj, tai Kasko draudimas reikalauja III lygio. tai man peidzerine ir turine kartu kainuos apie 1000Lt. cia peidzerines veikimo nuotolis nuo 800m (mieste) iki 2000km (uzmiestyje, laukuose) biggrin.gif
nezinau ar daug ar mazai.. bet man reik signalkes..
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 23, 18:58)
cia peidzerines veikimo nuotolis nuo 800m (mieste) iki 2000km (uzmiestyje, laukuose) biggrin.gif

Atsiprašau, gal truputi ne į temą, bet kodėl nuo 800m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 23, 20:05)
Atsiprašau, gal truputi ne į temą, bet kodėl nuo 800m?  g.gif

i tema cia as ne taip parasiau lotuliukas.gif .. nu mieste ji veikia atstumu mazdaug 800m iki auomobilio... nes visokie trikdziai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 23, 18:58)
na as buvau siglitoj, tai Kasko draudimas reikalauja III lygio. tai man  peidzerine ir turine kartu kainuos apie 1000Lt. cia peidzerines veikimo nuotolis nuo 800m (mieste) iki 2000km (uzmiestyje, laukuose) biggrin.gif
nezinau ar daug ar mazai.. bet man reik signalkes..

Uzduosiu blondiniska klausima bigsmile.gif
O tai jei nedraudi Kasko tai kokia signalizacija galima det? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 26, 08:36)
Uzduosiu blondiniska klausima  bigsmile.gif
O tai jei nedraudi Kasko tai kokia signalizacija galima det?  blush2.gif

tada kokia nori.. nes na mum pagal auto marke, vagystes atveju, nustate, kad reikia III lygio signalke. na jei nedraudi kasko, tada kokia nori.. smile.gif
Atsakyti
Aha, supratau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai ir as isigyjau signalizacija bigsmile.gif
Sumokejau 290 lt ir esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 29, 14:38)
Na stai ir as isigyjau signalizacija  bigsmile.gif
Sumokejau 290 lt ir esu patenkinta  ax.gif

tai smagu man atsiejo 1100Lt, na aisku del kasko ir saugumo biggrin.gif
nu bet baimes ner, lakstyt ir ziuret ar dar masina kieme stovi.. ir ar tavo ten cypia ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 29, 14:11)
tai smagu man atsiejo 1100Lt, na aisku del kasko ir saugumo  biggrin.gif
nu bet baimes ner, lakstyt ir ziuret ar dar masina kieme stovi.. ir ar tavo ten cypia ziuret biggrin.gif

Visiskai sutinku thumbup.gif bet isidejau pigesne lotuliukas.gif
Atsakyti