Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 18:39)
Reikia komentarų  rolleyes.gif

o tu dvieju paskutiniu vietom nesumaisei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 19:39)
TEN GERAI, KUR MŪSŲ NĖRA - čia apie tuos užsieninius forumus  biggrin.gif

O aš ateinus su paskutiniu ND dirbtinėje šviesoje  4u.gif
Kažkaip neina man su WB susidraugauti  unsure.gif
Reikia komentarų  rolleyes.gif

maual geltonuoja..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 17:57)
iš karto matosi, kad akiračio plėtimas ir tos studijos Tau duoda naudos..smile.gif šaunuolė.
džiaugiuosi, nors buvau skeptiška tų studijų atžvilgiu, bet va.. tadaaam smile.gif

biggrin.gif perduosiu ryt destytojui, kad zmogu is manes per savaite laiko padare biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai tos studijos, tam tikrais aspektais, jau daro generaline talka smegenyse. Labai tuom dziaugiuosi! bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 18:17)
sakai globėjiškai nuskambėjo? *****, o aš taip nuoširdžiai pasidžiaugiau, smagu skaityt.. bet jo, ji tuo pasiaurytu gal niekada nepasižymėjo, tai tos studijos gal natūrali kryptis, o gal aš ją tik dabar atidžiai skaityt pradėjau? biggrin.gif biggrin.gif

Na man globejiskai tai nenuskambejo mirksiukas.gif Ir nors siaip stengiuos gyvenime visada mastyti ir matyti, kaip imanoma placiau, taciau tikrai nevisada taip gaunasi. ax.gif
Bet OMG, kai dabar beda turiu, jeigu mano postai bus po tavo mikroskopu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 17, 20:50)

Bet OMG, kai dabar beda turiu, jeigu mano postai bus po tavo mikroskopu  lotuliukas.gif

komentarai komentarais. tu bandyk įsivaizduoti po kokiu mikroskopu tavo foto bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 17, 19:50)
biggrin.gif perduosiu ryt destytojui, kad zmogu is manes per savaite laiko padare biggrin.gif
O jeigu rimtai, tai tos studijos,  tam tikrais aspektais, jau daro generaline talka smegenyse. Labai tuom dziaugiuosi!

Bet OMG, kai dabar beda turiu, jeigu mano postai bus po tavo mikroskopu 

nu, jauti, kas po metų bus?? jau dabar baisu.. instaliacijas iš zylių darysi gal, nu biggrin.gif

hehehe, vlip, očkarik biggrin.gif
Atsakyti
Rytinis svecias
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 17 rugsėjo 2012 - 20:00
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 20:46)
Je Taime, žinai, tavo foto išsiskiria, jau n kartų sakyta. Mane tai žavi tavo stilius. Paskutinėse foto toks tikslingas taisyklių nepaisymas. Bet kaip gerai suveikia. Man labai patinka. Daugiau pasirodyk, nes tikrai pasiilgstu tavo darbų

Užmečiau fotografiją blush-anim-cl.gif Todėl ir nesirodau (nors aš ir šiaip ne per daugiausiai rodausi biggrin.gif). Jeigu ne paskutiniai autoportretai, tai būtų apkerpėjęs mano fotoaparatas. Tik va džiaugiuosi, kad paprašė viena tokia scenografiją studijuojanti mergaitė nufotografuot jos lėlę, o ji pati tokia įdomi, tokia vidumi traukianti asmenybė, kad viliuosi prisijaukint ir padaryti jos pačios portretų. biggrin.gif Gaila juostos neturiu. O taip norėčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 09 17, 20:02)
Užmečiau fotografiją  blush-anim-cl.gif Todėl ir nesirodau (nors aš ir šiaip ne per daugiausiai rodausi biggrin.gif). Jeigu ne paskutiniai autoportretai, tai būtų apkerpėjęs mano fotoaparatas. Tik va džiaugiuosi, kad paprašė viena tokia scenografiją studijuojanti mergaitė nufotografuot jos lėlę, o ji pati tokia įdomi, tokia vidumi traukianti asmenybė, kad viliuosi prisijaukint ir padaryti jos pačios portretų. biggrin.gif Gaila juostos neturiu. O taip norėčiau. smile.gif

..tik paprašyk..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 21:03)
..tik paprašyk..smile.gif

Skanerio juostom skanuot tai neturiu doh.gif aš gi dar nenusiskanavau žiemą išfotografuotos juostos... laugh.gif zenitas yra, juostos irgi ne problema, bet aš tai medium'o noriu, o skolintis nedrįsčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 09 17, 20:07)
Skanerio juostom skanuot tai neturiu  doh.gif aš gi dar nenusiskanavau žiemą išfotografuotos juostos... laugh.gif zenitas yra, juostos irgi ne problema, bet aš tai medium'o noriu, o skolintis nedrįsčiau biggrin.gif

aš du mediumus turiu, jei nori, kiev'ą skolinu drąsiai. su mamka - tik prie manęs, su mano priežiūra biggrin.gif
o skenuoti irgi ne problema, aplink tiek skenerių, Tu tik fotkink wink.gif
Atsakyti
Je taime, įklimpai. Jokių išsisukinėjimų bigsmile.gif

kad nebūtų tuščios kalbos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 21:09)
aš du mediumus turiu, jei nori, kiev'ą skolinu drąsiai. su mamka - tik prie manęs, su mano priežiūra biggrin.gif
o skenuoti irgi ne problema, aplink tiek skenerių, Tu tik fotkink wink.gif

oi ne, mamka neliečiama, čia išskirtinai Tavo įrankis biggrin.gif o kiev'as tai gal visai nieko, nu bet man vis tiek kažkaip nesmagu skolintis smile.gif bijau sugadint lotuliukas.gif
Atsakyti