Įkraunama...
Įkraunama...

Keičiam keturis ratus į du

Mes su MB kazkada pasidavem akimirkos silpnumui ir isigijom Honda VFR Interceptor - tai as jo nepakeliu, kojom zemes nesiekiu - sedi daba garaze, o mes mastom ar pradet mokytis vairuot ar likt su keturiais varomais blush2.gif ax.gif Gal bandysim parduot ta erzila - nors labai jau jis man krutai atrodo ir garaze stovedamas - tik nuodeme ji tinginiaujanti laikyt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 05 01, 17:47)
tai kad šita nepanaši į baikerišką, odinės reikia

Ši skirta britvininkėm... 4u.gif
Atsakyti
as visada sakiau ir gal dar ilgai sakysiu, kur 4 ratai tai ne 2 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2008 05 19, 12:47)
Ši skirta britvininkėm... 4u.gif

tai kad ir britvininkem reik arba odines, arba geriausia kad apsaugos butu.. vat..o gal ten yra apsaugos? g.gif

nium man tai labai patinka britvos tik kad neislaikyciau as jo.. doh.gif gerai ir su MB pasivazineti.. faina.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2008 05 20, 17:39)
tai kad ir britvininkem reik arba odines, arba geriausia kad apsaugos butu.. vat..o gal ten yra apsaugos?  g.gif 

nium man tai labai patinka britvos tik kad neislaikyciau as jo..  doh.gif  gerai ir su MB pasivazineti.. faina..  thumbup.gif

Taigi su apsaugom, ventiliuojama, neperšlampama...Iš vokietijos atvežta...
Nebūtinai ji turi būti odinė...Iš kur čia taip ištraukėte?... doh.gif
Atsakyti
aš turiu ir keturis, ir du. tik tais keturiais tenka važinėt dažniau verysad.gif nes tai vaiką vežtis, tai pirkinių kelias dėžes
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2008 05 20, 16:46)
Taigi su apsaugom, ventiliuojama, neperšlampama...Iš vokietijos atvežta...
Nebūtinai ji turi būti odinė...Iš kur čia taip ištraukėte?... doh.gif

niu nebutinai odine.. bet gerai atrodo odine ax.gif tiesiog gal nuotrauka nelabai kokybiska.. tai ji atrodo kaip paprasta striukyte ir balonine.. nepyk nenorejau ispeikti 4u.gif tiesiog sau ieskojau odines su apsaugom..
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2008 05 20, 19:20)
niu nebutinai odine.. bet gerai atrodo odine  ax.gif  tiesiog gal nuotrauka nelabai kokybiska.. tai ji atrodo kaip paprasta striukyte ir balonine..  nepyk nenorejau ispeikti  4u.gif  tiesiog sau ieskojau odines su apsaugom..

Taip nuotrauka tikrai nelabai kokybiska, bet pati striuke tai tikrai super.... thumbup.gif pati kai laksciau tai kai budavo karsta, jokiu problemu nebuvo del prakaitavimo ir panasiai...o vat vyras su odiniu kostiumo oi kaip prakaitavo...Tai sau irgi tokia nusipirko, tik zalia, tai abu issisiepe vazinejom saugiai...nei baisu buvo nei karsta... mirksiukas.gif kiekvieno teise rinktis...Cia apsaugos yra per visa nugara, kai idedsi tai tokia kupra issoka... biggrin.gif ir i rankoves... mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodel parduodi? nebelakstot su vyru? o kokio dydzio?
Atsakyti
sveikos, matacyklininkes ir prijauciancios wink.gif

As irgi jungiuosi prie temeles. smile.gif mokausi vazineti, tik va laukiu kol bus nebelietus. Jamsiu astuoniuke!

Taipogi parduodu 4u.gif

Alpinestars Stella linijos S dydzio striukyte tekstiline.
Parduodu, nes siek tiek per didele. Apsaugos nelabai vietoj, tad kol nauja ir nesubruzinau i asfalta mielai perleisciau kam nors kam tiktu. Jei idomu i AZ smile.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Braškutė @ 2008 05 19, 18:28)
as visada sakiau ir gal dar ilgai sakysiu, kur 4 ratai tai ne 2  rolleyes.gif

Ir aš taip sakau,2 metai kai vyras važinėja su britva,o va aš taip ir neišdrįsau net už nugaros pasėdėt...nereikia man to adrenalino... g.gif o gal greičiau aš- bailė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 01, 19:01)
O kiek kainuoja issilaikyti A kategorija?  g.gif

Kursai A kategorijai:
Ikonikovo vairavimo mokykloje (Vilniuje):
Praktika+teorija - 800 Lt (5 kartai praktinio vaziavimo po 1,5 val.)
Teorijos laikymas - 28 Lt
Pirmoji med. pagalba - 30 Lt
Medicina - apie 50 Lt
Foto nuotraukos - 12 Lt
Praktikos egzaminas - 69 Lt
Teisiu isdavimas/pakeitimas - 38 Lt

Viso: 1027 Lt

Atsakyti