Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

As is Factory stengiuos nepirkti megztuku. Esu kazkada pirkus, nepatiko, skysti tokie pasitaike. Nors tas klasikinis kardiganas, kur daug spalvu, tai fainas. Nepasakyciau, kad nuo Jackie kazkuo skiriasi.
Dar is Factory turiu silkini romperiuka, irgi superinis, labai fainas wub.gif Sortai taip pat patinka, nesiskiria nuo Jcrew mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 09 19, 14:21)
As is Factory stengiuos nepirkti megztuku. Esu kazkada pirkus, nepatiko, skysti tokie pasitaike. Nors tas klasikinis kardiganas, kur daug spalvu, tai fainas. Nepasakyciau, kad nuo Jackie kazkuo skiriasi.
Dar is Factory turiu silkini romperiuka, irgi superinis, labai fainas  wub.gif Sortai taip pat patinka, nesiskiria nuo Jcrew  mirksiukas.gif

Turiu megstuka, tai visiskai nepatinka, dar nepatinka trikotazines bliuzeles, nes visiski skystaliukai, o del sortuku sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 09 19, 13:49)
Na rytoj ketvirtadienis.. jeigu ir rytoj nepapildys normaliai prekiu tada tikrai nieko gero is sitos nuolaidos savaites doh.gif bet jau ne pirma karta taip. Ech, na bet del to maziau graus sazine perkant patinkancias prekes be papildomos nuolaidos hihihi.gif

bet buna,kad nepagauni net reikiamo dydzio be nuolaidos ax.gif
paskutini karta uzsisakiau si grozi be nuolaidos,nes labai jau norejau,o dabar su nuolaida laisvai gali pagauti.
bet jau kaip laukiu jo wub.gif
Atsakyti
GAl kuri tokį pirkote?kaip dydziai
http://www.jcrew.com...~~~~~/17953.jsp
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 09 19, 09:53)
Cikada7, kaina tai jau tikrai  doh.gif o tu nusipirkai sau S ?

Nusipirkau juodas, bet jei kas pasiulytu, nusipirkciau ir rudas 4u.gif Dabar laukiu ilgu D&G tamsiai rudu, nusipirkau yooxe. Bet siaip ir trumpu reiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 09 19, 15:37)
GAl kuri tokį pirkote?kaip dydziai
http://www.jcrew.com...~~~~~/17953.jsp

Šitas ir mane labai domina g.gif negi nieks neturi?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 09 19, 16:18)
Šitas ir mane labai domina g.gif  negi nieks neturi?

tai dar mazai nukainuoti, nelabai matyt kas pirko... as irgi laukiu kol daugiau nukainuos
Atsakyti
Priminkit, kokį dydį ėmėte dream cardigan?nežinau xs ar xxs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 09 19, 16:22)
Priminkit, kokį dydį ėmėte dream cardigan?nežinau xs ar xxs smile.gif

emem, bet dar negavom, todel negalim pakomentuoti. as su 88 emiau xs, super wife su tokiom pat apimtim eme s 4u.gif
Atsakyti
Ieskancioms striukes :

http://www.ebay.com/...984.m1438.l2649
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2012 09 19, 16:53)
nesuprantu ko jus su tais krepseliais vargstat?  unsure.gif  taigi siuskit nuoroda, atskirai spalva ir dydi parasykit, ir viskas, juk nera skirtumo tai tarpininkei kaip ten atsiusit, svarbu kad parasytumet ko reikia  mirksiukas.gif

Aš tai bijau pirkti tą Dream cardigan, nes bent jau pernai metų Dream open cardigan laaabai burbuliuojasi. Ir kiek įžiūriu priartinus, medžiaga tokia pati
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 19 rugsėjo 2012 - 18:11
Surizikavau ir išskalbiau cashmere tee skalbiankėj!! Šaltam vandeny, vilnos režimu ir - tai svarbiausia - be gręžimo. Niekas nesusitraukė nė per centimetrą, koks buvo, toks ir liko bigsmile.gif
Atsakyti