Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 24, 19:31)
Ar gavot kas nors no 2 pencil skirt in double serge wool?

Pasiėmiau šiandien T6 dydį. Paskendau doh.gif Nu bet nešiu siuvėjai, manau, pasiaurins. Šiaip kokybė ir spalvos (crimson maple ir mėlynas) patiko labai  wub.gif Bet esu skaičius, kad lyginant su praeitų metų pencil sijonais suprastėjo jie.

gavau ir aš, man tiko puikiai, turiu ir pernykštį, man tiko 4.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2012 09 25, 08:32)

kokybe tai labai sijono, ir siltas turetu buti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2012 09 25, 08:32)

QUOTE(sher @ 2012 09 25, 08:58)
kokybe tai labai sijono, ir siltas turetu buti  wub.gif

Su kokiais išmatavimais kokius dydžius turit?
Jis jums ant liemens?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 09 24, 12:13)
nu vat  krastai  kur  pamusalo  nera  ir  kanda.  nu  bet  man diskonforo  nera  nuo to...  as nejautri  kandimui smile.gif

pritarsiu, tiek karšteliai šiek tiek kanda
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 25, 09:10)
Su kokiais išmatavimais kokius dydžius turit?
Jis jums ant liemens?

pas mane per liemeni normalu 61 cm, uzpakaliukas 86cm, pas mane 00R, man jis didelis, siaip man reiketu 00P, ir mano manymu jis graziau ziuretusi ant auksto liemens, bent as tai taip ji nesiociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2012 09 25, 09:51)
pas mane per liemeni normalu 61 cm, uzpakaliukas 86cm, pas mane 00R, man jis didelis, siaip man reiketu 00P, ir mano manymu jis graziau ziuretusi ant auksto liemens, bent as tai taip ji nesiociau  rolleyes.gif

Buvau supratus, kad jums tiko įsigytas dydis. Siaurinsit?

Jau pamačiau, kad išparduotuvėj įdėjot. O kaip ta spalva realiai, graži?

Aš neapsisprendžiu, ar taisyt, kad būtų visai ant liemens, ar palikti truputį žemiau (na ne ant klubų).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 25 rugsėjo 2012 - 09:06
pas ka jus uzsisakinejat kad taip greit gaunate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 09 25, 10:06)
pas ka jus uzsisakinejat kad taip greit gaunate?  bigsmile.gif

Nu kad mano abu sijonai rugpjūčio pabaigoj buvo užsakyti, tai visai negreitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 25, 10:25)
Nu kad mano abu sijonai rugpjūčio pabaigoj buvo užsakyti, tai visai negreitai  unsure.gif

as galvojau cia is paskutiniu sale jau parkeliavo blush2.gif
nes as taip, irgi apie menesi laukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 24, 18:31)
Ar gavot kas nors no 2 pencil skirt in double serge wool?

Pasiėmiau šiandien T6 dydį. Paskendau doh.gif Nu bet nešiu siuvėjai, manau, pasiaurins. Šiaip kokybė ir spalvos (crimson maple ir mėlynas) patiko labai  wub.gif Bet esu skaičius, kad lyginant su praeitų metų pencil sijonais suprastėjo jie.

Ir aš gavau savąjį vilnos sijonuką, warm jade spalvos. Gražuolis wub.gif Tik eilinį kartą įsitikinau dėl spalvos neatitikimo - realiai sijonas žalias biggrin.gif ir tikrai ne tokios pat spalvos, kokią matau ekrane ax.gif Bet man jis labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Lygiai tas pats ir su tippi in snake print biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali pieštukinio 4 dydžio sijono išmatavimus (liemuo, klubai, ilgis) parašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 09 25, 10:06)
pas ka jus uzsisakinejat kad taip greit gaunate?  bigsmile.gif

Mano uzsakymas darytas 09.06 ir ryt jau tureciau gauti, nes siuncia is vilniaus ax.gif
Atsakyti