Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

QUOTE(linamog @ 2012 09 27, 09:26)
Raso, 100% merino wool.

tu apie sita? nes bent jau psl raso, kad jis su viskoze, tai kaip gailai buti 100 proc merino wool g.gif

http://www.jcrew.com...p;bmUID=jE5LlTy
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 27, 08:17)
Ir man prireikė, o jau nebėra  doh.gif

kokio dydzio norejot?
merginos man rekomendavo 4, po to viena mergaite parase, kad butu didokas, surizikavau ir paemiau 2 dydi ax.gif jei netiks, tai manau uz tokia kaina kazkas nupirks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 09 27, 09:31)
tu apie sita?  nes  bent  jau  psl  raso, kad  jis su viskoze,  tai  kaip gailai buti  100 proc  merino wool g.gif

As maniau, cia apie ta piguji Pencil skirt in Super 120s klausia.
Atsakyti
Pabalsuokit 4u.gif
Ar imti šį paltuką su 25 proc., nes nerandu nieko daugiau ką pirkti ne juodo niekur doh.gif nebus kad už mėnesio atpigs dvigubai? Noriu retro jade, kad praskaidrintų pilką rudenį biggrin.gif
user posted image
user posted image
reliai spalva
user posted image
Atsakyti
Gyte, tikrai gali buti, kad uz menesio gerokai papigins. bet gali buti, akd papigins ir uz 2 men. O papiginus tavo spalvos ir dydzio gali nebebuti... Cia tavo apssiprendimo reikalas, kada tau jo reikia ir kiek uz tai gali moketi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 27 rugsėjo 2012 - 09:05
QUOTE(Lyn @ 2012 09 27, 09:59)
Gyte, tikrai  gali buti, kad  uz  menesio  gerokai  papigins.  bet  gali  buti, akd  papigins  ir  uz  2  men.  O  papiginus  tavo spalvos  ir dydzio  gali  nebebuti... Cia  tavo apssiprendimo  reikalas,  kada  tau  jo reikia ir  kiek uz  tai gali moketi  4u.gif

drinks_cheers.gif
Gyte kaip praktika rodo jei kazkas patinka reikia imti, na aisku jei finansai leidzia ir noro yra, nes po to neaisku ar isviso ji imetus i sale pagausi butent ta spalva ir butent ta dydi.. ax.gif plius jei i seila imes ziemos pradzioj, tai jau rudenio su tokia grazia spalva jau niekaip nebeiseis praskaidrinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciciaku: 27 rugsėjo 2012 - 09:08
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 09 27, 10:08)
drinks_cheers.gif
Gyte kaip praktika rodo jei kazkas patinka reikia imti, na aisku jei finansai leidzia ir noro yra, nes po to neaisku ar isviso ji imetus i sale pagausi butent ta spalva ir butent ta dydi.. ax.gif plius jei i seila imes ziemos pradzioj, tai jau rudenio su tokia grazia spalva jau niekaip nebeiseis praskaidrinti biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pvz., pencil skirt in double serge wool crimson maple spalvos jau neberodo g.gif Išpirko?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 27, 09:52)
Pabalsuokit  4u.gif
Ar imti šį paltuką su 25 proc., nes nerandu nieko daugiau ką pirkti ne juodo niekur  doh.gif nebus kad už mėnesio atpigs dvigubai? Noriu retro jade, kad praskaidrintų pilką rudenį  biggrin.gif

-Gyte-, po menesio nepapigins, nebent gruodi arba sausi. O paskui su dydziais buna sudetinga, gali buti, gali nebuti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 27 rugsėjo 2012 - 09:25
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 27, 09:20)
drinks_cheers.gif Pvz., pencil skirt in double serge wool crimson maple spalvos jau neberodo  g.gif Išpirko?

Neispirko, o vel pilna kaina pardavineja doh.gif O as laukiau kol butent sia spalva nupigins dar labiau biggrin.gif

va: http://www.jcrew.com...88707/88707.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parachutes: 27 rugsėjo 2012 - 09:43
Ačiū mergaitės 4u.gif Tai iš esmės jeigu reikia tai galiu tiek mokėt, bet jeigu būtų per bus pigiau visai gerai būtų biggrin.gif O šiaip gražus tas paltas? spalva?
Ir dar dėl dydžio nežinau tiksliai, bet ko gero imt 2 su 84-65-92, marškinukus perku 0 dydžio, bet per pečius jau tik tik būna g.gif
Atsakyti
Gyte, jei tikrai apsisprendusi dėl modelio ir spalvos, tai siūlyčiau imti - bent jau as esu ne kartą pirkusi be nuolaidų ir niekada nesigailėjau dėl gerai apgalvotų ir reikalingų pirkinių. Tik patariu įsitikinti dėl dydzio, nes jei teks pardavineti... doh.gif doh.gif doh.gif
As tą lady day paltuką turėjusi, labai gera medžiaga - nerenkanti pūkų, nesiglamžo. Tik dydis nepadidintas. Nešioju šilkinukes be rankovių (pvz natasha) 2 dydžio, marškinėliai įprastai 2 dydzio (tik perfect su šilku reikėjo 4), lillian suknutę 4 turiu (tiktų ir 2, bet man smagiau, kad nevaržo judesių), tai šio paltuko man 4 reikėjo, 2 buvo ankštokas per pečius.
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 27, 09:42)
Ačiū mergaitės  4u.gif  Tai iš esmės jeigu reikia tai galiu tiek mokėt, bet jeigu būtų per bus pigiau visai gerai būtų  biggrin.gif  O šiaip gražus tas paltas? spalva?
Ir dar dėl dydžio nežinau tiksliai, bet ko gero imt 2 su 84-65-92, marškinukus perku 0 dydžio, bet per pečius jau tik tik būna  g.gif

Aš jūsų vietoje imčiau 2, mano nuomone vienareikšmiškai geriau, kai paltas laisvesnis, nei tik tik, juk ir megztuką šiltesnį norėsis pasivilkti mirksiukas.gif
Gražus tas paltukas, ir kokybė puiki bus mirksiukas.gif Spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 27, 10:42)
O šiaip gražus tas paltas? spalva?

Paltas labai grazus 4u.gif
O va del spalvos rusiska gera patarle yra , kad skoniui ir spalvai "draugu nera" biggrin.gif
As esu konservatyvoka, tai mano paltai, striukes tokiu monotonisku spalvu, kaip juoda, ruda, smelio ax.gif O va jau bliuskytes, marskinukai - pripazistu ir ryskesnes spalvas biggrin.gif
Atsakyti