Įkraunama...
Įkraunama...

reikia nuomonės iš šalies

QUOTE(Terezza @ 2012 09 18, 01:10)
Visiškai teisingai. Bet tai jų asmenybės bruožai, o ne artimųjų neigiama įtaka.

Kaip pinigai, kiti veiksniai, taip ir salimais esantys zmones itakoja, veikia kaip katalizatoriai.
Ar atkreipet demesi, kaip elgesi vaikai su kitais, kaip keiciasi ju elgesys su vienu, ar kitu zmogumi... Deja gal zmogus ir isauga, bet jis vistiek yra itakojamas. Dazniausiai ir lengviausiai zmones yra itakojami ju autoritetu, melies objektu, tai priklauso nuo to kaip stipriai jie emocionaliai nuo ju yra priklausomi.

Na kodel artimuju itaka yra neigiama, nors ir tokia buna, kai is artimuju puses nera sulaukta derama reakcija i poelgi, ar ta reakcija nepakankama, tos pacios itakos gali visai nebuti - nes neva kazkada artimas gali tapti "tuscia vieta".

Itariu, bus klausimas, kas per nepakankama reakcija. Tai yra pozicijos testinumo nebuvimas, viena diena rekiam, piktinames del to pacio poelgio, apsiskuke vel gerai, iki galo neisreikalaujant, nepasiekiant norimo susitarimo, rezultato. Kad ir autore rase, kai ivyksta konfliktas vyras uzima "islaukimo" pozicija, is tos serijos - zmona paputos paputos ir nurims, - o as vel darysiu ta pati. Nebunant to testinumo, pas zmogu-vyra atsiranda nenubaustumo pojutis, atsiranda visagalio iliuzija, o tai tvirkina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugsėjo 2012 - 00:49
Burbanti, nesu aš gavusi nuo jo į kailį, tikrai. Nesu ir aš pėsčia moteriškė, jei jau duotų-skambėtų visa gatvė. Jis dar kai draugavom buvo supažindintas su tuo. Deja, bet buvo ir su tuo, ką dabar daro supažindintas, kad netoleruosiu. Mano klaida, kad dabar taip. O kodėl taip? Gal iš gerumo, pasiaukojimo. O ir jo pozicija-gink dieve nieko nepripažinti ir išlaukt.....įrodymų nėra.

Nesimiegojo ir naktį. Daug galvojau. Aš tai jaučiuosi klaikiai, bet kodėl aš saugau tą paslaptį? Manau dėl to, kad tiesiog saugau artimųjų ramybę, nes aplinkinių akyse mes kone ideali šeima, o jis-idealus vyras ir tėvas (na tą įvaizdį jis geba susikurti). Mano artimieji sunkiai tai perneštų, gal saugau, jo mama-manau irgi. O ir aš pradėjusi kalbėt, apsiverksiu. Sugalvojau vieną variantą-jo brolis. Paprašysiu, kad paimtų pagyvent. Jei į snukį jam neužneš, tai gal priims. Nes aš natūraliai nebegaliu jo pernešt. Taktika ta pati (netgi pagerinta sakyčiau)-gulėt ir nieko nieko nesakyt. Nei atsiprašyt bandyt, nei kalbėt, tik gulėt ir lyg ir nieko blogo nedaryt (įsivaizduoju kažkada pasakys, kad manęs bijojo, aš psichavau, laukė....nes nepadarė tai jis nieko, man vaidenasi). Vaikam valgyt padarau, po to nuslenka iki virtuvės ir suėda kas liko. Tai supykus pasakiau, kad bent iki kriauklės nuneštų tuščius bliūdus. Nunešė. Naktį knarkė, tai pajudinau ir gal piktokai pasakiau, kad pasiverstų ant šono, nes neįmanoma, tai pasakė: nerėk ant manęs kaip ant šuns blink.gif tai pasakiau: o tu? ko tu nuolat rėki ant manęs? atsakymas: aš jau stengiuosi neberėkt. Mol, kaip supratau jis JAU idealus.

Nežinau kas yra, bet aš tiesiog nebekenčiu namų, rankos nekyla net elementariai apsitvarkyt. Labai norėčiau, kad jis nyktų iš namų bent savaitei, kad nematyt to drybsojimo. Bet ką daryt, jei jis tiesiog neis iš namų? Juk čia ir jo namai. Pilnai tikiu, kad jis neis, o aš liksiu isterikė.
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 18, 06:30)
Burbanti, nesu aš gavusi nuo jo į kailį, tikrai. Nesu ir aš pėsčia moteriškė, jei jau duotų-skambėtų visa gatvė. Jis dar kai draugavom buvo supažindintas su tuo. Deja, bet buvo ir su tuo, ką dabar daro supažindintas, kad netoleruosiu. Mano klaida, kad dabar taip. O kodėl taip? Gal iš gerumo, pasiaukojimo. O ir jo pozicija-gink dieve nieko nepripažinti ir išlaukt.....įrodymų nėra.

Nesimiegojo ir naktį. Daug galvojau. Aš tai jaučiuosi klaikiai, bet kodėl aš saugau tą paslaptį? Manau dėl to, kad tiesiog saugau artimųjų ramybę, nes aplinkinių akyse mes kone ideali šeima, o jis-idealus vyras ir tėvas (na tą įvaizdį jis geba susikurti). Mano artimieji sunkiai tai perneštų, gal saugau, jo mama-manau irgi. O ir aš pradėjusi kalbėt, apsiverksiu. Sugalvojau vieną variantą-jo brolis. Paprašysiu, kad paimtų pagyvent. Jei į snukį jam neužneš, tai gal priims. Nes aš natūraliai nebegaliu jo pernešt. Taktika ta pati (netgi pagerinta sakyčiau)-gulėt ir nieko nieko nesakyt. Nei atsiprašyt bandyt, nei kalbėt, tik gulėt ir lyg ir nieko blogo nedaryt (įsivaizduoju kažkada pasakys, kad manęs bijojo, aš psichavau, laukė....nes nepadarė tai jis nieko, man vaidenasi). Vaikam valgyt padarau, po to nuslenka iki virtuvės ir suėda kas liko. Tai supykus pasakiau, kad bent iki kriauklės nuneštų tuščius bliūdus. Nunešė. Naktį knarkė, tai pajudinau ir gal piktokai pasakiau, kad pasiverstų ant šono, nes neįmanoma, tai pasakė: nerėk ant manęs kaip ant šuns  blink.gif  tai pasakiau: o tu? ko tu nuolat rėki ant manęs? atsakymas: aš jau stengiuosi neberėkt. Mol, kaip supratau jis JAU idealus.

Nežinau kas yra, bet aš tiesiog nebekenčiu namų, rankos nekyla net elementariai apsitvarkyt. Labai norėčiau, kad jis nyktų iš namų bent savaitei, kad nematyt to drybsojimo. Bet ką daryt, jei jis tiesiog neis iš namų? Juk čia ir jo namai. Pilnai tikiu, kad jis neis, o aš liksiu isterikė.

Tai, kad pasaliniu zmoniu akyse liksit isterike, jums rupeti turetu maziausiai. Va bandant laiminga ir gera vaidinti, yra rizika is tikro isterike tapti. Pradziai. O po to ir iki depresijos nebetoli. Ir ka tada aplinkiniai pasakys....? Ogi kad jie supranta, kaip vyrui buvo sunku gyventi su moterim, kuriai ne tik nervai pakrike, bet ir su galva nelabai gerai.
Ar jums to reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 rugsėjo 2012 - 07:41
Vienas pasteėjimas - autorė rašė apie makšties grybelį, bet tai nėra lytiniu būdu užkrečiama liga.

("Ši bėda vargina apie 75proc.planetos moterų.Tai nėra užkrečiama liga,o būklė,kuri rodo organizmo imunodeficitinę būseną.Candida grybas-sąlyginai patogeninė flora.Esant nusilpusiam organizmo atsparumui,jis pradeda daugintis,sukelia uždegimą.Tai pasireiškia perštėjimu,niežuliu makštyje ir išorėje,varškinėm išskyrom.Šis susirgimas dažnas,vartojant antibiotikus[sutrikusi mikroflora],nėščioms ar esant kt.imunodeficitinėms būklėms,diabetikėms[grybas mėgsta saldžią terpę],vartojant kontraceptikus[jie keičia makšties terpę į palankią grybams vystytis] ir kt.Makšties kandidozę gali provokuoti prezervatyvų,įklotų naudojimas,maudymasis baseine.Įrodyta,kad grybų kolonijos esti ne tik lytiniuose takuose,bet ir žarnyne.")

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 09 18, 07:40)
Tai, kad pasaliniu zmoniu akyse liksit isterike, jums rupeti turetu maziausiai.  Va bandant laiminga ir gera vaidinti, yra rizika is tikro isterike tapti. Pradziai. O po to ir iki depresijos nebetoli. Ir ka tada aplinkiniai pasakys....? Ogi kad jie supranta, kaip vyrui buvo sunku gyventi su moterim, kuriai ne tik nervai pakrike, bet ir su galva nelabai gerai.
Ar jums to reikia?

drinks_cheers.gif
Gadinat sau svekatą per tą nuolatinę įtampą, kurią viena pati ant savo pečių laikot... Nekaltinkit savęs, jis suaugęs žmogus, su savo galva, savo jausmais ir savo sąžine, jis pats atsako už savo veiksmus.
O kaip jį išvaryt, tai čia klausimas. Kaip suprantu norit kad jis tyliai ramiai bent kuriam laikui išeitų pas brolį... Net nežinau, per prievartą neišnešit, be to, čia ir jo namai... Jūs geriau žinot tą situaciją, bet variantų čia daug nėra, arba bandyt su juo pačiu kalbėt gražiuoju, kad išeitų (bet kažin ar jis sureaguos, nes juk "nieko blogo nedaro"), ar tai su to brolio pagalba įkalbėt, galima ir "piktuoju" sukraut daiktus ir parodyt duris, bet tada jau triukšmas neišvengiamas...
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 17, 16:59)
o fuuu..tai jei girtas kaip šniūras net prezo užsimaut nesugeba, tai manau tikrai nesudušina, grįžta ir griūna toks visas lovon mad.gif

O girtiems ten kas nors išvis atsistoja? Atleiskit už kvailą klausimą, patirties su alkoholikais neturiu blush2.gif

Moonte, prisimenu jūsų istoriją, žaviuosi jumis, bet manau , kad čia ir kita pusė turi labai stengtis, įdėti savo darbo. Jei stengiasi ir nori tik viena pusė, tai kas tada? Žmogaus nepriversi panorėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 rugsėjo 2012 - 08:27
QUOTE(flight @ 2012 09 18, 09:15)
Vienas pasteėjimas - autorė rašė apie makšties grybelį, bet tai nėra lytiniu būdu užkrečiama liga.

("Ši bėda vargina apie 75proc.planetos moterų.Tai nėra užkrečiama liga,o būklė,kuri rodo organizmo imunodeficitinę būseną.Candida grybas-sąlyginai patogeninė flora.Esant nusilpusiam organizmo atsparumui,jis pradeda daugintis,sukelia uždegimą.Tai pasireiškia perštėjimu,niežuliu makštyje ir išorėje,varškinėm išskyrom.Šis susirgimas dažnas,vartojant antibiotikus[sutrikusi mikroflora],nėščioms ar esant kt.imunodeficitinėms būklėms,diabetikėms[grybas mėgsta saldžią terpę],vartojant kontraceptikus[jie keičia makšties terpę į palankią grybams vystytis] ir kt.Makšties kandidozę gali provokuoti prezervatyvų,įklotų naudojimas,maudymasis baseine.Įrodyta,kad grybų kolonijos esti ne tik lytiniuose takuose,bet ir žarnyne.")

Bet jų nebūna vyrams? Nes šį kartą buvo ir jam. Man tiesiog tam kartui padėjo vaistai nuo grybelio.
Atsakyti
QUOTE(Barbora Radvilaite @ 2012 09 18, 09:27)
Bet jų nebūna vyrams? Nes šį kartą buvo ir jam. Man tiesiog tam kartui padėjo vaistai nuo grybelio.

Sm radau vieną citatą:

"GRYBAS YRA VISUR. Nuo patalynės, apatinių, muilo ir kt panašių dalykų vyrams nelabai atsiranda, nugi nėr ten sąlygų pavieniai jie, pavieniai...nepatogu, šalta, sausa. Jie ten paprastai (aišku, išmčių būna) nesidaugina, o tik egzistuoja
Taigis išgydei, sunaikinai tą grybą iki paskutinės ląstelės nuo to brangiausiojo pimpaliuko. Nu ir ką gi mes turim. Vyrukas ramiai sau guli ant sopkės. Nu suniežėjo jam ausis, pasikasė. paskui kažkas tarpudantin įlindo - išsikrapštė. Nu o ant galų galo mažas reikaliuks prispyrė. Ir nuėjęs tualetan jis su tais pačiais pirščiukais savo draugužį palaikė. Nu ir pasiliko koks vos gyvas grybuks po tokios ilgos kelionės ant to pimpaliuko Liūdna jam ten, šalta, nejauku (nu kur tu ten ant to daikto gerai įsikursi). Užlindo kur nors saugiau po apyvarpe (kad besiprausiant taip lengvai kanalizacijon nenuleistų) ir tūno, pabaigos laukia Ir štai ateina vakarėlis tik pajutęs drėgmę, šilumą, mažą normalių bakterijų skaičių jis iškart puola pas tave ten bujoja ir dauginasi. O tavo vyrukui tai kas - nieko nepajuto, o tau po 3-4 dienų grybas bus paaugęs, sustiprėjęs, normalią makšties florą išgąsdinęs
Oi, prisiminiau - taigis burnoj to grybo Tai jei jai liežuviuku tą jo viecikę pamaloninai, tai... tada tavo pačios grybą jis tau atiduos. O jei pats tave taip pamalonins - irgi gali apkrėst."

"Ne mano mintis, man aiškino ginekologė - makštis, kai yra pastovus (kiekvieną savaitę bent) lytinis gyvenimas, pasiruošia pastovioms kito organizmo floros (t.y. vyro) "atakoms". O kai yra tokie tarpai - mėnuo ir daugiau, ji nusprendžia "kam čia man smaugtis?""

Gal bus aiškiau? wink.gif Nes dabar labai jau kraupiai nuskambėjo ta LPL, kurios šioje situacijoje visai nėra (aš nėštumo metu tą "malonumą" turėjau, taigi, aiškinausi) . Bet, situacija vis tiek - baisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 rugsėjo 2012 - 08:39
Autore, o būsto paskola kieno vardu paimta? Ar būtų galimybė jums su vaikais kuriam laikui tieisog išeiti gyventi kitur? Kur vyras jūsų nepasiektų? Nes jam reikalainga šoko terapija, o ne kalbos, prašymai maldavimai ar grasinimai...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 09 18, 09:53)
Autore, o būsto paskola kieno vardu paimta? Ar būtų galimybė jums su vaikais kuriam laikui tieisog išeiti gyventi kitur? Kur vyras jūsų nepasiektų? Nes jam reikalainga šoko terapija, o ne kalbos, prašymai maldavimai ar grasinimai...

abiejų, nors aš ėjau pirmoji, nes mano pajamos didesnės oficialios.
Aš iš karto mąsčiau apie mūsų išėjimą. Deja, nieko, peržiūrėjus skelbimus, padoraus neradau. Paskui galvoju-vaikam tai tikrai kils daug klausimų kodėl mes išeinam, be to įsivaizduokit išsitarabanyt iš namo su 2 vaikais-nėra paprasta, be to čia mūsų namai ir mes gyvenam sąžiningai. Kaip aš paaiškinsiu vaikams? O jei jis išeitų, tai gal tik po savaitės paklaustų kur tėtis.
Bet jei jis neis, eisim mes.
Papildyta:

[quote=Barbora Radvilaite,2012 09 18, 08:30][/quote]
.Sugebesi?
[/quote]
jau bandau
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 09 18, 09:27)
O girtiems ten kas nors išvis atsistoja? Atleiskit už kvailą klausimą, patirties su alkoholikais neturiu  blush2.gif

O tu isdvis kokios nors patirties turi? Porceliano statulele spintoje bestovinti.
Aiskinu - vieniems pasistoja, kitiem - ne.
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 09 18, 09:33)
Sm radau vieną citatą:

SM ji rado... Jus tik pagalvokite. Kiek tau metu?
Atsakyti
Beveik garantuoju, kad jis neis.

Pati gyvenu name su 2 vaikais ir suprantu kaip sunku. Viena mano pažįstama, neapsikentusi savo vyro (gerokai mažesnių, nei čia temoje pasakojama) "išsišokimų", išsikraustė iš namo su vaikais į nedidelį butą. Sako, laiminga kaip niekada. Vyras gyvena vienas visame name. (Padarė išvadas, elgesys kardinaliai pasikeitė, tik matyt, toje šeimoje - jau per vėlu.) Moralas toks - kartais tenka kažką aukoti vardan svarbesnių dalykų.

Vaikams galima sgalvoti ką pasakyti, priklausomai nuo jų amžiaus. O kai jie mato girtą tėvą - ar galvojasi, ką sakyt vaikams? g.gif

Burbanti - nesu turėjusi intymių santykių su apsvaigusiu nuo alkoholio vyru, maniškis išvis praktiškai negeria, kartais - vyno taurę. Jūsų patirtis šiuo klausimu akivaizdžiai didesnė, ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 rugsėjo 2012 - 09:13