Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija 22 tema

QUOTE(argus @ 2012 09 19, 22:00)
Dar keli klausimėliai:
1. sūnui nosis buvo užimta, daviau Cinabaris. Jau geriau ir pradėjo čiaudėti - ką duoti dabar? Temperatūros neturi, jaučiasi gerai. Tik nosis užimta ir čiaudi.
2. Noriu šunį gydyti, tačiau nžn kiek duoti. 30 potencijos kiek duoti 4 kg kalytei? Duodu Sulfur, nes su ausim turi problemų.
Ačiū

Cinabarį galit tęst, kol nebus postūmio geryn. Tada geriausia keisti.

Šunei po žirniuką turi užtekt, o dažnumas - kaip visada, priklauso nuo to, kiek intensyvus negalavimas. Jei senas, nėra paūmėjimo - 2/3 kartus per dieną. Galit tiesiog į vandenį įmest kokį žirnį ar du. Gyvūnams gan gerai suveikia kompleksai kurie yra "į tą pusę", dažnai neprireikia labai tiksliai atitaikinėti. Pvz., jei čia koks įsisenėjęs uždegimas, gal Echinacea compositum (ne complex) padėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 20 rugsėjo 2012 - 09:14
QUOTE(Obuoliausia @ 2012 09 20, 10:14)
Cinabarį galit tęst, kol nebus postūmio geryn. Tada geriausia keisti.

Šunei po žirniuką turi užtekt, o dažnumas - kaip visada, priklauso nuo to, kiek intensyvus negalavimas. Jei senas, nėra paūmėjimo - 2/3 kartus per dieną. Galit tiesiog į vandenį įmest kokį žirnį ar du. Gyvūnams gan gerai suveikia kompleksai kurie yra "į tą pusę", dažnai neprireikia labai tiksliai atitaikinėti. Pvz., jei čia koks įsisenėjęs uždegimas, gal Echinacea compositum (ne complex) padėtų.

Postūmis geryns man rodos yra. Sloga išlindo, tik ji dabar lenda ir per akis - ryte akys buvo užtraiškanojusios. O iš nosies žali sekretai pūtėsi. Dabar nosis vis dar užsikimšusi, bet jau pučiasi. O sekretas - skaidrus su geltonais.
O mano kalytė jauna dar 5 mėn. Jai ausies erkutė pagal viską. Perskaičiau kad Sulphur tinka. Ir turbūt dar reiks echinacea pirkti.
Atsakyti
Na vakar homeopatė po simptomų apibudinimo refliuksui skyrė Anacardium, dar patikrino Folio metodu (nelabai jis man toks patikimas atrodo) jis irgi patvirtino kad Anacardium labiausiai tinka. Na žiūrėsim. Paklausė plaučiukų tai ne švilpimo nei karkalų nebebuvo. Phosphor liepė vartoti vieną kartą dienoje, kad neperdozuoti.
Atsakyti
Svekutės, aš gal pasikartosiu, bet mums nuo naktinių kosulių, netgi nuo laringito labai padeda spongia, o homeopatė nuo visų rudens negandų rekomendavo(jei teisingai parašiau) Na Sulf 200 kas antrą dieną(gal kam padės)sėkmės, o mes sėkmingai įveikėm vėjaraupius.Gal galit parekomenduot nuo kiaušinio baltymo slogos kartais su žalsvom priemaišom kolkas be kosulio slogos, liko po vėjaraupių, dėkoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 09 21, 08:53)
Na vakar homeopatė po simptomų apibudinimo refliuksui skyrė Anacardium, dar patikrino Folio metodu (nelabai jis man toks patikimas atrodo) jis irgi patvirtino kad Anacardium labiausiai tinka. Na žiūrėsim. Paklausė plaučiukų tai ne švilpimo nei karkalų nebebuvo. Phosphor liepė vartoti vieną kartą dienoje, kad neperdozuoti.

dar neteko su situo susidurti ax.gif

QUOTE(rinetux @ 2012 09 21, 21:50)
Svekutės, aš gal pasikartosiu, bet mums nuo naktinių kosulių, netgi nuo laringito labai padeda spongia, o homeopatė nuo visų rudens negandų rekomendavo(jei teisingai parašiau) Na Sulf 200 kas antrą dieną(gal kam padės)sėkmės, o mes sėkmingai įveikėm vėjaraupius.Gal galit parekomenduot nuo kiaušinio baltymo slogos kartais su žalsvom priemaišom kolkas be kosulio slogos, liko po vėjaraupių, dėkoju ax.gif

natrium muraticum 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Gal galit pakoreguoti vaistukus, kuriuos duodu?

Vaikui 2,5 m. Antra para tempa svyruoja nuo 37,7 iki 39,2. Tik antrą parą išlindo kiti požymiai - gelsva klampi nebėganti sloga, drėgnas pakimęs kosulys, balsas irgi pakimęs. gerklė nedaug paraudusi. Geria daug skysčių, bet nereikalauja būtent šilto ar šalto.

Kraujas tyrimas parodė kaip ir virusinį udegimą smile.gif

Tai dabar duodu: nuo tempos Belladona6+aconitum6 (tempa laikosi stabili 37,7 arba sukyla), slogai suskytinti cinnabsin, kosuliui Hepar sulfur30 (kiek kartų per dieną galima? ), gerklei Angin-Heel.

Mergaitė šiaip greit sušalanti kojas, rankas (po miego ypač atšąla), mėgsta šilumą, švelni. Prieš sirgimą buvo daug zirzimo (noriu nenoriu), "ožiukų". ax.gif

ką man koreguoti?
Papildyta:
patikslinimas dėl prikimimo - jis toks čeržgiantis, lyg atrodo tekėtų snargliukai per balso stygas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 24 rugsėjo 2012 - 19:35
QUOTE(Braita @ 2012 09 24, 20:47)
Labas vakaras smile.gif

Vaikui 2,5 m. Antra para tempa svyruoja nuo 37,7 iki 39,2. Tik antrą parą išlindo kiti požymiai - gelsva klampi nebėganti sloga, drėgnas pakimęs kosulys, balsas irgi pakimęs. gerklė nedaug paraudusi. Geria daug skysčių, bet nereikalauja būtent šilto ar šalto.

Kraujas tyrimas parodė kaip ir virusinį udegimą  smile.gif

Tai dabar duodu: nuo tempos Belladona6+aconitum6 (tempa laikosi stabili 37,7 arba sukyla), slogai suskytinti cinnabsin, kosuliui Hepar sulfur30 (kiek kartų per dieną galima? ), gerklei Angin-Heel.

Mergaitė šiaip greit sušalanti kojas, rankas (po miego ypač atšąla), mėgsta šilumą, švelni. Prieš sirgimą buvo daug zirzimo (noriu nenoriu), "ožiukų". ax.gif

ką man koreguoti?
Papildyta:
patikslinimas dėl prikimimo - jis toks čeržgiantis, lyg atrodo tekėtų snargliukai per balso stygas  g.gif

man tai i kali bich (jo yra cinnabsine) ar kali sulph panasu g.gif
Atsakyti
Nu va, prabudo iš miego verkdama, nes visi snargliukai teka gerklėn, tik ryja ryja. čerždgia balsas visas. Bandė pūst - nekažką išpučia (balšvai gelsvų vos vos), o ir kosėti iš karto pradeda, ir vėl ryti ryti. tempa 39,2 g.gif gert nebenori doh.gif žandai raudoni.

Sudaviau jau paracetamolio, nes baisoka unsure.gif
Atsakyti
Braita, pagal vaiko apibūdinimą gali būt Pulsatila (švelnumas, lipšnumas, sergant ar kai prastai jaučiasi gali būti "rankinukas"). 4u.gif
Atsakyti
O aš suabejojau Anacardium, kiek pasiskaičiau, tai jis visai neatitinka mano vaiko. Anacardium būdinas konfliktiškumas, vaikystėj patirtos traumos psichiniai sutrikimai, žiaurumas prie gyvūnus, irzlumas ir smurtas. Mano vaikas visiška priešingybė šiam apibūdinimui. pasidomėjau Anacardium nes šiandien ryte vėl vaikas prikimęs, nekosti, bet tarsi kas ant balo stygų būtų, vis atsikrenkščia. Bet gal sutapimas, bet vakar vėl sudaviau vaikui vermoxo (praėjo dvi savaitės po pirmo trijų dienų kurso), homeopatė sakė kad kirminai prieš žūdami išsskiria toksines medžiagas ir tipo gali sukelt kažkokias reakcijas, bet kodėl jų nesimato išeinančių su išmatom tada?
Manau reiktų gerai išstudijuoti gastricumeel sudėtį, joje gal atrasiu ką nuo refliukso, o gal bandyt phosphor vėl padidint? Nes kolkas gydytoja liepė jį duoti tik kartą dienoje po 3 ž 30 potencijos, o phosphoras, pati jutau, jam tiko.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 09 24, 20:47)
Labas vakaras smile.gif

Kraujas tyrimas parodė kaip ir virusinį udegimą  smile.gif

ką man koreguoti?
Papildyta:
patikslinimas dėl prikimimo - jis toks čeržgiantis, lyg atrodo tekėtų snargliukai per balso stygas  g.gif

Sveikos,
seniai nebebuvau sioje temoje. Musu homeopate nuo slogos, kuri begdavo i gerkle, skirdavo Sticta+Hydrastis. Jie taip pat tinka ir po uzsitesusios slogos, kai slogos jau nebera, bet jauciasi, kad siek tiek pasikimsus nosis ir naktimis pakosti.
Atsakyti
Nu va, vaikas jau beveik kaip ir pasveikęs, tik dar kaip ir pro nosį norėtų kalbėt.
Dabar pati peršalau - sloga tokia, ir gerklėj lyg kas griaužtų. Pagal viską žinau, kad sloga bus labai didelė, geltona, užsikimšusi nosis, ir galva skaudanti.
Atsakyti