Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 6

QUOTE(speedy @ 2013 01 29, 16:33)
Kas nors iš Electrolux.

4u.gif
Atsakyti
Sveiki, labai norėčiau sulaukti patarimo. Reikia skalbimo mašinos, biudžetas mažas - iki 1000 Lt. Vietos yra gana ribotai, būtų gerai gylis iki 50 cm, bet tai nėra esminis kriterijus.

Kol kas renkuosi tarp dviejų variantų - Electrolux EWP106300W ir Electrolux EWP106100W, tačiau nesu tikra, ar jie optimaliausi. Ar šie modeliai nepasižymi dažnais gedimais? Ar nėra labai pasenę, t.y. ar gedimo atveju nesunku būtų rasti detales pakeitimui? Ir ar apskritai nėra daug nekeičiamų detalių?

Be to, skalbimo mašina bus laikoma prie pat vonios, taigi, kaip kažkas jau rašė, garų ir šiaip drėgmės dozė neišvengiama, todėl kyla abejonių dėl LCD ekranėlio... Gal apskritai reikėtų atmesti visus variantus su ekranėliais?

Atsakyti
Sveiki,

bandau skaityti, ieškoti, dėtis pliusus minusus iš jūsų kalbų, bet nesigaudau visiškai.
esmė tame, kad vakar numirė mano samsung skalbimo mašina ir reikai naujos. o kokios? nežinau lotuliukas.gif tiksliau norėjau elementarios kad skalbtų doh.gif o kai pradėjau skaityti - ir džiovina, ir raukšles lygina, ir nuburbuliuoja, ir gylis ir apsukos ir ...... siaubas....

kaip išsirinkti tinkamą ir norėti tinkamos.....
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2013 02 01, 10:54)
Sveiki,

bandau skaityti, ieškoti, dėtis pliusus minusus iš jūsų kalbų, bet nesigaudau visiškai.
esmė tame, kad vakar numirė mano samsung skalbimo mašina ir reikai naujos. o kokios? nežinau  lotuliukas.gif tiksliau norėjau elementarios kad skalbtų  doh.gif o kai pradėjau skaityti - ir džiovina, ir raukšles lygina, ir nuburbuliuoja, ir gylis ir apsukos ir ...... siaubas....

kaip išsirinkti tinkamą ir norėti tinkamos.....

Didžiąją dalį visko ką surašėte atlieka Bosch WVH28421EU.
Atsakyti
bet ar man visko reikia?

išsirinkau Bosch WAQ24461SN g.gif

arba Bosch WAB24260SN ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 01 vasario 2013 - 18:22
QUOTE(krika @ 2013 02 01, 20:04)
bet ar man visko reikia?

išsirinkau Bosch WAQ24461SN g.gif

4u.gif
Atsakyti
Speedy, ačiū už baliončiką.

o gal geriau Bosch WAB24260SN ?

ir kokie skirtumai tarp šio ir aukščiau minamos?
Atsakyti
O samsungai brokuojami?
Galvojau apie šią el., vandens sąnaudos superinės g.gif
SAMSUNG WF 1602 W5C/XEH
Atsakyti
Samsungai atsieit nera geros skalbimo masinos tik reklamuojamos labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Ieškau įmontuojamos skalbimo mašinos. Pasirinkimas ne kažin koks, bet gal kas susidūrę ir galėtumėt patarti, ką geriausio (bet nebūtinai brangiausio) galima būtų įsigyti. Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Ar apsimoka prie skalbyklės vandens paėmimo žarnos dėti paildomą kalkių filtrą? 4u.gif
Atsakyti
Seiki,
gal kas zinot kaip uzrakint nuo vaiku bosch 24469, niekur nerandu jos instrukcijos.
o gal ji neturi sitos funkcijos g.gif
Atsakyti