Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 6

QUOTE(isdykusS @ 2012 10 21, 15:11)
Sveiki,
isigijom skalbykle Siemens, ne nauja..
skalbia gerai, grezia ir kitka atlieka gerai, bet yra tokiu keistu garsu (tureje esam 2 skalbykles, o tokiu garsu neteko girdet)..
gal galetumet uzmest aki (tiksliau ausi tongue.gif ) i filmuka, ir pasakyt savo nuomone, ar tai normalus garsas.. jei tikrai tokiu garsu neturi buti, turetume galimybe grazinti skalbykle..
http://rutube.ru/vid...c/#.UIPllSxuCeU
tie garsai buna tokiu laiku:
24:37, 35, 44:15, 50:10 min

Man tai rodos, kad šiuo laiku tiesiog sukasi centrifuga ir greičiausiai vyksta gręžimas, kuomet stipriai išsuka smile.gif Man labiau nepatiko garsai, kai prasidedant naujam ciklui girdis tokie garsai, lyg geležys vartaliotųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 25, 13:06)
Man tai rodos, kad šiuo laiku tiesiog sukasi centrifuga ir greičiausiai vyksta gręžimas, kuomet stipriai išsuka smile.gif Man labiau nepatiko garsai, kai prasidedant naujam ciklui girdis tokie garsai, lyg geležys vartaliotųsi blush2.gif

tie gelezys tai metalines sagos buvo smile.gif
kaip minejau, tureje esam kelias sk. masinas, bet tokiu garsu nesu girdejus kaip filmuke nurodytom minutem.. ir taip neramu, kad kazkas negerai..
Atsakyti
speedy, ar skalbyklė AEG L75280FL ir džiovyklė AEG T75470AH arba AEG T76280AC būtų geras pasirinkimas?
Atsakyti
Sveiki,
kokie skalbyklių modeliai būtų tinkamiausi?
Reikalavimai: 7-8 kg talpos, programos: eco ( būtų skalbiama 3-5 kg), trumpo skalbimo, gležnų skalbinių, skalbimo atidėjimo; gerai išskalautų, plotis 60 cm. Tinka tiek per viršų, tiek iš priekio kraunama. Taip pat svarbu vandens sąnaudos. Kainos riba - 1300 lt.
Beje, ar teisybė, kad 7-8 kg skalbyklės patvaresnės, kraunamos per viršų. Man aiškino, kad pakraunamų per viršų skalbyklių būgnai pritvirtinti iš dviejų pusių, todėl ilgiau stabilus išlieka būgnas. O pakraunamų iš priekio būgnai pritvirtinti iš galo, todėl tokių skalbyklių būgnai greičiau išsiklibina. g.gif
Ačiū.
Atsakyti
turėjom mes 10 metų Beko siaurą,40 cm,skalbė,nelūžo nei karto,bet pradėjo jau kažkokius keistus garsus leisti (matyt, pavargo tongue.gif ),be to su 2 vaikais labai maža ji doh.gif užsisakėm vakar Bosch WLO 24260 BY thumbup.gif parduotuvėje žiūrėjom į kažkokią LG,tai jauna pora ,pro šalį eidami,pasakė: tik neimkit LG schmoll.gif mes po 2 metų gavom išmesti,nes nusibaigė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 26 spalio 2012 - 07:50
QUOTE(Larissa @ 2012 10 26, 09:50)
turėjom mes 10 metų Beko siaurą,40 cm,skalbė,nelūžo nei karto,bet pradėjo jau kažkokius keistus garsus leisti (matyt, pavargo  tongue.gif ),be to su 2 vaikais labai maža ji  doh.gif užsisakėm vakar Bosch WLO 24260 BY  thumbup.gif parduotuvėje žiūrėjom į kažkokią LG,tai jauna pora ,pro šalį eidami,pasakė: tik neimkit LG  schmoll.gif mes po 2  metų gavom išmesti,nes nusibaigė  blink.gif

Kiti gali pasakyti, kad Beko nusibaigė. O Jums ji "nelūžo nei karto" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 26, 08:04)
Kiti gali pasakyti, kad Beko nusibaigė. O Jums ji "nelūžo nei karto"  biggrin.gif

čia su bet kuriuo daiktu taip gali būti tongue.gif pvz. vienas pažįstamas,nupirkęs Mersą iš salono,užsikniso kreiptis dėl garantinio remonto cool.gif
nu bet jei man skalbimo mašina po 2 metų "mirtų",tai irgi netylėčiau,pamačiusi,kad kažkas tokią pirkti žada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2012 10 26, 10:38)
čia su bet kuriuo daiktu taip gali būti  tongue.gif pvz. vienas pažįstamas,nupirkęs Mersą iš salono,užsikniso kreiptis dėl garantinio remonto  cool.gif
nu bet jei man skalbimo mašina po 2 metų "mirtų",tai irgi netylėčiau,pamačiusi,kad kažkas tokią pirkti žada  cool.gif

Svarbiau kodėl ją teko išmesti: kas sugedo nepataisomai?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 26, 09:38)
Svarbiau kodėl ją teko išmesti: kas sugedo nepataisomai?

kadangi LG nebuvo mūsų favoritų sąraše (jo ten visai nebuvo),tai atkreipiau dėmesį tik parduotuvėje dėl kainos ir mums reikiamų parametrų.O kai taip atsiliepė-nesigilinau, iškart grįžom prie 2 modelių Bosch,iš kurių rinkomės galutinai.Jei bent kainos skirtumas būtų ženklus - galima pasvarstyti,o kai 100 Lt,tai nafig cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2012 10 26, 13:22)
...Jei bent kainos skirtumas būtų ženklus - galima pasvarstyti,o kai 100 Lt,tai nafig  cool.gif

Logiška drinks_cheers.gif
Nors būna, kad už tą šimtą litų "blusą į Romą nuvarytų".
Atsakyti
pasikartosiu su klausimu, gal nematėt.. blush2.gif speedy, ar skalbyklė AEG L75280FL ir džiovyklė AEG T75470AH būtų geras pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 26, 14:57)
pasikartosiu su klausimu, gal nematėt.. blush2.gif  speedy, ar skalbyklė AEG L75280FL ir džiovyklė AEG T75470AH būtų geras pasirinkimas?

Normalus. Ko gero, kai paprango nauji modeliai Electrolux, tai gana optimalu.
Atsakyti