QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 06 10, 10:07)
Na, rimta fotografija ir Nikon D3200 taip pat nelabai dera.
Papildyta:
Na, mano manymu čia grynai nuo asmeninių įpročių ir prioritetų pasirinkimas priklauso. Pvz. man visiškai nepriimtinas fotografavimas laikant fotoaparatą ant ištiestų rankų ir žiūrint į jo ekraną... Dėl to aš niekada nepirksiu tokio fotoaparato kaip NEX-5. Dabar atsirado ir tokių, kuriems nepriimtinas fotografavimas žiūrint per vaizdo ieškiklį - tokiems NEX-5 yra geresnis pasirinkimas.
na matai, aš pats kažkada seniai seniai pradėjau nuo 350d, kuris irgi prie rimtos fotografijos net šalia nebuvęs.. tačiau kai investuoji į objektyvus, tai kūnelis itin didelės reikšmės nesudaro, na o jeigu planuoji su nex-5 pradėti, tai vistiek kažkada veidrodinio prireiks - vėlgi, čia tik tuo atveju, jeigu planuoji įrangai išleisti daugiau negu 3000lt

dėl to taip ir parašiau

mano manymu netgi sisteminis nėra būtinas, teko čiupinėti kelias "muilines", tai tų jau net ir muilinėmis nepavadinčiau - fotografuoja tais pačiais raw'ais, yra visi pageidaujami režimai (Av, Tv, M), pastovi diafragma 2,8 - ir visa tai tik 2cm storio, kad į kišenę tilptų