Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 14

QUOTE(Gorada @ 2013 08 23, 19:59)
vidaus sienos tikurila ACA kazkaip vadinos.

Bet ten lakas. O dabar as noriu persvieciamu dazu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(miskosargas @ 2013 08 24, 19:37)
Remmers balti galima užsisakyti bet kokio procento baltumo. Medines lubas dažiau 70 proc. baltumo, sienas-30 proc. Puikiai matosi visa medienos tekstūra ir tikiuosi netamsės pušiniai rąstai. Lakas tikrai nesaugo nuo tamsėjimo.

vat kaip tik Remmers baltu 0.75 l. nusipirkau pabandymui, bet skirti laukui blink.gif smirda kazkokiu diklofosu, kur anksciau muses purksdavo blink.gif . Na as nezinau, kas per pardavejai, jei prasau lako sienoms, tai man duoda grindu laka ir sako "tai jei tinka grindim, tai sienom kodel gali netikti, dar geriau bus" , jei prasau dazu vidaus sienom, tai siulo lauko sienu dazus ir sako"jei apsaugo lauko sienas, nuo lietaus ir t.t. tai vidui dar geriau bus" as sakau o jei uogiene ar kotletais apkresiu, tai nusivalys?" o, tai nezino tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 08 24, 20:52)
Bet ten lakas. O dabar as noriu persvieciamu dazu doh.gif

O galite man tada paaiškinti kuo jūsų supratimu skiriasi lakas nuo "peršviečiamų dažų"?
user posted image
Šita siena dengta aca. įtariu arba kažką ne taip suprantu/aiškinate arba susipynėte produktuose
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2013 08 26, 10:27)
O galite man tada paaiškinti kuo jūsų supratimu skiriasi lakas nuo "peršviečiamų dažų"?
[

Mano supratimu lakas uždeda plėvelę ant medžio, o dažai neuždeda g.gif
Na, gal tikrai jau susipainiojau, bet gal pirksiu Altaxin impregnatą.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 08 26, 12:10)
Mano supratimu lakas uždeda plėvelę ant medžio, o dažai neuždeda g.gif
Na, gal tikrai jau susipainiojau, bet gal pirksiu Altaxin impregnatą.

tai yra skirtingi produktai, pvz aliejai pleveles nepalieka, bet iš esmės aš prieš juos, nes ta plėvelė ir kvapam namų neleidžia į rąstus gertis, ir aptaškius kuo nors lengviau nuvalyti. Dažai ir lakai irgi kiekvieno gamintojo vis kitoki, aš visus pirkau vandens pagrindo, nei vienas aitriu kvapu neturėjo rankas vandeniu ploviau.
Skaitosi, kad išorę dažiau dažais, vidų laku, bet mano nuomone liečiant ar žiūrint - tai tas pats b tik kitoj rankoj. Nesuklyskit - čia aš nelyginu specialių savybių.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2013 08 20, 10:24)
bet tai sakyčiau neprastai apsiskaičiavote?

Ne tas žodis doh.gif Tėvukui každodėl susirodė, kad reikės net 16 skardinių blink.gif

Pasikartosiu, kad vis dar norime parduoti Altaxin impregnantą medienai. Ąžuolo spalva, 8 skardinės po 10 litrų. Kaina po 170 Lt už 10 litrų.
Jei kas susidomėsite rimtai, galėsime ir pasiderėti 4u.gif Rašykite į AŽ.
Atsakyti
O pardavejas atgal nepriema?
Atsakyti
Labas.
Mes jau mėnuo gyvenam savo rąstinukį thumbup.gif thumbup.gif
Sienas viduje dažėm Tikkurila assa 20-40 procentų balindami, matosi medienos raštas ir lengvai balkšvi rąstai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2013 09 02, 10:28)
Labas.
Mes jau mėnuo gyvenam savo rąstinukį  thumbup.gif  thumbup.gif
Sienas viduje dažėm Tikkurila assa 20-40 procentų balindami, matosi medienos raštas ir lengvai balkšvi rąstai thumbup.gif

Idomu kiek tas 20-40 % balinimas atrodo .......gal nuotrauka idetumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2013 09 02, 15:13)
Idomu kiek tas 20-40 % balinimas atrodo .......gal nuotrauka idetumet    ax.gif

aha, ir as noreciau pamatyti. As pas save noriu balinti lubas 1a. ir gal kai kurias sienas. Ne del grozio, o del sviesos. Nors svieziai sudetos egliniu dailylenciu lubos atrodo gana baltai, bet zinau, kad su laiku vistiek tamses.
Kitoje temoje klausiau atsiliepimu apie naturalu linoleuma, bet negavau jokiu komentaru. Gal is jusu kas turit susideje ir galit atsiliepimus parasyti apie prieziura ir ekplotacija?
Atsakyti
vava aš šviesias pušines/eglines lentas lubų lakavau bespalviu laku, ir štai po kelių metų tamsokoka pasidarė smile.gif šiais metais niekaip, bet gal kitais išeitų vidų persidažyti....
Atsakyti
Lubas eglines dažėm pirma sluoksnį 20 antra 40 proc ir užteko, baltesnės už sienas. O sienas pirma 20 proc. (buvo kaip gruntas) ir paskui 2-3 sluoksnius 40 proc. Sienos buvo šveistos 2009 m kai surentė namą, o dabar kai kur pašlifavo lengvai kur buvo murzina ir vienas sluoksnis beržo tada jau dažėm. Foto dabar turiu tik tokia su panom prie sienos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagma: 03 rugsėjo 2013 - 13:03
QUOTE(Dagma @ 2013 09 03, 13:03)
Lubas eglines dažėm pirma sluoksnį 20 antra 40 proc ir užteko, baltesnės už sienas. O sienas pirma 20 proc. (buvo kaip gruntas) ir paskui 2-3 sluoksnius 40 proc. Sienos buvo šveistos 2009 m kai surentė namą, o dabar kai kur pašlifavo lengvai kur buvo murzina ir vienas sluoksnis beržo tada jau dažėm. Foto dabar turiu tik tokia su panom prie sienos biggrin.gif
user posted image

Sienos grazios, bet manekenes dar grazesnes thumbup.gif
O berza tepet ar pursket?
Atsakyti