Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Nieko sau @ 2012 09 28, 14:50)
atvirukų turi? smile.gif

iš senbuvių čia turbūt visos tų atvirukų turi daugiau nei įsivaizduojat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 28 rugsėjo 2012 - 15:14
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 28, 16:14)
iš senbuvių čia turbūt visos tų atvirukų turi daugiau nei įsivaizduojat  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 28, 16:14)
iš senbuvių čia turbūt visos tų atvirukų turi daugiau nei įsivaizduojat  biggrin.gif

savo tai as neturiu smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 28, 15:51)
savo tai as neturiu smile.gif

nesvarbu, bet užtat mano turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar nebeturi? biggrin.gif
Atsakyti
o va manes tuomet i atvirukus nepriemet smile.gif neprilygau senbuvems matyt tongue.gif tad turiu lygiai 0 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 28, 18:24)
o va manes tuomet i atvirukus nepriemet smile.gif neprilygau senbuvems matyt tongue.gif tad turiu lygiai 0 smile.gif

apie ka tu cia?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 28, 17:24)

prašom, junkis http://www.postcrossing.com/

http://www.supermama...howtopic=873498

ir kas nori gali jungtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 28 rugsėjo 2012 - 17:39
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 28, 18:38)

manau, kad cia kitos kazkokios slaptosios nuoskaudos ar nuospaudos smile.gif
Atsakyti
nera jokiu nuoskaudu smile.gif tiesiog zinau kad rinkotes bureliais kas spausdinasi atvirutes ir pan. As tokios informacijos negavau ir net nezinojau kad kombinuojates darytis atvirukus rolleyes.gif tik tiek. Aciu uz nuoroda - pasidarysiu. Tiek ir tereikejo
Atsakyti
Jo, pamenu, aš irgi kažkur ten talpinau, bet nieks nieko irgi nedavė, bet gal nesekiau, jei kas sąrašus darėt, nors man atrodo, ten balsuot reikėjo. Nu ne esmė, Kikė su Say įgrūdo vis vien keletą biggrin.gif atsiuntė ir viskas biggrin.gif negi gražinsi cool.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 09 28, 18:11)
nera jokiu nuoskaudu smile.gif tiesiog zinau kad rinkotes bureliais kas spausdinasi atvirutes ir pan. As tokios informacijos negavau ir net nezinojau kad kombinuojates darytis atvirukus rolleyes.gif tik tiek. Aciu uz nuoroda -  pasidarysiu. Tiek ir tereikejo

Man atrodo ten išrinko visos kuriuos spausdinti, tai jei mūsų neišrinko, lievai fotkinam, supratai cioce? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 28 rugsėjo 2012 - 18:14
QUOTE(rG. @ 2012 09 28, 19:14)
Man atrodo ten išrinko visos kuriuos spausdinti, tai jei mūsų neišrinko, lievai fotkinam, supratai cioce?  biggrin.gif

aga. supratau friends.gif tik kad as net netalpinau. Net nezinojau kur talpinti. Na nesvarbu - gal tuo metu kai maziau cia aktyvi buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 28 rugsėjo 2012 - 18:17