ar tinka siandien lauzyti pelergonijas daigams?
QUOTE(Palme22 @ 2013 02 16, 14:16)
ar tinka siandien lauzyti pelergonijas daigams?
Taip.Siandiena pati geriausia diena.
Vasario 16, šeštadienis.
Saulė teka 07:38, leidžiasi 17:28.
Mėnulis teka 09:32, leidžiasi 00:15.
Mėnulis Jautyje, pilnėjantis, I ketvirtis. Jaunatis vasario 10 d.
Julijona, Laimutė, Tautvydė, Vytis.
Lietuvos valstybės atkūrimo diena.
Šaknų diena. Sodinkite ir persodinkite dekoratyvinius medžius ir krūmus, gyvatvores (jei nešąla). Sėkite ir persodinkite gėlių daigus (į dėžutes ar šildomuose šiltnamiuose), sodinkite gumbus (gloksinijų, begonijų) į vazonus. Apskabykite išstypusias pelargonijas, fuksijas. Ūgelius įšaknydinkite. Kraukite malkas į rietuves. Tikrinkite sėklų daigumą. Nepalankus metas kepti duoną, pyragus.
Cia is sodo kalendoriaus.
QUOTE(*AMRI* @ 2013 02 16, 16:24)
Taip.Siandiena pati geriausia diena.
Vasario 16, šeštadienis.
Šaknų diena. Sodinkite ir persodinkite dekoratyvinius medžius ir krūmus, gyvatvores (jei nešąla). Sėkite ir persodinkite gėlių daigus (į dėžutes ar šildomuose šiltnamiuose), sodinkite gumbus (gloksinijų, begonijų) į vazonus. Apskabykite išstypusias pelargonijas, fuksijas. Ūgelius įšaknydinkite. Kraukite malkas į rietuves. Tikrinkite sėklų daigumą. Nepalankus metas kepti duoną, pyragus.
Vasario 16, šeštadienis.
aciu labai, siandien skabdysim

Truputį liūdna,kad protas ima viršų,o ne šėlsmas jau
Tad nei sau ,nei kitiems nebedauginsiu šiemet. Va,ant palangių jau šildos 20 nesvyrančių ir svyrančių pernykščių vazonelių,o kiek dar senių visuos kampuos
.Tad prašom,kam reikia,šakučių tik už siuntimo kainą.
Tik tos,kur šaltai tebestovi,dar nelabai pabudusios,dar gelstelejusios viršūnes,po truputį geležim trešiu,kai šitas šaltis praeis ir saulutė spingteles.Šitai reikia viršūnę nurėžti,gal norit kas?

QUOTE(amarrile @ 2013 02 16, 16:33)
Tad nei sau ,nei kitiems nebedauginsiu šiemet. Va,ant palangių jau šildos 20 nesvyrančių ir svyrančių pernykščių vazonelių,o kiek dar senių visuos kampuos
Tik tos,kur šaltai tebestovi,dar nelabai pabudusios,dar gelstelejusios viršūnes,po truputį geležim trešiu,kai šitas šaltis praeis ir saulutė spingteles.Šitai reikia viršūnę nurėžti,gal norit kas?

Kodėl tokios pesimistinės nuotaikos?

QUOTE(amarrile @ 2013 02 16, 14:33)

pas mane jau irgi palangės nukrautos,bet tikiuosi vasara bus labai gražu

o kur galima apžiūrėti kokiomis dalinates

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 16, 15:34)
pas mane jau irgi palangės nukrautos,bet tikiuosi vasara bus labai gražu

Mano albumuose

http://public.fotki....e/pelargonijos/
Margalapes
"Vancouver Centennial neturiu

QUOTE(saulyte525 @ 2013 02 16, 10:10)
jau vasario vidurys, turėtų neužilgo ir pelargonijų sodinukai pasirodyti. Jei pas užmatysite Vilniuje - parašykit čia 

Buvau trečiadienį Ermitaže, jau prekiauja daigeliais. Kaina 3,99 Lt, dar viskam akcija 25 proc. buvo.
QUOTE(nute2 @ 2013 02 16, 18:53)
Buvau trečiadienį Ermitaže, jau prekiauja daigeliais. Kaina 3,99 Lt, dar viskam akcija 25 proc. buvo.
na bet rožiažiedžių turbūt nėra. Vat man įdomu nu negi neapsimoka atsivežti retesnių augalų? juk paklausa yra, žmonės vežasi lagaminuose, siunčiasi iš užsienio....... aš tai rožiažiedžių šiais metais kaip beprotė pridauginau. Dar tik swanland pink apskabysiu ryt ir pridaiginsiu. Bus gana man šito gėrio