Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas

QUOTE(Joa @ 2007 03 08, 17:01)
Mes uz graviravima mokejom 28 litus, uz 6 zodzius ir varda, 50 Ltl pasirode daugoka...

blink.gif blink.gif kur tiek tilpo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvilka @ 2007 03 08, 17:25)
Parašysiu ir aš kur, už kiek ir kokius mes žiedukus daromes  smile.gif
Vilniuje (draugai rekomendavo), 250 Lt už darbą ir plius auksas, jei savo tai tik už darbą mokį, o jei juvelyro paslaugos tai 1g. - 35 Lt., žiedeliai bus raudono ir balto aukso, baltas bus per vidurį. Ir dar už 50 Lt. išgraviruos vardus ir vestuvių datas. Kitą sav jau pasiimsim  biggrin.gif  blush2.gif

Sveika,

O kur ziedeliu darotes?Cia 250 uz viena ar abu darbas?
Labai ieskau kur juvelyras geresnis Vilniuje..
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 03 09, 15:26)
blink.gif  blink.gif kur tiek tilpo  blink.gif

Ant 8 mm ziedo. Siaip telpa dar daugiau, 3 eilutes kazkur
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 25, 19:17)
Viena mergina rase jau apie tokius.Pati tokiu nori,bet niekas neapsiima ju daryti doh.gif Tikrai lengva nera,manau...Bet cia jau reikia eiti per visas imanomas juvelyrines ir klausineti.

Imanoma, buvau vilniuje ir tokius pacius maciau salone Artogeia Bryoni, Siauliu g 3 ,Vilnius ju puslapis www.ablietuva.lt
ten tokie yra su sidabru ir variu berods . Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvilka @ 2007 03 08, 16:25)
Parašysiu ir aš kur, už kiek ir kokius mes žiedukus daromes  smile.gif
Vilniuje (draugai rekomendavo), 250 Lt už darbą ir plius auksas, jei savo tai tik už darbą mokį, o jei juvelyro paslaugos tai 1g. - 35 Lt., žiedeliai bus raudono ir balto aukso, baltas bus per vidurį. Ir dar už 50 Lt. išgraviruos vardus ir vestuvių datas. Kitą sav jau pasiimsim  biggrin.gif  blush2.gif

Tai, vis delto, kur darotes ziedelius ir neparasei... ax.gif Parasyk, prasau smile.gif
Ir gal gali nuotraukyte ikelti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2006 05 22, 18:57)
visada uz prabas reikia moketi
mes uz du ziedus (turejom savo auksa) ir prabas sumokejom 230lt Kaune Metropolyje smile.gif

Iš kur tokios kainos? biggrin.gif
Prabavimo rūmuose?
Kas tas Metropolis? lotuliukas.gif
5 litų nesiekia, jei neklystu.
Nesąmonė, mūsų įmonė prekiauja sidabro, aukso gaminiais, nėra tokių kainų biggrin.gif žiedas tiek kainuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 15 kovo 2007 - 00:02
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 15, 01:01)
Iš kur tokios kainos? biggrin.gif
Prabavimo rūmuose?
Kas tas Metropolis?  lotuliukas.gif
5 litų nesiekia, jei neklystu.
Nesąmonė, mūsų įmonė prekiauja sidabro, aukso gaminiais, nėra tokių kainų biggrin.gif žiedas tiek kainuoja  doh.gif

Metropolis, tai, jeigu neklystu, "didelė prekybos vieta" Kaune mirksiukas.gif
O dėl kainų, tai įdomu būtų pasižiūrėti jūsų įmonės šedevrus už tokią kainą g.gif doh.gif
Kai nori "kažko tokio" ir tenka gamintis, tai tikrai daugiau kainuoja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 16, 14:58)
Metropolis, tai, jeigu neklystu, "didelė prekybos vieta" Kaune  mirksiukas.gif
O dėl kainų, tai įdomu būtų pasižiūrėti jūsų įmonės šedevrus už tokią kainą  g.gif  doh.gif
Kai nori "kažko tokio" ir tenka gamintis, tai tikrai daugiau kainuoja...  blush2.gif

drinks_cheers.gif I Abonentiene nereikia isvis demesio kreipti,nes ji apie viska geriausiai ismano.Viena diena ji dirba lietuviu filologe,kita diena kazkokioje imoneje,dar kita statybininke-visu galu meistre lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiesiog atsiranda tokiu zmoniu karts nuo karto ir ju isvis reikia nei matyti,nei klausyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 kovo 2007 - 14:10
QUOTE(aggate @ 2007 03 16, 15:05)
drinks_cheers.gif I Abonentiene nereikia isvis demesio kreipti,nes ji apie viska geriausiai ismano.Viena diena ji dirba lietuviu filologe,kita diena kazkokioje imoneje,dar kita statybininke-visu galu meistre lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tiesiog atsiranda tokiu zmoniu karts nuo karto ir ju isvis reikia nei matyti,nei klausyti lotuliukas.gif

aaaaa.... Aišku doh.gif Žinosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi musu paprasti, 4 mm plocio ir kiek storesni, kad nesilankstytu kaip folija, uz abu mokejome 550 (auksa + darbas). Uz graviravima sumokejome 12 Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 16, 15:37)
aaaaa.... Aišku  doh.gif  Žinosiu  lotuliukas.gif

Sakyčiau į agate nereikia kreipt demesio, susireikšmina, iškraipo faktus smile.gif
Jei patys savo rankom remontuojam savo namus jau statybininke? biggrin.gif jei mokausi lietuvių fil, jau filologė? biggrin.gif O ką įmonėje dirbt negaliu? Kažkokios nesąmonės lotuliukas.gif

Tiesiog įsižeidė agatėlė, savo tapetus pademonstravusi, kažkas iš jos pasijuokė, kad palmė ant tapetų juokinga, paėmė agatėlė ir pradėjo širsti, kaip gi šitaip mano tapetai nepatinka biggrin.gif aš ėmiau ginti, sakau, niekas tavęs nepuola, skoniai skirtingi,. net iš manbdagumo prieš tai pasakiau, kad šaunuoliai, svarbu jums patinka, nesvarbu, kad man nė iš tolo,
tai ką ir prasidėjo, puolimai, persekiojimai ir pan. Žmogus neturi ką veikt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 28, 23:15)
Sakyčiau į agate nereikia kreipt demesio, susireikšmina, iškraipo faktus smile.gif
Jei patys savo rankom remontuojam savo namus jau statybininke? biggrin.gif jei mokausi lietuvių fil, jau filologė? biggrin.gif O ką įmonėje dirbt negaliu? Kažkokios nesąmonės  lotuliukas.gif

Tiesiog įsižeidė agatėlė, savo tapetus pademonstravusi, kažkas iš jos pasijuokė, kad palmė ant tapetų juokinga, paėmė agatėlė ir pradėjo širsti, kaip gi šitaip mano tapetai nepatinka biggrin.gif aš ėmiau ginti, sakau, niekas tavęs nepuola, skoniai skirtingi,. net iš manbdagumo prieš tai pasakiau, kad šaunuoliai, svarbu jums  patinka, nesvarbu, kad man nė iš tolo,
tai ką ir prasidėjo, puolimai, persekiojimai ir pan. Žmogus neturi ką veikt biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siap tai ne i tema cia surasei poster_offtopic.gif
Abonentiene filologe,o nesuvokia,kad tema-Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas mirksiukas.gif Taigi skaityk kokia tema ir komentuok i tema thumbup.gif
Prajuokiai pries miega.Dekui thumbup.gif Smagiai pasijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Bet kaip as tau patinku wub.gif aggatele,kaip graziai skamba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 28 kovo 2007 - 22:22